Flyg Europa Danmark Billund

Flyg till Billund

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Billund (BLL)
ons 28/10
ons 4/11
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Billund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Billund från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Billund?

Danska Billund är som mest populärt att besöka under de varma sommarmånaderna då vädret är som bäst för att besöka stadens främsta sevärdhet: Legoland. Under sommaren når temperaturerna upp emot sköna 20 grader. Området är dock känt för omväxlande väder så var beredd på att ha med dig kläder även för svalare temperaturer och eventuellt regn. Under vinterhalvåret är vädret kallt i Billund, med temperaturer ner mot 0 grader. Det är också mer regnigt under vinterhalvåret som utgör stadens lågsäsong. Undantaget är december månad då det är flera julmarknader och event som gör staden populär som semesterdestination och då priserna ökar på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Billund?

Billiga resor till Billund hittar du under november och september. September är en bra tid att åka på då det fortfarande är behagligt väder men du undviker stadens absoluta högsäsong. Jämför priser på flyg till Billund i momondos priskalender. Via den hittar du, genom en enkel sökning på nätet, billiga priser på resor.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Billund?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Billund från Köpenhamn för 698 kr. Detta är 68 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Billund. För att hitta de billigaste priserna till Billund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Billund?

Den billigaste månaden att flyga till Billund från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 549 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Billund i september bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 777 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Billund?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Billund är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 124 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 777 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Billund?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Billund är en lördag då man kan hitta priser så låga som 1 934 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Billund är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 198 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Billund?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Billund då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 859 kr. Att flyga till Billund på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Billund är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 709 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Billund?

Esbjerg flygplats, Karup flygplats, Sonderborg flygplats, Århus Tirstrup flygplats eller Ålborg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Billund.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Billund?

Du kan hitta erbjudanden för Esbjerg flygplats för i genomsnitt 905 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Billund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Billund
Billigast
Bäst
Snabbast
Air France
8 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
8t 40m
1 stopp
BLL
Billund
12 feb.
BLL
Billund
26t 10m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 777 kr
Hitta liknande
airBaltic
8 feb.
ARN
Stockholm Arlanda
3t 55m
1 stopp
BLL
Billund
12 feb.
BLL
Billund
5t 00m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
1 803 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
18t 15m
1 stopp
BLL
Billund
3 dec.
BLL
Billund
21t 55m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 958 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
13t 10m
1 stopp
BLL
Billund
3 dec.
BLL
Billund
11t 35m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 098 kr
Hitta liknande
Lufthansa
2 dec.
ARN
Stockholm Arlanda
8t 10m
2 stopp
BLL
Billund
3 dec.
BLL
Billund
16t 25m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
6 450 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Billund

Om du letar efter enkelbiljetter till Billund, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways
Billigast
Bäst
Snabbast
British Airways
19 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
7t 35m
1 stopp
BLL
Billund
Flera flygbolag
19 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
41t 10m
2 stopp
BLL
Billund
Air France
20 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
22t 25m
2 stopp
BLL
Billund
1 068 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Billund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Billund

SAS, Norwegian och Ryanair är några av de mest populära flygbolagen med rutter från Sverige till Billund. Billiga flygstolar hittar du också med lågprisbolaget Wizz Air. Vilken flygplats du flyger ifrån, hur många dagar innan avresa du bokar och säsongsvariationer påverkar priserna på flyg till Billund. Att flyga från Skavsta flygplats utanför Stockholm är ett av de billigaste alternativen och du bör boka hela 57 dagar innan avgång. SAS har direktflyg från Stockholm till Billund. Flygen avgår från Arlanda. En direktresa tar en och en halvtimme. Med en mellanlandning tar resan närmare tre till fyra timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Billund till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Billund plus avståndet till centrum

Flyg till Billund landar på Billund Airport, eller Billund Lufthavn på danska, som ligger 2 kilometer nordöst om centrala Billund. Flygplatsen hanterar över 2 miljoner resenärer varje år och tack vare detta är flygplatsen modern och håller hög standard trots stadens storlek. Du hittar flera restauranger och affärer inne i flygplatsbyggnaden och även flera aktiviteter för att fördriva tiden. För att ta dig från Billund Airport med kollektivtrafik behöver du ta någon av bussarna som stannar utanför ankomsthallen. Flera bussar tar dig till centrala tågstationer i omkringliggande orter för möjligheter att åka vidare i Danmark. För att ta dig till centrala Billund tar du lokalbussen. Du kan betala kontant ombord på bussen, eller använda ett uppladdningsbart åkkort, men det går inte att betala med kort ombord. Under sommarhalvåret, stadens högsäsong, finns gratisbussar som går till de olika sevärdheterna. Bland annat kan du då ta en buss direkt från Billund Airport till Legoland.


Populära flygresor till Billund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Billund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid
3t 55m
Billigast pris
1 803 kr

Hur tar man sig runt i Billund?

Centrala Billund är mycket litet och det går bra att ta sig omkring till fots. Om du vill besöka omgivningarna och dess sevärdheter är det annars en bra idé att hyra en bil då avstånden kan vara stora så fort du lämnar centrum. I Billund finns det också taxialternativ om du inte vill hyra en egen bil. Eftersom staden är liten kan det vara svårt att vinka in taxibilar direkt från gatan i sista minuten. Det är istället bättre att ringa och boka en bil. Numret till lokala taxibolag hittar du hos turistinformationen eller hos informationsdisken på flygplatsen.

För att ta dig runt staden med lokaltrafik är det bussar som gäller. Busslinjerna trafikeras av Midttrafik. Bussbiljetterna kan du köpa ombord med kontanter och en enkelresa kostar ungefär 40 kronor. Om du besöker Billund under sommarhalvåret är det start rekommenderat att hyra en cykel för att ta dig runt. Området kring staden är lantligt med vacker natur som du bäst upplever från cykeln. Det finns bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar i centrala Billund.


Kan man flyga till Billund utan pass eller visum?

Det gäller passfrihet inom Norden vilket betyder att du som svensk inte behöver vare sig visum eller pass under din resa till Billund. När du reser behöver du däremot kunna visa upp legitimation. Detta kan bestå av ett körkort eller nationellt id-kort eftersom du måste kunna styrka ditt medborgarskap. Om du inte är svensk medborgare, men EU-medborgare, behöver du ha ett nationellt id-kort eller pass. Undersök alltid vad de senaste inresereglerna är innan avresa eftersom bestämmelser kring pass och visum alltid kan ändras med kort varsel.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Billund


Tips och råd om Billund

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Billund?

Gör en sökning online hos momondo för att hitta de datum som har billigast resor till Billund.

Vad ska man se i Billund?

Missa inte stadens skulpturpark och den vackra Grindsteds kyrka.

Aktiviteter för barn

Legoland är den självklara sevärdheten för hela familjen.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Billund?

Nej det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Den roligaste shoppingen hittar du på Legoland.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
Flyg Europa Danmark Billund
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass