Hitta billiga flyg till Köpenhamn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 4/10
tis 11/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Köpenhamn

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Köpenhamn

Bästa priset för enkelresa

159 kr

Bästa priset för tur- och returresa

397 kr

Snabbast flygtid

0t 55m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Köpenhamn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 159 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Köpenhamn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 397 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det snabbaste flyget till Köpenhamn från Sverige tar 0t 55m (Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Köpenhamn, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Ryanair.

Trender för flygresor till Köpenhamn

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Köpenhamn och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köpenhamn?

Om du inte har möjlighet att flyga till Köpenhamn i januari är september ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Köpenhamn under september ligger i genomsnitt på 1 156 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köpenhamn?

70 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Köpenhamn på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Milano och är 97 % billigare än de flesta andra flyg till Köpenhamn. För att hitta det billigaste priset till Köpenhamn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köpenhamn?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Köpenhamn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 1 081 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Köpenhamn en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 406 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köpenhamn?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Köpenhamn då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 246 kr. Att flyga till Köpenhamn på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 331 kr. Flyg till Köpenhamn från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Köpenhamn?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Köpenhamn beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup tar i genomsnitt 1t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup i genomsnitt ligger på 50m. Köpenhamn Kastrup är den mest populära flygplatsen i Köpenhamn.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köpenhamn?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Köpenhamn är att boka 60 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 399 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Köpenhamn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köpenhamn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köpenhamn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Köpenhamn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 380 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖPENHAMN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köpenhamn kostar i genomsnitt bara 1 144 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember14% dyrareDet kostar omkring 1 575 kr för flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i november
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli245% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Köpenhamn

Januari och februari är lågsäsong, och det är under dessa månader som du hittar bäst priser på resor till Köpenhamn. November, december och juli utgör stadens högsäsong och då är det svårare att hitta sista minuten biljetter till lägre pris. Är du ute i god tid har du dock möjlighet att fynda prisvänliga biljetter oavsett avresedatum. Även mars, april och maj är månader då du kan boka billiga flygbiljetter till Köpenhamn.

När är det billigast att boka flyg till Köpenhamn? Billiga flyg till Köpenhamn hittar du framför allt i början av året då lågsäsongen infaller. Du kan även hitta bra priser på resor till Köpenhamn med hotell under denna period. För att hitta en flygstol till billigt pris kan du jämföra resor online i momondos priskalender. Vill du vara säker på att få tag på en biljett till ett lägre pris ska du se till att boka din resa ungefär 60 dagar innan avresa.

Aarhus flygplats, Odense Hans Christian Andersens flygplats eller Rønne Bornholm flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köpenhamn.

Odense Hans Christian Andersens flygplats har ett genomsnittspris på 1 191 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Köpenhamn. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.



Hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köpenhamn

Vilka bolag flyger till Köpenhamn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köpenhamn

Vilka bolag flyger till Köpenhamn?

När det gäller flyg från Sverige till Köpenhamn bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Norwegian, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International och Ryanair. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Norwegian Air International till Köpenhamn

Norwegian Air International flyger omkring 26 flyg till Köpenhamn under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Stockholm Arlanda, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Norwegian Air International var 898 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn). Användare har betygsatt Norwegian Air International med 9,2/10 med över 32 omdömen på momondo.

Flyg med Vueling till Köpenhamn

Flygerbjudanden med Vueling till Köpenhamn startar från 436 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Göteborg Landvetter. Under en normal vecka är flygpriserna för Vueling vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Barcelona-El Prat är den populäraste avgångspunkten för Vueling till Köpenhamn och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Vueling får 7,8/10 i betyg av 137 omdömen.


Flygplatser nära Köpenhamn

Nedan hittar du alla flygplatser i Köpenhamn tillsammans med avståndet från stadens centrum

Kastrup i Köpenhamn är inte bara Skandinaviens största flygplats utan även norra Europas tredje största med nästan 30 miljoner passagerare per år. Här landar flera billiga flyg till Köpenhamn från Sverige. Det är smidigt att ta sig från Köpenhamns flygplats in till stadens kärna och du kan välja mellan tunnelbana, tåg, buss och taxi.


Populära flygresor till Köpenhamn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köpenhamn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris431 kr
Flyg från Göteborg till Köpenhamn
Snabbaste flygtid0t 50m
Billigaste pris612 kr
Flyg från Luleå till Köpenhamn
Snabbaste flygtid4t 25m
Billigaste pris1 031 kr
Flyg från Trondheim till Köpenhamn
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris2 334 kr
Flyg från London till Köpenhamn
Snabbaste flygtid4t 15m
Billigaste pris3 637 kr
Flyg från Miami till Köpenhamn
Snabbaste flygtid18t 15m
Billigaste pris6 968 kr

Så tar du dig runt i Köpenhamn

Inne i Köpenhamn är det lika enkelt att ta sig runt med metro, buss, taxi och bil som det är att gå till fots eller ta sig runt på cykel. Lokalborna cyklar helst och cykeluthyrning hittar du enkelt på ett flertal platser i staden. För den som vill se så mycket som möjligt under sin Köpenhamnvistelse så är cykelturer och promenader att föredra. Med undantag för en och annan dåraktig cyklist är det enkelt att varva ner och njuta av stadens lummiga gågator och avslappnade atmosfär.

Med citypasset åker du fritt på bussar, tåg och metro i zon 1-4. Citypasset finns att köpa på Köpenhamns flygplats, centrala tågstation liksom på nätet, och du kan välja mellan ett 24-timmars eller 72-timmars citypass. Väljer du istället att köpa Köpenhamnskortet får du fri access till hela huvudstadsregionen liksom fri entré till fler än 72 nöjen och museum, så väl som rabatter på utvalda restauranger, upplevelser och sevärdheter


Visumkrav för att besöka Köpenhamn

Är du svensk medborgare så krävs varken pass eller nationellt id-kort vid resor inom Norden (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige), men du kan ändå komma att behöva uppvisa en giltig legitimation för att styrka din identitet. Flygbolagen har egna bestämmelser gällande vilka resehandlingar som godkänns och vi rekommenderar att du alltid medtar ett giltigt pass eller ett nationellt id-kort vid din resa om du mot förmodan ombeds uppvisa en id-handling. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen. Som svensk medborgare kan du resa till Köpenhamn utan visum. Du ska dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna på de danska myndigheternas hemsida på nätet eller hos den danska ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Köpenhamn


De bästa sakerna att se och göra i Köpenhamn

Intresserad av sevärdheter i Köpenhamn?

I denna charmiga huvudstad ska du inte missa åkattraktionerna på Tivoli, shopping på Illums Bolighus, en promenad längs med Ströget, bronsstatyn Den Lille Havfrue samt konstmuseet Louisiana.

Vad bör jag packa för min resa?

Lager på lager är en bra utgångspunkt då vädret kan ändras från en dag till en annan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika onödiga kostnader vid samtal och surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt att dricka kranvattnet i Danmark.

Ska jag dricksa i Köpenhamn?

Dricks förväntas inte men om du är nöjd kan du avrunda uppåt.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Köpenhamn ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Köpenhamn ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Köpenhamn ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du söker efter flyg till Köpenhamn hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Köpenhamn erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Köpenhamn och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.