Hitta billiga flyg till Köpenhamn från 290 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
lör 9/12
lör 16/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Köpenhamn

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Köpenhamn

Bästa priset för enkelresa

290 kr

Bästa priset för tur- och returresa

840 kr

Snabbast flygtid

1t 10m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Köpenhamn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 290 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Köpenhamn från Sverige under de senaste 72 timmarna är 840 kr (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det snabbaste flyget till Köpenhamn från Sverige tar 1t 10m (Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Köpenhamn, inklusive Scandinavian Airlines, Norwegian och Brussels Airlines.

Trender för flygresor till Köpenhamn

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Köpenhamn och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Köpenhamn?

Om du inte har möjlighet att flyga till Köpenhamn i januari är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Köpenhamn under februari ligger i genomsnitt på 954 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Köpenhamn?

226 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Köpenhamn på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Warszawa och är 89 % billigare än de flesta andra flyg till Köpenhamn. För att hitta det billigaste priset till Köpenhamn från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Köpenhamn?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Köpenhamn från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 1 177 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Köpenhamn en lördag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 361 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Köpenhamn?

Det är billigast att flyga på eftermiddagen från Sverige till Köpenhamn då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 188 kr. Att flyga till Köpenhamn på eftermiddagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 284 kr. Flyg till Köpenhamn från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Köpenhamn?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Köpenhamn beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup tar i genomsnitt 1t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Köpenhamn Kastrup i genomsnitt ligger på 45m. Köpenhamn Kastrup är den mest populära flygplatsen i Köpenhamn.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Köpenhamn?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Köpenhamn är att boka 56 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 163 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Köpenhamn

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Köpenhamn från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Köpenhamn

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Köpenhamn

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Köpenhamn (CPH)

Vanligtvis är flyg till Köpenhamn från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Köpenhamn Kastrup, vilket i genomsnitt kostar 1 158 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KÖPENHAMN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Köpenhamn kostar i genomsnitt bara 881 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli27% dyrareDet kostar omkring 1 483 kr för flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KÖPENHAMN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember128% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Köpenhamn från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Köpenhamn

Januari och februari är lågsäsong, och det är under dessa månader som du hittar bäst priser på resor till Köpenhamn. November, december och juli utgör stadens högsäsong och då är det svårare att hitta sista minuten biljetter till lägre pris. Är du ute i god tid har du dock möjlighet att fynda prisvänliga biljetter oavsett avresedatum. Även mars, april och maj är månader då du kan boka billiga flygbiljetter till Köpenhamn.

När är det billigast att boka flyg till Köpenhamn? Billiga flyg till Köpenhamn hittar du framför allt i början av året då lågsäsongen infaller. Du kan även hitta bra priser på resor till Köpenhamn med hotell under denna period. För att hitta en flygstol till billigt pris kan du jämföra resor online i momondos priskalender. Vill du vara säker på att få tag på en biljett till ett lägre pris ska du se till att boka din resa ungefär 60 dagar innan avresa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Köpenhamn?

Aarhus flygplats, Odense Hans Christian Andersens flygplats eller Rønne Bornholm flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Köpenhamn.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Köpenhamn?

Aarhus flygplats har ett genomsnittspris på 2 011 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Köpenhamn. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Köpenhamn Kastrup flygplats?

Priserna för flyg till Köpenhamn Kastrup flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Köpenhamn Kastrup flygplats?

