Hotell i Kuba

Hitta erbjudanden för 391 hotell i Kuba

Kuba
10 jun — 11 jun2
sön 11/6
tors 15/6
Just nu visar vi inte sökresultat för denna plats.

Användbar information om hotell i Kuba

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Kuba

Hotell nära flygplatser

1468
Det finns 1 468 hotell i Kuba som ligger nära Havanna José Martí. Hostal Aeropuerto är närmst med 2,0 km från denna flygplats.

Information om att bo i Kuba

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Kuba

Med hotell i Kubas Havanna kan du enkelt ta dig runt både i staden och i landet. För att enklast kunna ta dig runt kan du hitta billiga hotell i Kubas Havanna inne i centrum. Du kan bland annat bo på Hotel Plaza. Centrum är mycket enkelt att ta sig runt i till fots då avstånden inte är stora. För längre resor hittar du kollektivtrafik i form av bussar. Ta till exempel sightseeingbussen Habana BusTour som utgår från stationen Parque Central och går förbi de flesta sevärdheterna. En dagsbiljett kostar 10 CUC. En annan ort du kan bo i är Varadero. Här kan du ta dig fram med bussen Varadero Beach Tour som går förbi både stränder, sevärdheter och gallerior.

På Kuba hittar du flera intressanta sevärdheter. I storstaden Havanna hittar du bland annat strandpromenaden Malecón som länge varit en favorit både bland besökare och lokalbor. De färggranna husen längs med promenaden är en perfekt bakgrund för de många aktiviteter och affärer som kantar stranden. Med Kuba-hotell i Havannas strandområde får du nära till promenadens sevärdheter. Bo bland annat på hotellet Melia Cohiba. En historisk sevärdhet i landet som lockar många besökare är fortet Castillo de San Pedro de la Roca del Morro som ligger i staden Santiago de Cuba. Fortet är med på UNESCO:s världsarvslista och bjuder på vacka vyer över bukten.


Varför använda momondo?

momondo är gratis att använda utan dolda avgifter eller kostnader. momondo söker på flera resesajter för att ge dig de bästa alternativen för hotell och boendealternativ i Kuba som du sedan kan filtrera snabbt och enkelt.

momondo erbjuder många filter som hjälper dig att hitta ett bra ställe att bo på i Kuba. Du kan filtrera efter antal stjärnor, kostnadsfria erbjudanden så som gratis frukost eller internet samt omdömen, plats och pris.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Omfattande resesökning
momondo jämför över 3 miljoner hotell och andra typer av boende för att se till att du hittar den bästa platsen att bo på.
Intuitiva sökfilter
Filtrera efter pris, bekvämligheter, gratis avbokning, extra städning, gratis frukost och mycket mer.
Smarta prisbevakningar
När du har hittat en plats att bo på kan momondo bevaka priset för boendet och meddela dig när det ändras.

Börja planera din resa till Kuba