Hotell i Havanna

Hitta de bästa erbjudandena för 1 532 hotell i Havanna, Kuba

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Havanna

Hitta det perfekta hotellet i Havanna för arbete eller semester


Saker att göra i Havanna

El Capitolio
Castle of the Royal Force
Gran Teatro

Finns det tillgängliga hotell i närheten av El Capitolio?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av El Capitolio är 932 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka El Capitolio under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av El Capitolio är vanligtvis 57 % dyrare än genomsnittshotellet i Havanna, som ligger på 393 kr.

Hotell nära El Capitolio

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Castle of the Royal Force?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Castle of the Royal Force är 950 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Castle of the Royal Force under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Castle of the Royal Force är vanligtvis 58 % dyrare än genomsnittshotellet i Havanna, som ligger på 393 kr.

Hotell nära Castle of the Royal Force

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Gran Teatro?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Havanna närmst Gran Teatro kan du vänta dig priser på 932 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 932 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Gran Teatro. Hotell i närheten av Gran Teatro är vanligtvis 57 % dyrare än genomsnittshotellet i Havanna, som ligger på 393 kr.

Hotell nära Gran Teatro

När är det bra timing att boka ett hotell i Havanna?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Havanna
Lågsäsong
september
Högsäsong
december

är den billigaste månaden att bo här

19 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

17 %

förväntad prisökning

Pris
826 kr - 1 207 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
torsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

878 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

937 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Havanna är: 1-2 stjärna, 13 dagar i förväg. 3 stjärna, samma dag som din vistelse börjar. 4-5 stjärna, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
245 kr - 287 kr
3-stjärnigt
313 kr - 422 kr
4-5-stjärnigt
1 334 kr - 1 418 kr

Resetips Havanna

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Havanna

Vad kostar ett hotell i Havanna?

Hotell i Havanna finns i många olika prisklasser. Stora hotell med havsutsikt, bubbelpool och spabehandlingar ligger på cirka 2000 SEK per natt medan ett bra hotell utan särskilda bekvämligheter kostar ungefär 1300 SEK per natt.

När är bästa tidpunkten på att bo hotell i Havanna?

Den bästa tiden på året att bo på hotell i Havanna är mellan december och maj. Då kan du vänta dig torrt och soligt väder med blå himmel. Detta gör att du både kan upptäcka stadens kultur men även njuta av en badsemester. Undvik att resa mellan juni och november då orkansäsongen infaller och vädret är mycket regnigt.

Kan man resa till Havanna med låg budget?

För att klara dig på en liten budget ska du boka din resa i förväg och leta efter boende i Havanna på vandrarhem eller bed & breakfast. Många priser kan förhandlas, till exempel taxipriser och shopping på marknader så förbered dig på att pruta.

De bästa transportmedlen i Havanna

Räkna med att promenera mycket under din vistelse i Havanna. Många av stadens populära sevärdheter ligger relativt nära varandra och att promenera är det bästa sättet att uppleva stadens arkitektur. Även att cykla är att rekommendera för att ta sig runt. Det är inte många av invånarna som har bil så räkna med att liftare ber dig om skjuts om du har hyrbil under semestern. Mellan de flesta sevärdheter finns hop-on-hop-off-bussar som är prisvärda.

Behöver man ta med en adapter till Havanna?

Ibland kan du behöva en adapter då moderna byggnader på Kuba har amerikanska eluttag. Ta därför med en adapter för säkerhetsskull.

Hur mycket bör man ge i dricks i Havanna?

Lönerna är relativt låga i Havanna så det förväntas ofta att du dricksar. Lämna ungefär 15 % av priset i dricks till servitörer och personal på hotellet. Om du har en guide lämnar du ungefär 1080 CUC (ca. 10 SEK) per dag i dricks.

Är det säkert att resa till Havanna?

Kuba anses vara ett relativt säkert land och detta gäller även för huvudstaden Havanna. Du ska dock se upp för ficktjuvar i särskilt turisttäta områden. Risken för orkaner är stor under orkansäsongen som äger rum mellan juni och november.