Det finns 52 bolag tillgängliga för flyg till Köpenhamn Kastrup flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Köpenhamn Kastrup flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Köpenhamn Kastrup flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Köpenhamn Kastrup flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Köpenhamn Kastrup flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Köpenhamn Kastrup flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Köpenhamn
Wizz Air
29 jan.
ARN08:15Stockholm Arlanda
8t 10m
1 stopp
CPH16:25Köpenhamn Kastrup
6 feb.
CPH14:40Köpenhamn Kastrup
5t 50m
1 stopp
ARN20:30Stockholm Arlanda
Norwegian
3 apr.
ARN17:20Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH18:30Köpenhamn Kastrup
7 apr.
CPH21:35Köpenhamn Kastrup
10t 35m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
Norwegian
6 apr.
ARN08:40Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH09:50Köpenhamn Kastrup
7 apr.
CPH21:35Köpenhamn Kastrup
10t 35m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
Norwegian
24 mars
ARN07:00Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
CPH23:55Köpenhamn Kastrup
31 mars
CPH21:35Köpenhamn Kastrup
10t 35m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
Norwegian
24 maj
ARN07:00Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH08:10Köpenhamn Kastrup
26 maj
CPH21:35Köpenhamn Kastrup
10t 35m
1 stopp
ARN08:10Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
12 jan.
ARN16:00Stockholm Arlanda
1t 10m
CPH17:10Köpenhamn Kastrup
15 jan.
CPH16:50Köpenhamn Kastrup
14t 35m
1 stopp
ARN07:25Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Köpenhamn

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Köpenhamn, visa några av våra erbjudanden nedan av Norwegian och Wizz Air
Wizz Air
6 feb.
ARN08:00Stockholm Arlanda
6t 10m
1 stopp
CPH14:10Köpenhamn Kastrup
Wizz Air
8 jan.
ARN08:15Stockholm Arlanda
22t 55m
1 stopp
CPH07:10Köpenhamn Kastrup
Wizz Air
7 jan.
ARN23:15Stockholm Arlanda
17t 05m
1 stopp
CPH16:20Köpenhamn Kastrup

Så tar du dig runt i Köpenhamn

Inne i Köpenhamn är det lika enkelt att ta sig runt med metro, buss, taxi och bil som det är att gå till fots eller ta sig runt på cykel. Lokalborna cyklar helst och cykeluthyrning hittar du enkelt på ett flertal platser i staden. För den som vill se så mycket som möjligt under sin Köpenhamnvistelse så är cykelturer och promenader att föredra. Med undantag för en och annan dåraktig cyklist är det enkelt att varva ner och njuta av stadens lummiga gågator och avslappnade atmosfär.

Med citypasset åker du fritt på bussar, tåg och metro i zon 1-4. Citypasset finns att köpa på Köpenhamns flygplats, centrala tågstation liksom på nätet, och du kan välja mellan ett 24-timmars eller 72-timmars citypass. Väljer du istället att köpa Köpenhamnskortet får du fri access till hela huvudstadsregionen liksom fri entré till fler än 72 nöjen och museum, så väl som rabatter på utvalda restauranger, upplevelser och sevärdheter


Visumkrav för att besöka Köpenhamn

Är du svensk medborgare så krävs varken pass eller nationellt id-kort vid resor inom Norden (Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige), men du kan ändå komma att behöva uppvisa en giltig legitimation för att styrka din identitet. Flygbolagen har egna bestämmelser gällande vilka resehandlingar som godkänns och vi rekommenderar att du alltid medtar ett giltigt pass eller ett nationellt id-kort vid din resa om du mot förmodan ombeds uppvisa en id-handling. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen. Som svensk medborgare kan du resa till Köpenhamn utan visum. Du ska dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna på de danska myndigheternas hemsida på nätet eller hos den danska ambassaden i Stockholm. Detta eftersom regler angående visum och pass alltid kan komma att ändras.


De bästa sakerna att se och göra i Köpenhamn

Intresserad av sevärdheter i Köpenhamn?

I denna charmiga huvudstad ska du inte missa åkattraktionerna på Tivoli, shopping på Illums Bolighus, en promenad längs med Ströget, bronsstatyn Den Lille Havfrue samt konstmuseet Louisiana.

Vad bör jag packa för min resa?

Lager på lager är en bra utgångspunkt då vädret kan ändras från en dag till en annan.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika onödiga kostnader vid samtal och surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går alldeles utmärkt att dricka kranvattnet i Danmark.

Ska jag dricksa i Köpenhamn?

Dricks förväntas inte men om du är nöjd kan du avrunda uppåt.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Köpenhamn?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Köpenhamn ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Köpenhamn ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Köpenhamn ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Köpenhamn ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Köpenhamn?

När du söker efter flyg till Köpenhamn hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Köpenhamn ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Köpenhamn erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Köpenhamn och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Köpenhamn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.