Hitta billiga flyg till Århus

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 15/8
mån 22/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Århus

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Århus

Bästa priset för enkelresa

579 kr

Bästa priset för tur- och returresa

457 kr

Snabbast flygtid

6t 50m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Århus från Sverige under de senaste 72 timmarna är 579 kr (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Århus från Sverige under de senaste 72 timmarna är 457 kr (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det snabbaste flyget till Århus från Sverige tar 6t 50m (Stockholm Arlanda till Aarhus).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Århus, inklusive Lufthansa och Ryanair.

Billigaste flygen till flygplatser i Århus

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Århus från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Århus

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Århus

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Århus från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 279 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ÅRHUS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Århus kostar i genomsnitt bara 1 726 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅRHUS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti30% dyrareDet kostar omkring 3 411 kr för flyg till Århus från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ÅRHUS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember155% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Århus från Stockholm Arlanda flygplats i november än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Århus?

Från Stockholm kan du ta dig till Århus på två och en halv timme. Beroende på flygrutten kan du dock behöva lägga till någon timmes mellanlandningstid. Om du åker från Göteborg finns det rutter som mellanlandar i München och de tar ungefär sex timmar. Ett annat alternativ om du åker från Göteborg och från Malmö är att ta tåget till Köpenhamn och sedan flyga därifrån. Tåget mellan Göteborg och Köpenhamn tar ungefär tre och en halv timme. Från Malmö tar tåget bara 20 till 30 minuter. Att flyga till Århus från Köpenhamn Kastrup tar ungefär 40 minuter, och om du åker från till exempel Luleå behöver du mellanlanda i Stockholm och då kan du lägga till ungefär en och en halv timmes restid.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Århus från Sverige men du kan flyga till Århus från Köpenhamn Kastrup eller München. Om du åker från Stockholm behöver du bara mellanlanda en gång. Om du reser från Skåne, Småland, Halland eller Blekinge så kan det vara smidigare att ta tåget till Köpenhamn Kastrup och resa till Århus därifrån. Annars får du börja din resa med en mellanlandning i till exempel Stockholm för att sedan flyga söderut till Köpenhamn och sedan Århus. Se efter vilket flygerbjudande som passar dig bäst när du ska resa till Århus, Danmark.

50 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Århus på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Gdansk och är 98 % billigare än de flesta andra flyg till Århus. För att hitta det billigaste priset till Århus från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du inte har möjlighet att besöka Århus under oktober, är det även billigt att resa från Sverige i januari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 2 396 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Århus från Sverige är större om du bokar 41 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Århus för ungefär 2 722 kr om du gör din sökning 41 dagar innan. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Århus. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 457 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste veckodagen att flyga till Århus är en fredag då du kan hitta priser så låga som 2 351 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Den dyraste veckodagen att flyga till Århus är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 3 294 kr.

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Århus från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 845 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Århus på morgonen då priserna ligger på omkring 2 547 kr.

De som flyger till Århus kan potentiellt hitta bättre priser för Karup flygplats(69 km från stadskärnan i Århus), Odense Hans Christian Andersens flygplats(76 km från stadskärnan i Århus), Billund flygplats(80 km från stadskärnan i Århus), Aalborg flygplats(106 km från stadskärnan i Århus) eller Esbjerg flygplats(125 km från stadskärnan i Århus) beroende på månad och avgångsflygplats.

Den billigaste flygplatsen i närheten av Århus är generellt Odense Hans Christian Andersens flygplats med ett genomsnittspris på 1 068 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Århus

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Århus
Ryanair
21 sep.
ARN08:50Stockholm Arlanda
25t 20m
1 stopp
AAR10:10Aarhus
25 sep.
AAR13:25Aarhus
14t 55m
1 stopp
ARN04:20Stockholm Arlanda
Ryanair
21 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
31t 25m
2 stopp
AAR10:10Aarhus
25 sep.
AAR13:25Aarhus
26t 10m
1 stopp
ARN15:35Stockholm Arlanda
Ryanair
21 sep.
ARN02:45Stockholm Arlanda
31t 25m
2 stopp
AAR10:10Aarhus
25 sep.
AAR13:25Aarhus
28t 45m
2 stopp
ARN18:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
29 aug.
ARN04:40Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
AAR11:20Aarhus
29 aug.
AAR16:05Aarhus
20t 15m
1 stopp
ARN12:20Stockholm Arlanda
1 574 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 aug.
ARN04:40Stockholm Arlanda
8t 55m
1 stopp
AAR13:35Aarhus
29 aug.
AAR16:05Aarhus
26t 30m
2 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
1 838 kr
Hitta liknande
Lufthansa
29 aug.
ARN02:00Stockholm Arlanda
9t 20m
2 stopp
AAR11:20Aarhus
29 aug.
AAR14:05Aarhus
17t 00m
2 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
4 863 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Århus

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Århus, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
30 aug.
ARN04:55Stockholm Arlanda
6t 50m
1 stopp
AAR11:45Aarhus
Flera flygbolag
30 aug.
ARN04:55Stockholm Arlanda
24t 15m
2 stopp
AAR05:10Aarhus
2 081 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
30 aug.
ARN15:55Stockholm Arlanda
21t 40m
3 stopp
AAR13:35Aarhus
4 092 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Århus?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Århus

Vilka bolag flyger till Århus?

Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Århus från Sverige Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation, British Airways och Ryanair. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.

Flyg med Scandinavian Airlines till Århus

Scandinavian Airlines flyger omkring 11 flyg till Århus under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Köpenhamn Kastrup, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Scandinavian Airlines var 1 609 kr (Stockholm Arlanda till Århus). Användare har betygsatt Scandinavian Airlines med 7,0/10 med över 267 omdömen på momondo.


Flygplatser nära Århus

Nedan hittar du alla flygplatser i Århus tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Århus flygplats?

När du kommer fram till Århus kan du hoppa på flygbussen som tar dig in till Århus. Bussens tidtabell är anpassad efter flygplatsens flygschema så det kommer gå en buss inte långt efter att du anländer. Bussarna anpassar sig också efter eventuella förseningar så du behöver inte oroa dig över att bli strandad på flygplatsen. Om du vill åka lite mer privat står det alltid taxibilar redo utanför terminalen när det är schemalagda flyg som anländer. Det är lite dyrare att ta taxi än flygbussen men i gengäld blir du avsläppt precis utanför ditt hotell eller bostad. Om du vill utforska Århus och dess omgivningar på egen hand kan du boka en hyrbil att hämta på flygplatsen så du kan köra själv.


Populära flygresor till Århus

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Århus som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Århus
Snabbaste flygtid25t 20m
Billigaste pris457 kr

Visumkrav för att besöka Århus

Norden har utfärdat passfrihet mellan sina länder. Det gör att när du besöker Århus, Danmark så behöver du inte ha ditt pass med dig. Du behöver däremot ha med dig körkort eller någon form av ID-handling för att kunna identifiera dig. Om du bara besöker Danmark i några veckor så behöver du inte heller ha något visum.


Börja planera din resa till Århus


De bästa sakerna att se och göra i Århus

Århus är Danmarks näst största stad och den har både nytt och gammalt att visa upp för sina besökare. Ett av stadens populäraste besöksmål är Den Gamle By. Det är ett open-air museum där över 70 historiska byggnader har byggts upp. Besökare kan se hur det dagliga livet såg ut i området från 1700-talet och framåt. Lite utanför själva staden ligger Moesgaard Museum som visar upp föremål från Danmarks historia. Du kan se över 2000 år gamla vapen och den kända Grauballe Man, ett mosslik som hittades på femtiotalet. Om du vill se modern kultur så kan du besöka Aros. Det är ett modernt konstmuseum med en stor regnbågsfärgad utkiksplattform på toppen. Om du är sugen på en annan sorts underhållning kan du besöka Tivoli Friheden och ta några åkturer på dess berg-och-dal-banor eller anda karuseller. Århus har också en botanisk trädgård och en stor, pampig domkyrka som började byggas redan på 1200-talet. I slutet av dagen kan du besöka det latinska kvarteret för en bit mat eller en kall öl.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Århus ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Århus ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Århus.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Århus genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Århus just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Århus och meddelar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Århus

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Århus

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.