Hur mycket kostar ett hotell i Havanna per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Havanna till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Havanna

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Havanna
Hostal Nilda Backpackers

Hostal Nilda Backpackers

60 kr

Visa erbjudanden för hotell
Casa Colonial Pedro Y Mary

Casa Colonial Pedro Y Mary

127 kr

Visa erbjudanden för hotell
Rolando's Backpackers

Rolando's Backpackers

93 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hostel Maritza

Hostel Maritza

102 kr

Visa erbjudanden för hotell
Milagros Diez

Milagros Diez

152 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Havanna

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
House In Front Of The Sea

House In Front Of The Sea

8,5

203 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotel Nacional De Cuba

Hotel Nacional De Cuba

7,3

1 234 kr

Visa erbjudanden för hotell
Melia Habana

Melia Habana

9,8

971 kr

Visa erbjudanden för hotell
Melia Cohiba

Melia Cohiba

7,4

971 kr

Visa erbjudanden för hotell
Melia Cayo Coco

Melia Cayo Coco

9,7

1 484 kr

Visa erbjudanden för hotell
Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central

8,5

1 722 kr

Visa erbjudanden för hotell

Var ska man bo i Havanna?

Havanna har många olika stadsdelar och områden som alla har olika karaktär. För den som är intresserad av historia och kultur är den gamla stadskärnan att rekommendera för att boka hotell. La Habana Vieja, som området kallas, är stadens hjärta. Många av de gamla husen har restaurerats och att promenera längs med gatorna är en upplevelse i sig. I den gamla stadskärnan finns även det bästa nattlivet i staden. För de resenärer som letar efter shopping är centrum, Centro Habana, det bästa stället att bo på hotell. Hotell i Havannas centrum är även mycket familjevänliga. För billiga hotell i Havanna kan du leta efter bed & breakfast-alternativ i de flesta stadsdelar, men särskilt i stadens område Barrio Chino de La Habana finns billigt boende att hitta. Unga resenärer föredrar ofta El Vedado där många nattklubbar och vintagebutiker finns. För mysiga hotell och en romantisk weekend bort från centrums höga tempo ska du sikta på Jaimanitas som är en liten fiskeby med annorlunda boende i Havannas utkanter.


Om Havanna

Havanna är en underbar destination för konst- och kulturintresserade resenärer. Stadens gallerier är fulla av intressant konst av samtida kubanska konstnärer. Gör ett besök till Museo Nacional de Bellas Artes för att se den största samlingen kubansk konst i världen. Här finns bland annat verk av Rafael Blanco och Raul Martinez. Verken är utställda i kronologisk ordning vilket gör det enkelt att följa utställningen och samtidigt få ett historiskt sammanhang. När det kommer till historia har Havanna ett långt och komplicerat förhållande med världens stormakter. Lär dig mer om staden på Museuo de la Revolucion som ligger mitt i stadens centrum i det före detta presidentpalatset. För avkoppling från kultur och museum är en promenad längs med den 7 kilometer långa strandpromenaden, Malecón, ett måste under vistelsen. De färggranna husen står i stark kontrast mot det klarblåa vattnet och det är inte underligt att området har inspirerat både författare och konstnärer. (Pris kontrollerat 28/02/2019).


Reseinformation om Havanna

Hur länge stannar besökare i Havanna?

8 nätter är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Havanna.

Hur mycket kostar ett hotell i Havanna?

I genomsnitt kostar det cirka 677 kr per natt att boka ett rum i Havanna. Priserna varierar beroende på faktorer som betyg, årstid och hotellets läge.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Havanna?

I september är priserna som lägst. Det är den mest kostnadseffektiva perioden att boka hotellrum i Havanna. Du kan hitta rumspriser som sänkts med 19%.

Vilken dag är det billigast att bo i Havanna?

onsdag är den billigaste dagen för hotellrum i Havanna. torsdag är den dyraste dagen.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Havanna?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Havanna kostar cirka 380 kr för en sängplats per person. Det är cirka 296 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Havanna.

Vika sevärdheter är populära under april månad med tanke på vädret i Havanna?

Temperaturerna i Havanna ligger typiskt omkring 24 °C under april med låg risk för regn, vilket gör att april är den perfekta tiden på året för att spendera tid utomhus vid populära sevärdheter i området.


Andra populära städer liknande Havanna

Dessa populära städer utforskas ofta av momondo-användare

Folk interesserad i Havanna kollar också på

Ej inställd på Havanna? Hitta de bästa hotell erbjudandena på dessa destinationer