Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Århus

Hitta billiga flyg till Århus från 978 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
sön 3/3
sön 10/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Århus

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Århus

Bästa priset för enkelresa

978 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 513 kr

Snabbast flygtid

1t 15m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Århus från Sverige under de senaste 72 timmarna är 978 kr (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Århus från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 513 kr (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det snabbaste flyget till Århus från Sverige tar 1t 15m (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Århus, inklusive Lufthansa och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Århus

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Århus och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Århus?

Om du inte har möjlighet att besöka Århus under februari, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 842 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Århus?

894 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Århus på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Köpenhamn och är 46 % billigare än de flesta andra flyg till Århus. För att hitta det billigaste priset till Århus från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Århus?

Den billigaste veckodagen att flyga till Århus är en söndag då du kan hitta priser så låga som 1 868 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Århus är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 2 862 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Århus?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Århus från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 479 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Århus på kvällen då priserna ligger på omkring 2 613 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Århus?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Århus beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Billund tar i genomsnitt 1t 20m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Billund i genomsnitt ligger på . Billund är den mest populära flygplatsen i Århus.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Århus?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Århus från Sverige är större om du bokar 59 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Århus för ungefär 2 386 kr om du gör din sökning 59 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Århus

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Århus från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Århus

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Århus

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Århus från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 149 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅRHUS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember30% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Århus kostar i genomsnitt bara 1 585 kr i december
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅRHUS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli44% dyrareDet kostar omkring 3 222 kr för flyg till Århus från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅRHUS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober729% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Århus från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Århus

Hur lång tid tar det att flyga till Århus?

Från Stockholm kan du ta dig till Århus på två och en halv timme. Beroende på flygrutten kan du dock behöva lägga till någon timmes mellanlandningstid. Om du åker från Göteborg finns det rutter som mellanlandar i München och de tar ungefär sex timmar. Ett annat alternativ om du åker från Göteborg och från Malmö är att ta tåget till Köpenhamn och sedan flyga därifrån. Tåget mellan Göteborg och Köpenhamn tar ungefär tre och en halv timme. Från Malmö tar tåget bara 20 till 30 minuter. Att flyga till Århus från Köpenhamn Kastrup tar ungefär 40 minuter, och om du åker från till exempel Luleå behöver du mellanlanda i Stockholm och då kan du lägga till ungefär en och en halv timmes restid.

Varifrån kan du flyga direkt till Århus?

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Århus från Sverige men du kan flyga till Århus från Köpenhamn Kastrup eller München. Om du åker från Stockholm behöver du bara mellanlanda en gång. Om du reser från Skåne, Småland, Halland eller Blekinge så kan det vara smidigare att ta tåget till Köpenhamn Kastrup och resa till Århus därifrån. Annars får du börja din resa med en mellanlandning i till exempel Stockholm för att sedan flyga söderut till Köpenhamn och sedan Århus. Se efter vilket flygerbjudande som passar dig bäst när du ska resa till Århus, Danmark.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Århus?

De som flyger till Århus kan potentiellt hitta bättre priser för Karup flygplats(69 km från stadskärnan i Århus), Odense Hans Christian Andersens flygplats(76 km från stadskärnan i Århus), Billund flygplats(80 km från stadskärnan i Århus), Aalborg flygplats(106 km från stadskärnan i Århus) eller Esbjerg flygplats(125 km från stadskärnan i Århus) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Århus?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Århus är generellt Aalborg flygplats med ett genomsnittspris på 1 357 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Aarhus flygplats?

Priserna för flyg till Aarhus flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Aarhus flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Aarhus flygplats är 2 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Aarhus flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Aarhus flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Aarhus flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Aarhus flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Aarhus flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Århus

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Århus
Scandinavian Airlines
1 maj
ARN20:05Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
AAR09:10Aarhus
7 maj
AAR16:15Aarhus
1t 10m
ARN17:25Stockholm Arlanda
1 513 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
1 maj
ARN20:05Stockholm Arlanda
13t 05m
1 stopp
AAR09:10Aarhus
7 maj
AAR21:40Aarhus
10t 40m
1 stopp
ARN08:20Stockholm Arlanda
1 760 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
1 maj
ARN21:30Stockholm Arlanda
11t 40m
2 stopp
AAR09:10Aarhus
7 maj
AAR21:40Aarhus
10t 40m
1 stopp
ARN08:20Stockholm Arlanda
2 100 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
1 maj
ARN21:30Stockholm Arlanda
38t 55m
2 stopp
AAR12:25Aarhus
7 maj
AAR15:40Aarhus
16t 25m
2 stopp
ARN08:05Stockholm Arlanda
2 666 kr
Hitta liknande
Lufthansa
1 maj
ARN19:00Stockholm Arlanda
20t 10m
2 stopp
AAR15:10Aarhus
7 maj
AAR15:40Aarhus
8t 05m
2 stopp
ARN23:45Stockholm Arlanda
4 117 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Århus

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Århus, visa några av våra erbjudanden nedan av Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
3 juni
ARN14:30Stockholm Arlanda
1t 15m
AAR15:45Aarhus
Scandinavian Airlines
3 juni
ARN14:30Stockholm Arlanda
1t 15m
AAR15:45Aarhus
1 431 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
3 juni
ARN20:05Stockholm Arlanda
3t 35m
1 stopp
AAR23:40Aarhus
1 554 kr
Hitta liknande

Visumkrav för att besöka Århus

Behövs pass eller visum vid besök i Århus?

Norden har utfärdat passfrihet mellan sina länder. Det gör att när du besöker Århus, Danmark så behöver du inte ha ditt pass med dig. Du behöver däremot ha med dig körkort eller någon form av ID-handling för att kunna identifiera dig. Om du bara besöker Danmark i några veckor så behöver du inte heller ha något visum.


De bästa sakerna att se och göra i Århus

Vad kan du se och göra i Århus?

Århus är Danmarks näst största stad och den har både nytt och gammalt att visa upp för sina besökare. Ett av stadens populäraste besöksmål är Den Gamle By. Det är ett open-air museum där över 70 historiska byggnader har byggts upp. Besökare kan se hur det dagliga livet såg ut i området från 1700-talet och framåt. Lite utanför själva staden ligger Moesgaard Museum som visar upp föremål från Danmarks historia. Du kan se över 2000 år gamla vapen och den kända Grauballe Man, ett mosslik som hittades på femtiotalet. Om du vill se modern kultur så kan du besöka Aros. Det är ett modernt konstmuseum med en stor regnbågsfärgad utkiksplattform på toppen. Om du är sugen på en annan sorts underhållning kan du besöka Tivoli Friheden och ta några åkturer på dess berg-och-dal-banor eller anda karuseller. Århus har också en botanisk trädgård och en stor, pampig domkyrka som började byggas redan på 1200-talet. I slutet av dagen kan du besöka det latinska kvarteret för en bit mat eller en kall öl.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Århus?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Århus ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Århus ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Århus ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Århus.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Århus?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Århus genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Århus ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Århus just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Århus och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Århus

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Århus

Populära flyg till Århus
Populära rutter enligt sökningar den senaste dagen på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Århus
1 vuxen
sön 3/3
sön 10/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners