Flyg Europa Danmark Billund

Flyg till Billund

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Billund (BLL)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Billund. Nuvarande restriktioner för Billund baseras på reserestriktioner för Danmark.

Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

Billigaste flygen till flygplatser i Billund

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Billund från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Billund

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Billund

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Århus (AAR)

Vanligtvis är flyg till Billund från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Aarhus, vilket i genomsnitt kostar 1 797 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BILLUND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Billund kostar i genomsnitt bara 1 479 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari32% dyrareDet kostar omkring 2 711 kr för flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i februari
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BILLUND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember565% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Billund från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Billund?

Danska Billund är som mest populärt att besöka under de varma sommarmånaderna då vädret är som bäst för att besöka stadens främsta sevärdhet: Legoland. Under sommaren når temperaturerna upp emot sköna 20 grader. Området är dock känt för omväxlande väder så var beredd på att ha med dig kläder även för svalare temperaturer och eventuellt regn. Under vinterhalvåret är vädret kallt i Billund, med temperaturer ner mot 0 grader. Det är också mer regnigt under vinterhalvåret som utgör stadens lågsäsong. Undantaget är december månad då det är flera julmarknader och event som gör staden populär som semesterdestination och då priserna ökar på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Billund?

Billiga resor till Billund hittar du under november och september. September är en bra tid att åka på då det fortfarande är behagligt väder men du undviker stadens absoluta högsäsong. Jämför priser på flyg till Billund i momondos priskalender. Via den hittar du, genom en enkel sökning på nätet, billiga priser på resor.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Billund?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Billund från Berlin för 597 kr. Detta är 75 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Billund. För att hitta de billigaste priserna till Billund från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Billund?

Den billigaste månaden att flyga till Billund från Sverige är september. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 514 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Billund i september bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 736 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Billund?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Billund är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 076 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 1 419 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Billund?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Billund är en lördag då man kan hitta priser så låga som 1 890 kr. Den dyraste veckodagen att flyga till Billund är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 166 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Billund?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Billund då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 774 kr. Att flyga till Billund på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Billund är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 868 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Billund?

Esbjerg flygplats, Karup flygplats, Sonderborg flygplats, Aarhus flygplats eller Ålborg flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Billund.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Billund?

Du kan hitta erbjudanden för Karup flygplats för i genomsnitt 1 924 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Billund?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Danmark resor till Billund. Inreserestriktioner

Danska medborgare och invånare kan fortfarande återvända till Danmark från var som helst i världen. Resenärer som inte är medborgare eller bosatta kan fortfarande resa in i Danmark med ett ”berättigat ändamål”. Bevis krävs för att visa att det finns ett ”berättigat ändamål” för att komma in. Exempel på ett ”berättigat ändamål” är arbete eller studier i Danmark, transport av varor och olika familjerelaterade skäl, till exempel besök hos en familjemedlem eller partner som är danskbosatt. Den fullständiga förteckningen över ”berättigade ändamål” kan ändras och finns tillgänglig här. Danmark tillåter inte resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika. Undantag gäller för primärvårdare för ett barn eller tvingande familjeförhållanden.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Barn under 12 år är undantagna från testkravet. Resenärer som flyger från Grönland och Färöarna är också undantagna dessa krav. Resenärer som tidigare har smittats med COVID-19 och därför inte kan presentera ett negativt testresultat måste presentera ett positivt COVID-19-testresultat från ett test som utförs mellan 14 dagar och åtta veckor före flygningen. Dessa passagerare anses inte längre vara smittsamma. Resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika som är undantagna från inreseförbudet måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 24 timmar före avresan.

Karantänskrav

Resenärer måste ta ett snabbtest innan de lämnar flygplatsen. Alla resenärer utsätts för en 10-dagars självisolering. De kan ta ett PCR-test på dag 4 för att förkorta karantänperioden om detta skulle vara negativt. Det finns vissa undantag inklusive tjänstemän som levererar varor och tjänster in/ut från Danmark.

Transiteringsregler

Resenärer som återvänder till sitt hemland kan resa genom Danmark. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR- eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste alltid bära mask på flygningar och inne på flygplatsen.

Om du planerarar att resa till Billund inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Billund

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Billund
SAS
22 aug.
13:15Stockholm Arlanda
1t 20m
14:35Billund
27 aug.
06:05Billund
1t 20m
07:25Stockholm Arlanda
1 941 kr
Hitta liknande
SAS
20 aug.
12:50Stockholm Arlanda
1t 20m
14:10Billund
27 aug.
06:05Billund
1t 20m
07:25Stockholm Arlanda
2 018 kr
Hitta liknande
KLM
13 juli
09:05Stockholm Arlanda
4t 45m
1 stopp
13:50Billund
21 juli
07:55Billund
4t 45m
1 stopp
12:40Stockholm Arlanda
1 830 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 aug.
02:15Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
10:15Billund
25 aug.
07:00Billund
4t 20m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 531 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 aug.
02:15Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
10:15Billund
26 aug.
07:00Billund
4t 20m
1 stopp
11:20Stockholm Arlanda
1 633 kr
Hitta liknande
Lufthansa
20 aug.
02:15Stockholm Arlanda
8t 00m
1 stopp
10:15Billund
21 aug.
02:50Billund
5t 15m
1 stopp
08:05Stockholm Arlanda
2 052 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Billund?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Billund

SAS, Norwegian och Ryanair är några av de mest populära flygbolagen med rutter från Sverige till Billund. Billiga flygstolar hittar du också med lågprisbolaget Wizz Air. Vilken flygplats du flyger ifrån, hur många dagar innan avresa du bokar och säsongsvariationer påverkar priserna på flyg till Billund. Att flyga från Skavsta flygplats utanför Stockholm är ett av de billigaste alternativen och du bör boka hela 57 dagar innan avgång. SAS har direktflyg från Stockholm till Billund. Flygen avgår från Arlanda. En direktresa tar en och en halvtimme. Med en mellanlandning tar resan närmare tre till fyra timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Billund till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Billund plus avståndet till centrum

Flyg till Billund landar på Billund Airport, eller Billund Lufthavn på danska, som ligger 2 kilometer nordöst om centrala Billund. Flygplatsen hanterar över 2 miljoner resenärer varje år och tack vare detta är flygplatsen modern och håller hög standard trots stadens storlek. Du hittar flera restauranger och affärer inne i flygplatsbyggnaden och även flera aktiviteter för att fördriva tiden. För att ta dig från Billund Airport med kollektivtrafik behöver du ta någon av bussarna som stannar utanför ankomsthallen. Flera bussar tar dig till centrala tågstationer i omkringliggande orter för möjligheter att åka vidare i Danmark. För att ta dig till centrala Billund tar du lokalbussen. Du kan betala kontant ombord på bussen, eller använda ett uppladdningsbart åkkort, men det går inte att betala med kort ombord. Under sommarhalvåret, stadens högsäsong, finns gratisbussar som går till de olika sevärdheterna. Bland annat kan du då ta en buss direkt från Billund Airport till Legoland.


Populära flygresor till Billund

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Billund som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Billund
Snabbaste flygtid
1t 20m
Billigast pris
1 591 kr

Hur tar man sig runt i Billund?

Centrala Billund är mycket litet och det går bra att ta sig omkring till fots. Om du vill besöka omgivningarna och dess sevärdheter är det annars en bra idé att hyra en bil då avstånden kan vara stora så fort du lämnar centrum. I Billund finns det också taxialternativ om du inte vill hyra en egen bil. Eftersom staden är liten kan det vara svårt att vinka in taxibilar direkt från gatan i sista minuten. Det är istället bättre att ringa och boka en bil. Numret till lokala taxibolag hittar du hos turistinformationen eller hos informationsdisken på flygplatsen.

För att ta dig runt staden med lokaltrafik är det bussar som gäller. Busslinjerna trafikeras av Midttrafik. Bussbiljetterna kan du köpa ombord med kontanter och en enkelresa kostar ungefär 40 kronor. Om du besöker Billund under sommarhalvåret är det start rekommenderat att hyra en cykel för att ta dig runt. Området kring staden är lantligt med vacker natur som du bäst upplever från cykeln. Det finns bra cykelvägar och flera cykeluthyrningar i centrala Billund.


Kan man flyga till Billund utan pass eller visum?

Det gäller passfrihet inom Norden vilket betyder att du som svensk inte behöver vare sig visum eller pass under din resa till Billund. När du reser behöver du däremot kunna visa upp legitimation. Detta kan bestå av ett körkort eller nationellt id-kort eftersom du måste kunna styrka ditt medborgarskap. Om du inte är svensk medborgare, men EU-medborgare, behöver du ha ett nationellt id-kort eller pass. Undersök alltid vad de senaste inresereglerna är innan avresa eftersom bestämmelser kring pass och visum alltid kan ändras med kort varsel.


Tips och råd om Billund

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Billund?

Gör en sökning online hos momondo för att hitta de datum som har billigast resor till Billund.

Vad ska man se i Billund?

Missa inte stadens skulpturpark och den vackra Grindsteds kyrka.

Aktiviteter för barn

Legoland är den självklara sevärdheten för hela familjen.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Billund?

Nej det behöver du inte.

Var finns den bästa shoppingen?

Den roligaste shoppingen hittar du på Legoland.


Flyg Europa Danmark Billund
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass