Flyg till Köpenhamn

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Köpenhamn.
Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

Billigaste flygen till flygplatser i Köpenhamn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köpenhamn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köpenhamn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Köpenhamn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 110 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖPENHAMN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köpenhamn kostar i genomsnitt bara 955 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti33% dyrareDet kostar omkring 1 472 kr för flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember342% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Köpenhamn?

Januari och februari är lågsäsong, och det är under dessa månader som du hittar bäst priser på resor till Köpenhamn. November, december och juli utgör stadens högsäsong och då är det svårare att hitta sista minuten biljetter till lägre pris. Är du ute i god tid har du dock möjlighet att fynda prisvänliga biljetter oavsett avresedatum. Även mars, april och maj är månader då du kan boka billiga flygbiljetter till Köpenhamn.

När är det billigast att boka flyg till Köpenhamn? Billiga flyg till Köpenhamn hittar du framför allt i början av året då lågsäsongen infaller. Du kan även hitta bra priser på resor till Köpenhamn med hotell under denna period. För att hitta en flygstol till billigt pris kan du jämföra resor online i momondos priskalender. Vill du vara säker på att få tag på en biljett till ett lägre pris ska du se till att boka din resa ungefär 60 dagar innan avresa.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Köpenhamn?

  229 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Köpenhamn på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Skopje och är 89 % billigare än de flesta andra flyg till Köpenhamn. För att hitta det billigaste priset till Köpenhamn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köpenhamn?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Köpenhamn i mars är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Köpenhamn under april ligger i genomsnitt på 990 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köpenhamn?

  De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Köpenhamn är att boka 58 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 122 kr. Kom ihåg att du fortfarande kan hitta billiga biljetter till Köpenhamn även utanför denna tidsram. Faktum är att momondo-användare nyligen hittat flyg från Sverige till Köpenhamn för 456 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köpenhamn?

  Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Köpenhamn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 1 089 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Köpenhamn en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 224 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köpenhamn?

  Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Köpenhamn då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 059 kr. Att flyga till Köpenhamn mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 1 222 kr. Flyg till Köpenhamn från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köpenhamn?

  Aarhus flygplats eller Rønne Bornholm flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köpenhamn.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köpenhamn?

  Aarhus flygplats har ett genomsnittspris på 1 780 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Köpenhamn. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Köpenhamn Kastrup från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Köpenhamn Kastrup

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Köpenhamn Kastrup.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Köpenhamn Kastrup.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Köpenhamn Kastrup.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Köpenhamn Kastrup?

Returresa till Sverige från Köpenhamn Kastrup

Testkrav för COVID-19
Besökare från Köpenhamn Kastrup är inte skyldiga att presentera ett negativt COVID-19-PCR-test eller antigentestresultat vid ankomsten till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Köpenhamn Kastrup behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Köpenhamn inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köpenhamn
Ryanair
11 nov.
ARN02:45Stockholm Arlanda
23t 40m
1 stopp
CPH02:25Köpenhamn Kastrup
12 nov.
CPH13:55Köpenhamn Kastrup
17t 50m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
Norwegian
6 dec.
ARN12:15Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH13:25Köpenhamn Kastrup
13 dec.
CPH03:45Köpenhamn Kastrup
1t 15m
ARN05:00Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
11 nov.
ARN02:45Stockholm Arlanda
23t 40m
1 stopp
CPH02:25Köpenhamn Kastrup
12 nov.
CPH17:35Köpenhamn Kastrup
25t 00m
2 stopp
ARN18:35Stockholm Arlanda
Ryanair
11 nov.
ARN02:45Stockholm Arlanda
23t 40m
1 stopp
CPH02:25Köpenhamn Kastrup
12 nov.
CPH13:55Köpenhamn Kastrup
17t 50m
1 stopp
ARN07:45Stockholm Arlanda
Ryanair
26 nov.
GOT10:55Göteborg Landvetter
18t 00m
1 stopp
CPH04:55Köpenhamn Kastrup
29 nov.
CPH06:55Köpenhamn Kastrup
31t 50m
2 stopp
GOT14:45Göteborg Landvetter
Flera flygbolag
10 nov.
ARN02:00Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH03:10Köpenhamn Kastrup
15 nov.
CPH08:50Köpenhamn Kastrup
22t 05m
1 stopp
ARN06:55Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köpenhamn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Köpenhamn, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Ryanair
13 nov.
ARN12:20Stockholm Arlanda
13t 35m
1 stopp
CPH01:55Köpenhamn Kastrup
Flera flygbolag
2 nov.
NYO03:45Stockholm Skavsta
24t 05m
1 stopp
CPH03:50Köpenhamn Kastrup
Norwegian
31 jan.
ARN13:45Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH14:55Köpenhamn Kastrup

Vilka bolag flyger till Köpenhamn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köpenhamn
 • Vilka bolag flyger till Köpenhamn?

  När det gäller flyg från Sverige till Köpenhamn bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Norwegian Air International, Norwegian, SAS och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Flygplatser nära Köpenhamn

Nedan hittar du alla flygplatser i Köpenhamn tillsammans med avståndet från stadens centrum

Kastrup i Köpenhamn är inte bara Skandinaviens största flygplats utan även norra Europas tredje största med nästan 30 miljoner passagerare per år. Här landar flera billiga flyg till Köpenhamn från Sverige. Det är smidigt att ta sig från Köpenhamns flygplats in till stadens kärna och du kan välja mellan tunnelbana, tåg, buss och taxi.


Populära flygresor till Köpenhamn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köpenhamn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris456 kr
Flyg från Göteborg till Köpenhamn
Snabbast flygtid0t 45m
Billigaste pris912 kr
Flyg från Luleå till Köpenhamn
Snabbast flygtid14t 25m
Billigaste pris1 696 kr

Så tar du dig runt i Köpenhamn

Inne i Köpenhamn är det lika enkelt att ta sig runt med metro, buss, taxi och bil som det är att gå till fots eller ta sig runt på cykel. Lokalborna cyklar helst och cykeluthyrning hittar du enkelt på ett flertal platser i staden. För den som vill se så mycket som möjligt under sin Köpenhamnvistelse så är cykelturer och promenader att föredra. Med undantag för en och annan dåraktig cyklist är det enkelt att varva ner och njuta av stadens lummiga gågator och avslappnade atmosfär.

Med citypasset åker du fritt på bussar, tåg och metro i zon 1-4. Citypasset finns att köpa på Köpenhamns flygplats, centrala tågstation liksom på nätet, och du kan välja mellan ett 24-timmars eller 72-timmars citypass. Väljer du istället att köpa Köpenhamnskortet får du fri access till hela huvudstadsregionen liksom fri entré till fler än 72 nöjen och museum, så väl som rabatter på utvalda restauranger, upplevelser och sevärdheter


Visumkrav för att besöka Köpenhamn

Är du svensk medborgare så krävs varken pass eller nationellt id-kort vid resor inom Norden (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige), men du kan ändå komma att behöva uppvisa en giltig legitimation för att styrka din identitet. Flygbolagen har egna bestämmelser gällande vilka resehandlingar som godkänns och vi rekommenderar att du alltid medtar ett giltigt pass eller ett nationellt id-kort vid din resa om du mot förmodan ombeds uppvisa en id-handling. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen. Som svensk medborgare kan du resa till Köpenhamn utan visum. Du ska dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna på de danska myndigheternas hemsida på nätet eller hos den danska ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Köpenhamn


De bästa sakerna att se och göra i Köpenhamn

Intresserad av sevärdheter i Köpenhamn?

I denna charmiga huvudstad ska du inte missa åkattraktionerna på Tivoli, shopping på Illums Bolighus, en promenad längs med Ströget, bronsstatyn Den Lille Havfrue samt konstmuseet Louisiana.

Vad bör jag packa för min resa?

Lager på lager är en bra utgångspunkt då vädret kan ändras från en dag till en annan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika onödiga kostnader vid samtal och surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt att dricka kranvattnet i Danmark.

Ska jag dricksa i Köpenhamn?

Dricks förväntas inte men om du är nöjd kan du avrunda uppåt.


Hitta billiga flyg till andra städer i Danmark

Danmark har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?