Hotell i Grebbestad

Hitta de bästa erbjudandena för 37 hotell i Grebbestad, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Grebbestad

Hitta det perfekta hotellet i Grebbestad för arbete eller semester


När är det bra timing att boka ett hotell i Grebbestad?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Grebbestad
Lågsäsong
september
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

16 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

15 %

förväntad prisökning

Pris
717 kr - 991 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
onsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

851 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

859 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Resetips Grebbestad

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Grebbestad

Vad kostar ett hotell i Grebbestad?

Ett hotell i Grebbestad kostar ungefär 1200 SEK per natt medan ett billigare boende i orten ligger på ungefär 700 SEK per natt. Om du bokar billigare alternativ är det inte säkert att bekvämligheter som internet och frukost ingår gratis och det kan även vara svårare att få till en tidig incheckning om du ankommer till orten under morgonen.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Grebbestad?

När under året du ska bo på hotell i Grebbestad beror på vilken upplevelse du söker. Under sommaren är det som mest besökare i staden och detta är en utmärkt tid för en badsemester då Grebbestad ligger intill flera fina stränder. Under hösten är det tid för kräftfiske och det finns flera paketupplevelser med fiske och goda måltider. Även under jultid är det populärt att besöka orten och du kan då boka mysiga hotell för en romantisk weekend i den snötäckta småstaden.

Kan man resa till Grebbestad med låg budget?

Om du reser till Grebbestad på en liten budget är det en god idé att resa under sommarhalvåret då det finns fler utomhusaktiviteter som inte kostar dig något. Du kan då bada, sola, vandra och cykla i omgivningarna. Bo billigt på vandrarhem för att spara pengar på hotell i Grebbestad. Just tiden runt jul och nyår samt under juli och augusti är något dyrare så undvik dessa månader.

De bästa transportmedlen i Grebbestad

Kollektivtrafiken i området består av Västtrafiks bussar vilka tar dig till områden runt orten samt närliggande städer. Biljetter köper du via sms eller ombord på bussen. Annars går det för det mesta bra att ta sig fram med cykel då det finns bra och säkra cykelvägar i regionen.

Parkering i Grebbestad

Under Grebbestads högsäsong, mellan juni och augusti, gäller p-skiva för parkering i orten. Parkeringsplatser inne i centrum hittar du bland annat vid hamnplanen, torget, badplatser och ångbåtskajen. De kommunala parkeringarna i Grebbestad är avgiftsfria. Parkeringsövervakningen ökar under högsäsongen så se till att följa parkeringsreglerna.


Hur mycket kostar ett hotell i Grebbestad per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Grebbestad till låga priser.

Var ska man bo i Grebbestad?

Den populära badorten Grebbestad har länge lockat besökare till den svenska västkusten. Boka hotell i Grebbestad under sommaren för en härlig svensk sommarsemester eller under vintern för mysig småstadsatmosfär. Tips på hotell i Grebbestad hittar du via momondo där du kan filtrera din sökning efter de bekvämligheter du önskar och på så sätt hitta ett bra hotell för din vistelse. Ortens centrum är mycket litet och om du bokar boende i Grebbestads stadskärna har du därför promenadavstånd till bekvämligheter och kan uppleva småstadsidyllen direkt när du kliver ut ur dörren. Om du söker en badsemester ska du bo strax söder om Grebbestad vid Tanumstrand som är en populär badplats under sommaren. Här kan du även välja att bo i stuga. Billiga hotell i Grebbestad hittar du norr om stadskärnan i form av bed & breakfast och även vandrarhem inne i centrum. Det finns även billigt boende i Tanumshed som ligger några kilometer inåt landet.


Om Grebbestad

Västkustens Grebbestad bjuder på härliga semesterupplevelser året om. Orten är känd för sitt fiske, framförallt av räkor och kräftor. Vattnet vid västkusten är kallt och skaldjur växer därför långsammare än på andra platser vilket ger dem en unik smak. Om du besöker Grebbestad ska du därför se till att äta goda skaldjursrätter på någon av restaurangerna i orten. Under hösten kan du dessutom själv ge dig ut på kräftfiske för en annorlunda aktivitet. Fiskeutflykter anordnas bland annat från Everts Sjöbod i Grebbestad. Söder om ortens centrum hittar du Tanumstrand som är en av västkustens mest populära badstränder. Vattnet är långrunt vilket gör att stranden passar både för barn och vuxna. Grebbestad har även flera historiska monument som är värda att besöka. Bland annat labyrinten Ulmekärr från järnåldern och Greby gravplats från 400-talet. Inne i centrum hittar du även Grebbestads kyrka i nygotisk stil som byggdes under slutet av 1800-talet. Kyrkan har en stor glasmosaik från 60-talet av konstnären Joe Milla. (Pris kontrollerat 08/03/2019).


Reseinformation om Grebbestad

Hur länge stannar besökare i Grebbestad?

Den genomsnittliga längden på en vistelse i Grebbestad är 2 nätter.

Hur mycket kostar ett hotell i Grebbestad?

Hotell i Grebbestad visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 1 120 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Grebbestad?

Det är mest ekonomiskt att boka hotell i Grebbestad i september. Priserna du betalar då kan vara 17% lägre än under högsäsong. Det här är en bra period att boka för att få ett fantastiskt erbjudande.

Vilken dag är det billigast att bo i Grebbestad?

Rumspriser för hotell i Grebbestad är som lägst tisdag och som högst torsdag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Grebbestad?

Ett vandrarhem (eller hotell med 2 stjärnor eller mindre) i Grebbestad kostar i genomsnitt 1 089 kr per person per natt. Det är 31 kr billigare än genomsnittspriset för hotell i Grebbestad.