Hotell i St Lucia

Hitta billiga erbjudanden på 1 042 hotell i St Lucia

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i St Lucia

Letar du efter en stad att besöka i St Lucia? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
1 045 kr - 1 550 kr
BILLIGASTE STADEN I ST LUCIA Marigot Bay 18% billigare Hotell i Marigot Bay är de billigaste i St Lucia med ett genomsnittspris på endast 1 045 kr per natt.
DYRASTE STADEN I ST LUCIA Soufrière 21% dyrare Soufrière har de högsta priserna på hotell i St Lucia, med ett genomsnittspris på 1 550 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I ST LUCIA Castries 71% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Castries än någon annan stad i St Lucia

Populära städer i St Lucia

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i St Lucia

St Lucia resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för St Lucia

När är det billigast att bo i St Lucia?

september är den billigaste månaden att bo i St Lucia, med ett genomsnittspris på 2 324 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, december.

Var bor de flesta när det besöker St Lucia?

Våra användare tenderar att besöka Castries oftare än någon annan stad när de reser till St Lucia.

Vilken stad i St Lucia har de dyraste hotellrummen?

Att besöka och stanna över natten i Soufrière kommer att kosta dig mer än i resten av St Lucia. Förvänta dig att betala 1 550 kr per natt, ett pris som är omkring 21% högre än i landet i genomsnitt.

Vilken stad i St Lucia har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Laborie har de lägsta priserna per natt i landet på bara 491 kr. Laborie erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 86% lägre än den genomsnittliga staden i St Lucia.


Populära destinationer som turist i St Lucia

Upptäck städer som momondos användare älskar i St Lucia