Flyg Europa Danmark Köpenhamn

Flyg till Köpenhamn

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Köpenhamn (CPH)
lör 6/3
lör 13/3
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Köpenhamn. Nuvarande restriktioner för Köpenhamn baseras på reserestriktioner för Danmark.

Visa nuvarande reserestriktioner för Danmark

Billigaste flygen till flygplatser i Köpenhamn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köpenhamn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köpenhamn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Köpenhamn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 089 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖPENHAMN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars14% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köpenhamn kostar i genomsnitt bara 938 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti33% dyrareDet kostar omkring 1 444 kr för flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember342% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Köpenhamn?

Januari och februari är lågsäsong, och det är under dessa månader som du hittar bäst priser på resor till Köpenhamn. November, december och juli utgör stadens högsäsong och då är det svårare att hitta sista minuten biljetter till lägre pris. Är du ute i god tid har du dock möjlighet att fynda prisvänliga biljetter oavsett avresedatum. Även mars, april och maj är månader då du kan boka billiga flygbiljetter till Köpenhamn.

När är det billigast att boka flyg till Köpenhamn? Billiga flyg till Köpenhamn hittar du framför allt i början av året då lågsäsongen infaller. Du kan även hitta bra priser på resor till Köpenhamn med hotell under denna period. För att hitta en flygstol till billigt pris kan du jämföra resor online i momondos priskalender. Vill du vara säker på att få tag på en biljett till ett lägre pris ska du se till att boka din resa ungefär 60 dagar innan avresa.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köpenhamn?

175 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Köpenhamn på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Liverpool och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Köpenhamn. För att hitta det billigaste priset till Köpenhamn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köpenhamn?

Om du inte har möjlighet att flyga till Köpenhamn i mars är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Köpenhamn under april ligger i genomsnitt på 971 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köpenhamn?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Köpenhamn är att boka 58 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 101 kr. Under de senaste 72 timmarna har dock flyg hittats från Sverige för så lite som 693 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köpenhamn?

Vår data visar att söndag är den billigaste dagen att flyga till Köpenhamn. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 069 kr. Flyg från Sverige till Köpenhamn en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 200 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köpenhamn?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Köpenhamn från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 1 039 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 1 133 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köpenhamn?

Aarhus flygplats eller Rønne Bornholm flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köpenhamn.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köpenhamn?

Rønne Bornholm flygplats har ett genomsnittspris på 2 025 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Köpenhamn. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Köpenhamn?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Danmark resor till Köpenhamn. Inreserestriktioner

Danska medborgare och invånare kan fortfarande återvända till Danmark från var som helst i världen. Resenärer som inte är medborgare eller bosatta kan fortfarande resa in i Danmark med ett ”berättigat ändamål”. Bevis krävs för att visa att det finns ett ”berättigat ändamål” för att komma in. Exempel på ett ”berättigat ändamål” är arbete eller studier i Danmark, transport av varor och olika familjerelaterade skäl, till exempel besök hos en familjemedlem eller partner som är danskbosatt. Den fullständiga förteckningen över ”berättigade ändamål” kan ändras och finns tillgänglig här. Danmark tillåter inte resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika. Undantag gäller för primärvårdare för ett barn eller tvingande familjeförhållanden.

Inträdeskrav

Resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Barn under 12 år är undantagna från testkravet. Resenärer som flyger från Grönland och Färöarna är också undantagna dessa krav. Resenärer som tidigare har smittats med COVID-19 och därför inte kan presentera ett negativt testresultat måste presentera ett positivt COVID-19-testresultat från ett test som utförs mellan 14 dagar och åtta veckor före flygningen. Dessa passagerare anses inte längre vara smittsamma. Resenärer som anländer från Storbritannien och Sydafrika som är undantagna från inreseförbudet måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt COVID-19-testresultat utfärdat inom 24 timmar före avresan.

Karantänskrav

Resenärer måste ta ett snabbtest innan de lämnar flygplatsen. Alla resenärer utsätts för en 10-dagars självisolering. De kan ta ett PCR-test på dag 4 för att förkorta karantänperioden om detta skulle vara negativt. Det finns vissa undantag inklusive tjänstemän som levererar varor och tjänster in/ut från Danmark.

Transiteringsregler

Resenärer som återvänder till sitt hemland kan resa genom Danmark. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR- eller antigentestresultat utfärdat inom 24 timmar före ankomst. Alla resenärer som transiterar genom eller reser till/från Danmark måste alltid bära mask på flygningar och inne på flygplatsen.

Om du planerarar att resa till Köpenhamn inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn Kastrup

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köpenhamn Kastrup
Norwegian
21 maj
13:15Stockholm Arlanda
1t 10m
14:25Köpenhamn Kastrup
23 maj
12:50Köpenhamn Kastrup
1t 10m
14:00Stockholm Arlanda
Norwegian
21 maj
11:30Stockholm Arlanda
1t 10m
12:40Köpenhamn Kastrup
23 maj
11:50Köpenhamn Kastrup
1t 10m
13:00Stockholm Arlanda
Norwegian
21 maj
13:15Stockholm Arlanda
1t 10m
14:25Köpenhamn Kastrup
23 maj
12:50Köpenhamn Kastrup
1t 10m
14:00Stockholm Arlanda
Norwegian
14 aug.
07:40Stockholm Arlanda
1t 10m
08:50Köpenhamn Kastrup
28 aug.
07:00Köpenhamn Kastrup
1t 10m
08:10Stockholm Arlanda
Norwegian
6 juli
13:15Stockholm Arlanda
1t 10m
14:25Köpenhamn Kastrup
7 juli
06:00Köpenhamn Kastrup
1t 10m
07:10Stockholm Arlanda
Norwegian
21 maj
04:40Stockholm Arlanda
1t 10m
05:50Köpenhamn Kastrup
23 maj
11:35Köpenhamn Kastrup
1t 10m
12:45Stockholm Arlanda
1 022 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köpenhamn Kastrup

