Hotell i Sunne

Hitta de bästa erbjudandena för 26 hotell i Sunne, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Sunne

Det finns många mysiga hotell i Sunne, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Sunne

Marbacka
Sunne Waterpark
Rotternos Park

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Marbacka?

Användare på momondo har rekommenderat 1 hotell för andra användare som vill bo i närheten av Marbacka. Hotell i detta område har ett genomsnittspris på 1 899 kr per natt. Dessa priser kan komma att ändras beroende på en rad faktorer, bland annat årstid. Hotell i närheten av Marbacka är vanligtvis 52 % dyrare än genomsnittshotellet i Sunne, som ligger på 901 kr.

Hotell nära Marbacka

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Sunne Waterpark?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Sunne Waterpark är 915 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 8 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Sunne Waterpark under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Sunne Waterpark är vanligtvis 1 % dyrare än genomsnittshotellet i Sunne, som ligger på 901 kr.

Hotell nära Sunne Waterpark

Vad är genomsnittspriset för ett hotell i närheten av Rotternos Park?

Hotell i närheten av Rotternos Park är vanligtvis 52 % dyrare än genomsnittshotellet i Sunne, som ligger på 901 kr.

Hotell nära Rotternos Park

När är det bra timing att boka ett hotell i Sunne?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Sunne
Lågsäsong
oktober
Högsäsong
juni

är den billigaste månaden att bo här

37 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

42 %

förväntad prisökning

Pris
746 kr - 2 025 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
söndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

763 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

746 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Sunne resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Sunne

Vad kostar ett hotell i Sunne?

Priset på ett hotell i Sunne beror på läge och bekvämligheter som erbjuds. Ett hotell i centrum med två eller tre stjärnor kostar mellan 1100 och 1300 SEK per natt. Vandrarhem i Sunne kostar drygt 600 SEK per natt medan hotell som har bubbelpool, spabehandlingar och familjerum kostar cirka 2000 SEK per natt. Om du önskar gratis frukost och badkar på rummet kan du räkna med högre priser. Om du söker billigt boende ska du därför söka efter enklare hotell.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Sunne?

Det är mest populärt att besöka Sunne mellan juni och augusti. Under dessa månader är vädret som varmast och flest evenemang äger rum i området. Utomhusaktiviteter är dock möjliga att göra året om. Res under vintern om du är intresserad av vintersporter eller under vår och höst för vandringar. Under sommaren är det längre öppettider på sevärdheter som Selma Lagerlöfs Mårbacka.

Kan man resa till Sunne med låg budget?

Den billigaste månaden under året att resa till Sunne är februari. Under februari är det minst besökare i staden och du kan räkna med lägre priser på både alternativa boenden och hotell i Sunne. Bo på vandrarhem för att få ett billigt boende, alternativt utnyttja stugbyn och campingen om du reser under sommarhalvåret.

De bästa transportmedlen i Sunne

Ett av de bästa sätten att ta sig runt i Sunne är med cykel. Det finns många cykelvägar i området, både för cykelutflykter och för att ta sig från A till B. På cykel upplever du landskapet som allra bäst och får vacker utsikt över de värmländska sjöarna. Järnvägen Frykdalsbanan stannar i Sunne och gör att du enkelt kan ta dig till orten med tåg. Europaväg 45 går även vid staden och via denna kan du enkelt ta dig till och från närliggande städer med bil.

Parkering i Sunne

Det är gratis att parkera i Sunne så du behöver inte oroa dig över parkeringsavgifter. Istället används p-skiva och denna ska du sätta väl synligt innanför bilens framruta. Du hämtar ut p-skivor gratis i kommunhuset eller på Sunne bibliotek. Inne i centrum gäller en tidsbegränsning på två timmar. Om du vill långtidsparkera kan du ställa bilen i 24 timmar vid järnvägsstationen och i en vecka vid Parkgatan.


Hur mycket kostar ett hotell i Sunne per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Sunne till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Sunne

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Sunne
Sunne Hembygdsgard B&B

Sunne Hembygdsgard B&B

8,3

668 kr

Visa erbjudanden för hotell
Selma Spa+

Selma Spa+

8,3

1 899 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Sunne

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Sunne Hembygdsgard B&B

Sunne Hembygdsgard B&B

8,3

668 kr

Visa erbjudanden för hotell
Selma Spa+

Selma Spa+

8,3

1 899 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Sunne?

Bo på hotell i värmländska Sunne för en charmig och naturnära småstadsupplevelse. Orten bjuder på vackra utsikter då den ligger i Frykendalen mitt emellan sjöarna Övre Fryken och Mellanfryken. Om du besöker Sunne över en weekend ska du boka hotell inne i centrum. Hotell i Sunnes centrala delar ligger på promenadavstånd till tågstationen samt till många av ortens bekvämligheter. Billiga hotell i Sunne hittar du precis öster om centrum där det finns alternativ som vandrarhem. I Sunne hittar du annorlunda boendeupplevelser i form av både gårdsboende, camping och villor. Om du vill bo mer naturnära är det söder om orten vid Kisterud som du ska leta efter boende i Sunne. Camping hittar du precis söder om centrum och bed & breakfast ligger i norra delen av stadskärnan. Det finns även hotell i Sunne med spabehandlingar och konferensrum. Tips på hotell får du genom att göra en sökning hos momondo där du fyller i de kriterier du vill att ditt boende ska uppfylla.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Sunne

Sagolika Sunne är en fras som ofta används för att beskriva den värmländska orten. Detta reflekterar både kulturlivet och den berättartradition som råder i orten. Upplev detta allra bäst på Selma Lagerlöfs hem Mårbacka. Nobelpristagarens hem är i dag en minnesgård där du kan ta med hela familjen på visning. För barnen anordnas även aktiviteter som skattjakter och klättring. Missa inte detta kulturminne vackert beläget mitt i Värmland. Gården har inspirerat många av Selma Lagerlöfs verk och var en viktig plats för författaren. En annan sevärdhet du inte ska missa är Stamfrändemonumentet som du hittar vid Sunne golfbana. Monumentet är en symbol för den finska invandringen till området samt den värmländska utvandringen till USA. Den stora skulpturen sattes upp 1953 och är utformad av konstnären Jussi Mäntunen. Om du söker utomhusaktiviteter ska du ge dig ut på någon av lederna i området. Gör en vandring längs med Brårudsmossens led eller cykla Mårbackarundan. (Pris kontrollerat 18/03/2019).


Reseinformation om Sunne

Hur länge stannar besökare i Sunne?

1 natt är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Sunne.

Hur mycket kostar ett hotell i Sunne?

Priset på ett hotellrum i Sunne kommer att variera beroende på efterfrågan, läge och betyg. I genomsnitt kostar ett rum runt 893 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Sunne?

oktober är den billigaste månaden att boka hotell i Sunne. Priser kan vara 321 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Sunne?

Hotellrum i Sunne är oftast billigare lördag och dyrare torsdag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Sunne?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Sunne kostar cirka 668 kr för en sängplats per person. Det är cirka 225 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Sunne.