Hitta billiga flyg till Billund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Billund

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Billund

Bästa priset för enkelresa

182 kr

Bästa priset för tur- och returresa

424 kr

Snabbast flygtid

1t 20m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Billund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 182 kr (Stockholm Arlanda till Billund).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Billund från Sverige under de senaste 72 timmarna är 424 kr (Stockholm Arlanda till Billund).
Det snabbaste flyget till Billund från Sverige tar 1t 20m (Stockholm Arlanda till Billund).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Billund, inklusive Scandinavian Airlines, airBaltic och Norwegian.

Billigaste flygen till flygplatser i Billund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Billund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Billund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Billund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Ålborg (AAL)

Vanligtvis är flyg till Billund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aalborg, vilket i genomsnitt kostar 1 504 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BILLUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Billund kostar i genomsnitt bara 1 586 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti33% dyrareDet kostar omkring 3 304 kr för flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli304% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Billund?

Danska Billund är som mest populärt att besöka under de varma sommarmånaderna då vädret är som bäst för att besöka stadens främsta sevärdhet: Legoland. Under sommaren når temperaturerna upp emot sköna 20 grader. Området är dock känt för omväxlande väder så var beredd på att ha med dig kläder även för svalare temperaturer och eventuellt regn. Under vinterhalvåret är vädret kallt i Billund, med temperaturer ner mot 0 grader. Det är också mer regnigt under vinterhalvåret som utgör stadens lågsäsong. Undantaget är december månad då det är flera julmarknader och event som gör staden populär som semesterdestination och då priserna ökar på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Billund?

Billiga resor till Billund hittar du under november och september. September är en bra tid att åka på då det fortfarande är behagligt väder men du undviker stadens absoluta högsäsong. Jämför priser på flyg till Billund i momondos priskalender. Via den hittar du, genom en enkel sökning på nätet, billiga priser på resor.

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Billund från Gdansk för 50 kr. Detta är 98 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Billund. För att hitta de billigaste priserna till Billund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Billund från Sverige med priser runt 1 839 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Billund i januari är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Billund under september ligger i genomsnitt på 2 051 kr.

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Billund är att boka 46 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 581 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Billund från Sverige för så lite som 424 kr på momondo.

Den billigaste veckodagen att flyga till Billund är en lördag då du kan hitta priser så låga som 1 925 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 674 kr från Sverige till Billund.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Billund från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 176 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 505 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Esbjerg flygplats, Karup flygplats, Odense Hans Christian Andersens flygplats, Sonderborg flygplats eller Aarhus flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Billund.

Du kan hitta erbjudanden för Odense Hans Christian Andersens flygplats för i genomsnitt 1 063 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Billund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Billund
Ryanair
6 sep.
ARN05:35Stockholm Arlanda
23t 10m
1 stopp
BLL04:45Billund
15 sep.
BLL10:15Billund
9t 50m
1 stopp
ARN20:05Stockholm Arlanda
Ryanair
13 sep.
ARN16:00Stockholm Arlanda
12t 45m
1 stopp
BLL04:45Billund
16 sep.
BLL02:45Billund
24t 35m
1 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
Ryanair
11 sep.
ARN03:50Stockholm Arlanda
24t 45m
1 stopp
BLL04:35Billund
14 sep.
BLL03:45Billund
14t 30m
1 stopp
ARN18:15Stockholm Arlanda
Ryanair
25 sep.
ARN03:50Stockholm Arlanda
24t 45m
1 stopp
BLL04:35Billund
28 sep.
BLL03:45Billund
32t 25m
2 stopp
ARN12:10Stockholm Arlanda
Ryanair
11 sep.
ARN03:25Stockholm Arlanda
25t 10m
2 stopp
BLL04:35Billund
14 sep.
BLL05:10Billund
13t 30m
1 stopp
ARN18:40Stockholm Arlanda
Ryanair
11 sep.
ARN03:25Stockholm Arlanda
25t 10m
2 stopp
BLL04:35Billund
14 sep.
BLL03:45Billund
32t 25m
2 stopp
ARN12:10Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Billund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Billund, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
14 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
16t 00m
1 stopp
BLL18:45Billund
Ryanair
25 aug.
ARN02:50Stockholm Arlanda
26t 20m
1 stopp
BLL05:10Billund
Ryanair
26 sep.
ARN04:45Stockholm Arlanda
26t 00m
1 stopp
BLL06:45Billund

Vilka bolag flyger till Billund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Billund

Vilka bolag flyger till Billund?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Billund från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Scandinavian Airlines, Ryanair, Lufthansa och Norwegian. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Billund på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med KLM till Billund

I genomsnitt avgår 25 flyg med KLM till Billund varje vecka.De flesta av dem flyger från Amsterdam Schiphol till Billund vilket är den mest populära rutt som trafikeras av KLM till Billund. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med KLM till Billund som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 1 840 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. KLM är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,5/10 i betyg av 153 av våra användare.

Flyg med Lufthansa till Billund

Ett annat populärt val för flyg till Billund är Lufthansa (7,2/10, 343 omdömen). De flesta flyg med Lufthansa som landar i Billund anländer från Frankfurt, men det finns 17 flyg med Lufthansa till Billund från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Lufthansa på momondo den här veckan låg på 1 218 kr (Stockholm Arlanda till Billund, tur och retur).


Flygplatser nära Billund

Nedan hittar du alla flygplatser i Billund tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Billund landar på Billund Airport, eller Billund Lufthavn på danska, som ligger 2 kilometer nordöst om centrala Billund. Flygplatsen hanterar över 2 miljoner resenärer varje år och tack vare detta är flygplatsen modern och håller hög standard trots stadens storlek. Du hittar flera restauranger och affärer inne i flygplatsbyggnaden och även flera aktiviteter för att fördriva tiden. För att ta dig från Billund Airport med kollektivtrafik behöver du ta någon av bussarna som stannar utanför ankomsthallen. Flera bussar tar dig till centrala tågstationer i omkringliggande orter för möjligheter att åka vidare i Danmark. För att ta dig till centrala Billund tar du lokalbussen. Du kan betala kontant ombord på bussen, eller använda ett uppladdningsbart åkkort, men det går inte att betala med kort ombord. Under sommarhalvåret, stadens högsäsong, finns gratisbussar som går till de olika sevärdheterna. Bland annat kan du då ta en buss direkt från Billund Airport till Legoland.


Populära flygresor till Billund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Billund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris424 kr

Så tar du dig runt i Billund

Centrala Billund är mycket litet och det går bra att ta sig omkring till fots. Om du vill besöka omgivningarna och dess sevärdheter är det annars en bra idé att hyra en bil då avstånden kan vara stora så fort du lämnar centrum. I Billund finns det också taxialternativ om du inte vill hyra en egen bil. Eftersom staden är liten kan det vara svårt att vinka in taxibilar direkt från gatan i sista minuten. Det är istället bättre att ringa och boka en bil. Numret till lokala taxibolag hittar du hos turistinformationen eller hos informationsdisken på flygplatsen.

För att ta dig runt staden med lokaltrafik är det bussar som gäller. Busslinjerna trafikeras av Midttrafik. Bussbiljetterna kan du köpa ombord med kontanter och en enkelresa kostar ungefär 40 kronor. Om du besöker Billund under sommarhalvåret är det start rekommenderat att hyra en cykel för att ta dig runt. Området kring staden är lantligt med vacker natur som du bäst upplever från cykeln. Det finns bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar i centrala Billund.


Visumkrav för att besöka Billund

Det gäller passfrihet inom Norden vilket betyder att du som svensk inte behöver vare sig visum eller pass under din resa till Billund. När du reser behöver du däremot kunna visa upp legitimation. Detta kan bestå av ett körkort eller nationellt id-kort eftersom du måste kunna styrka ditt medborgarskap. Om du inte är svensk medborgare, men EU-medborgare, behöver du ha ett nationellt id-kort eller pass. Undersök alltid vad de senaste inresereglerna är innan avresa eftersom bestämmelser kring pass och visum alltid kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Billund


De bästa sakerna att se och göra i Billund

Gör en sökning online hos momondo för att hitta de datum som har billigast resor till Billund.

Missa inte stadens skulpturpark och den vackra Grindsteds kyrka.

Ja, det går utmärkt.

Nej det behöver du inte.

Den roligaste shoppingen hittar du på Legoland.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Billund.

Ja. Alla flyg till Billund ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Billund.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Billund just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Billund och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Billund

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Billund

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.