Om du letar efter enkelbiljetter till Köpenhamn, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Ryanair
Norwegian
26 maj
14:50Stockholm Arlanda
1t 10m
16:00Köpenhamn Kastrup
SAS
9 apr.
17:00Stockholm Arlanda
1t 10m
18:10Köpenhamn Kastrup
SAS
12 juni
03:45Stockholm Arlanda
1t 10m
04:55Köpenhamn Kastrup

Vilka flygbolag flyger till Köpenhamn?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Köpenhamn

För bästa pris rekommenderar vi att du bokar din flygresa till Köpenhamn en till två månader innan planerad avresa. Hos momondo väljer du om du vill boka flyg med hotell eller endast en flygstol. Tänk på att om du bokar flyg med lågprisbolag tillkommer ofta kostnader som vanligtvis är inkluderade i priset, till exempel avgifter för bagage och val av sittplats.

Vem flyger direkt till Köpenhamn? Flygbolagen Norwegian, Ryanair och SAS erbjuder direkta linjer och billiga flyg till Köpenhamn från Sverige året om. Du kan flyga direkt från både Stockholm och Göteborg. Resor från Stockholm avgår från Arlanda flygplats, belägen norr om staden, medan resor från Göteborg avgår från Landvetter flygplats.

Hur många timmar tar det att flyga till Köpenhamn? Från Stockholm tar en direkt resa ungefär en timme medan en resa från Göteborg tar lite mer än tre kvart.


Hur tar man sig från flygplatsen i Köpenhamn till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Köpenhamn plus avståndet till centrum

Kastrup i Köpenhamn är inte bara Skandinaviens största flygplats utan även norra Europas tredje största med nästan 30 miljoner passagerare per år. Här landar flera billiga flyg till Köpenhamn från Sverige. Det är smidigt att ta sig från Köpenhamns flygplats in till stadens kärna och du kan välja mellan tunnelbana, tåg, buss och taxi.


Populära flygresor till Köpenhamn

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Köpenhamn som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
1t 10m
Billigast pris
1 259 kr
Flyg från Trondheim till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
1t 35m
Billigast pris
2 154 kr
Flyg från London till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
10t 55m
Billigast pris
2 543 kr
Flyg från Luleå till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
8t 25m
Billigast pris
4 182 kr
Flyg från Jönköping till Köpenhamn
Snabbaste flygtid
23t 25m
Billigast pris
8 870 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Köpenhamn?

Inne i Köpenhamn är det lika enkelt att ta sig runt med metro, buss, taxi och bil som det är att gå till fots eller ta sig runt på cykel. Lokalborna cyklar helst och cykeluthyrning hittar du enkelt på ett flertal platser i staden. För den som vill se så mycket som möjligt under sin Köpenhamnvistelse så är cykelturer och promenader att föredra. Med undantag för en och annan dåraktig cyklist är det enkelt att varva ner och njuta av stadens lummiga gågator och avslappnade atmosfär.

Med citypasset åker du fritt på bussar, tåg och metro i zon 1-4. Citypasset finns att köpa på Köpenhamns flygplats, centrala tågstation liksom på nätet, och du kan välja mellan ett 24-timmars eller 72-timmars citypass. Väljer du istället att köpa Köpenhamnskortet får du fri access till hela huvudstadsregionen liksom fri entré till fler än 72 nöjen och museum, så väl som rabatter på utvalda restauranger, upplevelser och sevärdheter


Kan man flyga till Köpenhamn utan pass eller visum?

Är du svensk medborgare så krävs varken pass eller nationellt id-kort vid resor inom Norden (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige), men du kan ändå komma att behöva uppvisa en giltig legitimation för att styrka din identitet. Flygbolagen har egna bestämmelser gällande vilka resehandlingar som godkänns och vi rekommenderar att du alltid medtar ett giltigt pass eller ett nationellt id-kort vid din resa om du mot förmodan ombeds uppvisa en id-handling. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen. Som svensk medborgare kan du resa till Köpenhamn utan visum. Du ska dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna på de danska myndigheternas hemsida på nätet eller hos den danska ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


Tips och råd om Köpenhamn

Intresserad av sevärdheter i Köpenhamn?

I denna charmiga huvudstad ska du inte missa åkattraktionerna på Tivoli, shopping på Illums Bolighus, en promenad längs med Ströget, bronsstatyn Den Lille Havfrue samt konstmuseet Louisiana.

Vad bör jag packa för min resa?

Lager på lager är en bra utgångspunkt då vädret kan ändras från en dag till en annan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika onödiga kostnader vid samtal och surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt att dricka kranvattnet i Danmark.

Ska jag dricksa i Köpenhamn?

Dricks förväntas inte men om du är nöjd kan du avrunda uppåt.


Flyg Europa Danmark Köpenhamn
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass