Flyg till Billund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tis 21/9
tis 28/9

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Billund.
Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

Billigaste flygen till flygplatser i Billund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Billund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Billund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Billund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Århus (AAR)

Vanligtvis är flyg till Billund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aarhus, vilket i genomsnitt kostar 1 804 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BILLUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Billund kostar i genomsnitt bara 1 486 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari32% dyrareDet kostar omkring 2 723 kr för flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember565% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Billund?

Danska Billund är som mest populärt att besöka under de varma sommarmånaderna då vädret är som bäst för att besöka stadens främsta sevärdhet: Legoland. Under sommaren når temperaturerna upp emot sköna 20 grader. Området är dock känt för omväxlande väder så var beredd på att ha med dig kläder även för svalare temperaturer och eventuellt regn. Under vinterhalvåret är vädret kallt i Billund, med temperaturer ner mot 0 grader. Det är också mer regnigt under vinterhalvåret som utgör stadens lågsäsong. Undantaget är december månad då det är flera julmarknader och event som gör staden populär som semesterdestination och då priserna ökar på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Billund?

Billiga resor till Billund hittar du under november och september. September är en bra tid att åka på då det fortfarande är behagligt väder men du undviker stadens absoluta högsäsong. Jämför priser på flyg till Billund i momondos priskalender. Via den hittar du, genom en enkel sökning på nätet, billiga priser på resor.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Billund?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Billund från Berlin för 600 kr. Detta är 75 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Billund. För att hitta de billigaste priserna till Billund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Billund?

  september är generellt den billigaste månaden att flyga till Billund från Sverige med priser runt 1 520 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Billund i september är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Billund under april ligger i genomsnitt på 1 743 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Billund?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Billund är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 2 085 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Billund från Sverige för så lite som 1 658 kr på momondo.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Billund?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Billund är en lördag då du kan hitta priser så låga som 1 898 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en tisdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 2 175 kr från Sverige till Billund.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Billund?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Billund från Sverige är på eftermiddagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 782 kr när de sökt efter flyg som avgår på eftermiddagen. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 2 880 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Billund?

  Esbjerg flygplats, Karup flygplats, Sonderborg flygplats, Aarhus flygplats eller Ålborg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Billund.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Billund?

  Du kan hitta erbjudanden för Karup flygplats för i genomsnitt 1 933 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Billund från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Billund

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Billund.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Billund.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Billund.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Billund?

Returresa till Sverige från Billund

Testkrav för COVID-19
Besökare från Billund är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Billund behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Billund inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Billund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Billund
Lufthansa
22 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
4t 10m
1 stopp
BLL06:25Billund
25 okt.
BLL02:20Billund
9t 00m
1 stopp
ARN11:20Stockholm Arlanda
1 658 kr
Hitta liknande
SAS
14 nov.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 25m
BLL14:45Billund
18 nov.
BLL13:40Billund
1t 25m
ARN15:05Stockholm Arlanda
2 113 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 okt.
ARN04:55Stockholm Arlanda
27t 35m
2 stopp
BLL08:30Billund
25 okt.
BLL17:50Billund
16t 40m
2 stopp
ARN10:30Stockholm Arlanda
2 362 kr
Hitta liknande
Air France
5 okt.
ARN02:05Stockholm Arlanda
29t 15m
2 stopp
BLL07:20Billund
9 okt.
BLL11:15Billund
8t 05m
1 stopp
ARN19:20Stockholm Arlanda
2 757 kr
Hitta liknande
Lufthansa
22 okt.
ARN02:15Stockholm Arlanda
4t 10m
1 stopp
BLL06:25Billund
25 okt.
BLL10:55Billund
8t 05m
2 stopp
ARN19:00Stockholm Arlanda
1 864 kr
Hitta liknande
SAS
14 nov.
ARN13:20Stockholm Arlanda
1t 25m
BLL14:45Billund
18 nov.
BLL12:35Billund
4t 55m
1 stopp
ARN17:30Stockholm Arlanda
2 121 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Billund

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Billund, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair, SAS och Wizz Air
Wizz Air
20 nov.
NYO03:00Stockholm Skavsta
3t 55m
1 stopp
BLL06:55Billund
Ryanair
24 nov.
ARN04:45Stockholm Arlanda
9t 10m
1 stopp
BLL13:55Billund
Flera flygbolag
24 nov.
NYO13:20Stockholm Skavsta
15t 15m
1 stopp
BLL04:35Billund

Vilka bolag flyger till Billund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Billund

SAS, Norwegian och Ryanair är några av de mest populära flygbolagen med rutter från Sverige till Billund. Billiga flygstolar hittar du också med lågprisbolaget Wizz Air. Vilken flygplats du flyger ifrån, hur många dagar innan avresa du bokar och säsongsvariationer påverkar priserna på flyg till Billund. Att flyga från Skavsta flygplats utanför Stockholm är ett av de billigaste alternativen och du bör boka hela 57 dagar innan avgång. SAS har direktflyg från Stockholm till Billund. Flygen avgår från Arlanda. En direktresa tar en och en halvtimme. Med en mellanlandning tar resan närmare tre till fyra timmar.


Flygplatser nära Billund

Nedan hittar du alla flygplatser i Billund tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Billund landar på Billund Airport, eller Billund Lufthavn på danska, som ligger 2 kilometer nordöst om centrala Billund. Flygplatsen hanterar över 2 miljoner resenärer varje år och tack vare detta är flygplatsen modern och håller hög standard trots stadens storlek. Du hittar flera restauranger och affärer inne i flygplatsbyggnaden och även flera aktiviteter för att fördriva tiden. För att ta dig från Billund Airport med kollektivtrafik behöver du ta någon av bussarna som stannar utanför ankomsthallen. Flera bussar tar dig till centrala tågstationer i omkringliggande orter för möjligheter att åka vidare i Danmark. För att ta dig till centrala Billund tar du lokalbussen. Du kan betala kontant ombord på bussen, eller använda ett uppladdningsbart åkkort, men det går inte att betala med kort ombord. Under sommarhalvåret, stadens högsäsong, finns gratisbussar som går till de olika sevärdheterna. Bland annat kan du då ta en buss direkt från Billund Airport till Legoland.


Populära flygresor till Billund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Billund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbast flygtid12t 20m
Billigaste pris575 kr

Centrala Billund är mycket litet och det går bra att ta sig omkring till fots. Om du vill besöka omgivningarna och dess sevärdheter är det annars en bra idé att hyra en bil då avstånden kan vara stora så fort du lämnar centrum. I Billund finns det också taxialternativ om du inte vill hyra en egen bil. Eftersom staden är liten kan det vara svårt att vinka in taxibilar direkt från gatan i sista minuten. Det är istället bättre att ringa och boka en bil. Numret till lokala taxibolag hittar du hos turistinformationen eller hos informationsdisken på flygplatsen.

För att ta dig runt staden med lokaltrafik är det bussar som gäller. Busslinjerna trafikeras av Midttrafik. Bussbiljetterna kan du köpa ombord med kontanter och en enkelresa kostar ungefär 40 kronor. Om du besöker Billund under sommarhalvåret är det start rekommenderat att hyra en cykel för att ta dig runt. Området kring staden är lantligt med vacker natur som du bäst upplever från cykeln. Det finns bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar i centrala Billund.


Det gäller passfrihet inom Norden vilket betyder att du som svensk inte behöver vare sig visum eller pass under din resa till Billund. När du reser behöver du däremot kunna visa upp legitimation. Detta kan bestå av ett körkort eller nationellt id-kort eftersom du måste kunna styrka ditt medborgarskap. Om du inte är svensk medborgare, men EU-medborgare, behöver du ha ett nationellt id-kort eller pass. Undersök alltid vad de senaste inresereglerna är innan avresa eftersom bestämmelser kring pass och visum alltid kan ändras med kort varsel.


Börja planera din resa till Billund


Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Billund?

Gör en sökning online hos momondo för att hitta de datum som har billigast resor till Billund.

Vad ska man se i Billund?

Missa inte stadens skulpturpark och den vackra Grindsteds kyrka.

Aktiviteter för barn

Legoland är den självklara sevärdheten för hela familjen.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Billund?

Nej det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Den roligaste shoppingen hittar du på Legoland.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?