Semesterboenden i Köpenhamn, Danmark

Hitta erbjudanden för 1 298 semesterboenden i Köpenhamn, Danmark

Köpenhamn, Danmark
29 Nov — 30 Nov2
Thu 30/11
Mon 4/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Köpenhamn

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Köpenhamn
Pris
kr522
kr7581
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

Semesterboenden i populära stadsdelar i Köpenhamn

Nedan visas de mest populära stadsdelarna att bo i under ett besök i Köpenhamn , samt några av de bästa semesterboendena i varje område

När är det bäst att boka semesterboende i Köpenhamn?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Köpenhamn
Lågsäsongaprilär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongfebruariär den dyraste månaden att bo här
53 %förväntad prisnedgång
54 %förväntad prisökning

Resepriser

775 kr - 3 552 kr

Billigaste veckodagentorsdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenonsdagär den dyraste dagen i veckan att boka
707 kr
1 564 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Köpenhamn

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Köpenhamn

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Köpenhamn

Dessa semesterboende i Köpenhamn har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Köpenhamn

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Köpenhamn

Lägsta pris för semesterboende

512 kr

Genomsnittlig vistelselängd

9 dagar
Det billigaste priset för ett rum i Köpenhamn som hittats under de senaste 7 dagarna är 512 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med private Room in shared appartment.
De flesta väljer att bo 9 dagar på semesterboenden i Köpenhamn. Den genomsnittliga boendekostnaden för 9 dagar i Köpenhamn under den senaste veckan ligger på 9 092 kr.

Information om att bo i Köpenhamn

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Köpenhamn

Var är de bästa semesterbostäderna i Köpenhamn för fester?

Nørrebro är det perfekta området att bo i för dig som vill ha nära till Köpenhamns nattliv. Där finns något för alla, från öl och pingis på Dupong till klassiska nattklubben Rust där ni kan dansa hela natten. Bryggeriet Brus är också ett klockrent ställe om du gillar öl. Samtidigt ligger Nørrebro nära centrum, så på dagen när ni vill shoppa finns den kända gågatan Strøget nära till hands med alla sina butiker. Vesterbro är ett annat område som har många bra ställen att gå till och där ligger en del av semesterbostäderna i Köpenhamn. Till exempel finns där Vega, som är känt för konserter och livemusik, men där man även kan festa. För en god öl kan du gå till baren med det festligaste namnet i staden – WarPigs.

Var är de bästa semesterbostäderna i Köpenhamn för familjer?

Många familjer väljer att boka semesterboende i Köpenhamn nära nöjesparken Tivoli, som ligger i centrala delarna av staden. Den ligger precis mitt emot centralstationen, så om ni tar tåget är det oerhört praktiskt att boka boende i närheten. Det ligger också nära konstmuseet Glyptoteket som är något alldeles extra med sina skulpturer och palmträd inomhus. Samtidigt är det nära till shopping och restauranger, och eftersom centralstationen ligger där kan ni enkelt ta er till andra områden i Köpenhamn. Till exempel kan ni ta tåget till Field’s galleria, som är ett stort köpcentrum med många butiker. Perfekt när ni vill ha något att göra inomhus en regnig dag. Ett annat trevligt område att bo i är Nyhavn, där kan du njuta av fina segelbåtar och målade husfasader.

Vilka är fördelarna med Köpenhamns semesterbostäder jämfört med hotell?

Det finns många fördelar med att boka en av Köpenhamns semesterbostäder i stället för att ta in på hotell. Det som de flesta upplever som den största fördelen är att det blir billigare om man är flera i sällskapet. Man slipper boka flera hotellrum till familjen och kan tillsammans bo i en lägenhet eller ett hus och umgås i vardagsrummet, samtidigt som det blir billigare per person. Det är inte bara själva boendet som blir billigare, utan även maten på semestern eftersom man kan laga sin egen mat och inte behöver äta ute på restaurang flera gånger om dagen som man behöver om man bor på hotell. Varför inte gå till Torvehallerne och köpa några lokala delikatesser eller lite färska grönsaker? Där finns nybakat bröd och alla möjliga goda råvaror att använda i matlagningen. Även på Magasin du Nord kan ni hitta härlig mat och vin. Många föredrar att boka semesterboende i stället för hotell för att de själva kan välja när de ska äta frukost. Det kan också vara skönt att ha lite mer plats än vad man har när man bor på ett litet hotellrum. Ibland finns det till och med bubbelbad eller bastu i semesterbostäderna så man kan unna sig en spastund. Det kan det förvisso finnas på hotell också, men i det här fallet behöver du inte dela det med andra.

För hur lång tid bokar andra generellt sitt semesterboende i Köpenhamn?

Att boka sitt semesterboende för omkring 9 nätter är det mest populära alternativet bland dem som besöker Köpenhamn.

Hur mycket kostar det att hyra semesterlägenhet i Köpenhamn?

Ett semesterboende i Köpenhamn kommer generellt kosta dig 2 099 kr per natt. Denna siffra beräknas utifrån sökningar efter standardlägenheter i Köpenhamn and priserna varierar efter storlek, bekvämligheter och plats.

När är det bra timing att boka semesterboende i Köpenhamn?

Den billigaste månaden för att hyra lägenhet i Köpenhamn är oftast april. Kostnaden för ditt semesterboende kan ligga omkring 54 % lägre i april jämfört med under högsäsongen.

Vilket är det bästa området i Köpenhamn för att boka ett semesterboende?

Det mest populära området för att bo i Köpenhamn är Nørrebro, även om många användare hittat semesterboende med bra betyg i Centrum och Østerbro.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Köpenhamn?

Det finns 1 536 bolag tillgängliga för hotell i Köpenhamn från och med november. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Köpenhamn?

Priser för hotell i Köpenhamn uppdateras varje dag.


momondos favoriter bland semesterboenden i Köpenhamn

Ta reda på mer om dessa semesterboenden som användare föredrar i Köpenhamn

Ett enklare sätt att hantera din resa till Köpenhamn

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.