Hitta billiga flyg till Billund från 353 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Billund

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Billund

Bästa priset för enkelresa

353 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 323 kr

Snabbast flygtid

1t 20m

Flygs av

7 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Billund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 353 kr (Stockholm Arlanda till Billund).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Billund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 323 kr (Stockholm Arlanda till Billund).
Det snabbaste flyget till Billund från Sverige tar 1t 20m (Stockholm Arlanda till Billund).
Det finns 7 flygbolag som flyger till och från Billund, inklusive Lufthansa, Scandinavian Airlines och Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Billund

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Billund och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Billund?

oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Billund från Sverige med priser runt 2 436 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Billund i oktober är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Billund under januari ligger i genomsnitt på 2 458 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Billund?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Billund från Stockholm för 892 kr. Detta är 47 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Billund. För att hitta de billigaste priserna till Billund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Billund?

Den billigaste veckodagen att flyga till Billund är en tisdag då du kan hitta priser så låga som 1 435 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 009 kr från Sverige till Billund.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Billund?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Billund från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 950 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 636 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Billund?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Billund du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Billund tar det i genomsnitt 1t 20m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Billund generellt omkring . Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Billund?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Billund är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 717 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Billund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Billund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Billund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Billund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålborg (AAL)

Vanligtvis är flyg till Billund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aalborg, vilket i genomsnitt kostar 1 610 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BILLUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober20% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Billund kostar i genomsnitt bara 2 073 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril25% dyrareDet kostar omkring 3 241 kr för flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i april
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli335% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Billund

Danska Billund är som mest populärt att besöka under de varma sommarmånaderna då vädret är som bäst för att besöka stadens främsta sevärdhet: Legoland. Under sommaren når temperaturerna upp emot sköna 20 grader. Området är dock känt för omväxlande väder så var beredd på att ha med dig kläder även för svalare temperaturer och eventuellt regn. Under vinterhalvåret är vädret kallt i Billund, med temperaturer ner mot 0 grader. Det är också mer regnigt under vinterhalvåret som utgör stadens lågsäsong. Undantaget är december månad då det är flera julmarknader och event som gör staden populär som semesterdestination och då priserna ökar på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Billund?

Billiga resor till Billund hittar du under november och september. September är en bra tid att åka på då det fortfarande är behagligt väder men du undviker stadens absoluta högsäsong. Jämför priser på flyg till Billund i momondos priskalender. Via den hittar du, genom en enkel sökning på nätet, billiga priser på resor.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Billund?

Esbjerg flygplats, Karup flygplats, Odense Hans Christian Andersens flygplats, Sonderborg flygplats eller Aarhus flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Billund.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Billund?

Du kan hitta erbjudanden för Aarhus flygplats för i genomsnitt 1 681 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Billund flygplats?

Priserna för flyg till Billund flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Billund flygplats?

Från och med september 2023 finns det 7 bolag att välja mellan för flyg till Billund flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Billund flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Billund flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Billund flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Billund flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Billund flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Billund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Billund
Flera flygbolag
24 nov.
ARN11:25Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
BLL23:55Billund
4 dec.
BLL11:10Billund
6t 30m
1 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
1 323 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
24 nov.
ARN12:30Stockholm Arlanda
1t 25m
BLL19:55Billund
4 dec.
BLL14:25Billund
1t 25m
ARN15:50Stockholm Arlanda
1 532 kr
Hitta liknande
Lufthansa
24 nov.
ARN13:30Stockholm Arlanda
4t 50m
1 stopp
BLL00:20Billund
3 dec.
BLL02:05Billund
8t 30m
1 stopp
ARN10:35Stockholm Arlanda
1 599 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 nov.
ARN11:25Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
BLL23:55Billund
4 dec.
BLL05:30Billund
1t 20m
ARN06:50Stockholm Arlanda
1 610 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
24 nov.
ARN12:30Stockholm Arlanda
1t 25m
BLL19:55Billund
3 dec.
BLL13:30Billund
4t 10m
1 stopp
ARN17:40Stockholm Arlanda
1 874 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
24 nov.
ARN11:25Stockholm Arlanda
6t 30m
1 stopp
BLL23:55Billund
4 dec.
BLL11:10Billund
6t 00m
2 stopp
ARN17:10Stockholm Arlanda
2 304 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Billund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Billund, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian, Ryanair och Scandinavian Airlines
Ryanair
24 okt.
ARN05:20Stockholm Arlanda
6t 35m
1 stopp
BLL17:55Billund
Flera flygbolag
24 okt.
NYO08:00Stockholm Skavsta
3t 55m
1 stopp
BLL17:55Billund
Flera flygbolag
10 okt.
NYO08:00Stockholm Skavsta
3t 55m
1 stopp
BLL17:55Billund

Andra kabinklasser för flyg till Billund

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Billund

Vilka bolag flyger till Billund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Billund

Vilka bolag flyger till Billund?

Flyg med KLM till Billund

I genomsnitt avgår 25 flyg med KLM till Billund varje vecka.De flesta av dem flyger från Amsterdam Schiphol till Billund vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Billund. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Billund som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 908 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 355 av våra användare.

Flyg med airBaltic till Billund

Ett annat populärt val för flyg till Billund är airBaltic (7,3/10, 58 omdömen). De flesta flyg med airBaltic som landar i Billund anländer från Riga Intl, men det finns 4 flyg med airBaltic till Billund från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med airBaltic på momondo den här veckan låg på 1 992 kr (Stockholm Arlanda till Billund, tur och retur).


Populära flygresor till Billund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Billund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid3t 55m
Billigaste pris904 kr

Så tar du dig runt i Billund

Centrala Billund är mycket litet och det går bra att ta sig omkring till fots. Om du vill besöka omgivningarna och dess sevärdheter är det annars en bra idé att hyra en bil då avstånden kan vara stora så fort du lämnar centrum. I Billund finns det också taxialternativ om du inte vill hyra en egen bil. Eftersom staden är liten kan det vara svårt att vinka in taxibilar direkt från gatan i sista minuten. Det är istället bättre att ringa och boka en bil. Numret till lokala taxibolag hittar du hos turistinformationen eller hos informationsdisken på flygplatsen.

För att ta dig runt staden med lokaltrafik är det bussar som gäller. Busslinjerna trafikeras av Midttrafik. Bussbiljetterna kan du köpa ombord med kontanter och en enkelresa kostar ungefär 40 kronor. Om du besöker Billund under sommarhalvåret är det start rekommenderat att hyra en cykel för att ta dig runt. Området kring staden är lantligt med vacker natur som du bäst upplever från cykeln. Det finns bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar i centrala Billund.


Visumkrav för att besöka Billund

Det gäller passfrihet inom Norden vilket betyder att du som svensk inte behöver vare sig visum eller pass under din resa till Billund. När du reser behöver du däremot kunna visa upp legitimation. Detta kan bestå av ett körkort eller nationellt id-kort eftersom du måste kunna styrka ditt medborgarskap. Om du inte är svensk medborgare, men EU-medborgare, behöver du ha ett nationellt id-kort eller pass. Undersök alltid vad de senaste inresereglerna är innan avresa eftersom bestämmelser kring pass och visum alltid kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Billund


De bästa sakerna att se och göra i Billund

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Billund?

Gör en sökning online hos momondo för att hitta de datum som har billigast resor till Billund.

Vad ska man se i Billund?

Missa inte stadens skulpturpark och den vackra Grindsteds kyrka.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Billund?

Nej det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Den roligaste shoppingen hittar du på Legoland.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Billund?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Billund.

Kan jag hitta flyg till Billund ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Billund ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Billund?

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Billund.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Billund ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Billund just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Billund och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Billund

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.