Hotell i Fort Lauderdale, FL

Hitta erbjudanden för 268 hotell i Fort Lauderdale, FL

Fort Lauderdale, FL, USA
3 dec — 4 dec2
sön 4/12
tors 8/12

Bästa hotellen i Fort Lauderdale

Hitta det perfekta hotellet för din vistelse i Fort Lauderdale
Pris
kr270
kr11380
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +
Hotellklass
0 +
2
3
4
5

De bästa områdena för att boka hotell i Fort Lauderdale

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i de mest populära områdena i Fort Lauderdale

Pris

1 012 kr–3 626 kr

DET BILLIGASTE OMRÅDET I FORT LAUDERDALETwin Lakes50% billigareHotell i Twin Lakes är de billigaste i Fort Lauderdale med ett genomsnittspris på endast 1 012 kr per natt
DET DYRASTE OMRÅDET I FORT LAUDERDALELauderdale Beach44% dyrareLauderdale Beach har de högsta priserna för hotell i Fort Lauderdale, med ett genomsnittligt rumspris på 3 626 kr per natt
DET MEST POPULÄRA OMRÅDET I FORT LAUDERDALECentral BeachBesöktes av 81% fler användareFler momondo-användare söker efter hotell i Central Beach än i något annat område i Fort Lauderdale

Saker att göra i Fort Lauderdale


Hotell i populära stadsdelar i Fort Lauderdale

Nedan visas de mest populära stadsdelarna att bo i under ett besök i Fort Lauderdale , samt några av de bästa hotellen i varje område

När är det bäst att boka hotell i Fort Lauderdale

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för hotellrum i Fort Lauderdale
Lågsäsongoktoberär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongaprilär den dyraste månaden att bo här
52 %förväntad prisnedgång
50 %förväntad prisökning

Resepriser

1 076 kr - 4 536 kr

Billigaste veckodaglördagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagmåndagär den dyraste dagen i veckan att boka
2 507 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag
875 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag

Användbar information om hotell i Fort Lauderdale

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Fort Lauderdale

Lägsta hotellpris

671 kr

Det mest populära hotellet (5-stjärnor)

The Ritz-Carlton Fort Lauderdale

Hotell nära flygplats

10643

Genomsnittlig vistelselängd

20 daygar
Det billigaste priset för ett rum i Fort Lauderdale som hittats under de senaste 7 dagarna är 671 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Pier Sixty-Six & Marina, ett 4-stjärnigt hotell.
Bo i komfort när du bokar ett rum med The Ritz-Carlton Fort Lauderdale, det mest populära 5-stjärniga hotellet i Fort Lauderdale(8,3/10 i betyg – baserat på 181 omdömen).
Det finns 10 643 hotell i Fort Lauderdale som ligger nära Fort Lauderdale. Tropical paradise heated pool and backyard oasis är närmst med 0,9 km från denna flygplats.
De flesta väljer att bo 20 dagar på hotell i Fort Lauderdale. Den genomsnittliga boendekostnaden för 20 dagar i Fort Lauderdale under den senaste veckan ligger på 39 990 kr.

Restips för Fort Lauderdale

Genom att söka online hos momondo där du kan jämföra priser hittar du enkelt billiga alternativ för hotell i Fort Lauderdale. För lägre priser kan det vara ett tips att leta boenden i områden som ligger utanför centrum. Du kan även filtrera sökningen på nätet efter hotellets betyg, omdömen och bekvämligheter. Bland annat kan du söka enbart efter hotell med Wifi om det är något som är avgörande för ditt val av boende.

För att klara din resa på en liten budget ska du boka både flyg och hotell ett par månader i förväg för att undvika höga sista minuten-priser. Försök också att välja att resa under lågsäsongen för att undvika höga priser. Ett sätt att spara pengar på är att använda dig av kollektivtrafiken istället för att hyra bil eller åka taxi.

Kollektivtrafiken i Fort Lauderdale består av bussar och tåg. För att ta sig runt lokalt är det bussarna som gäller och för längre sträckor kan du ta tåget från stadens centralstation. Detta är bland annat ett bra alternativ för att göra en utflykt till närliggande Miami. Ett trevligt sätt att ta sig fram, särskilt längs med stränderna, är med cykel. Du hyr cykel på någon av Broward BCycle-stationerna och lämnar tillbaka den på den station som ligger närmast din destination. En karta över dessa kan du hitta på turistkontoret.

Hotellen i USA vill alltid se legitimation så du behöver kunna styrka din ålder om du ser ung ut. Det krävs att du är 18 år för att kunna checka in på hotell i Fort Lauderdale.

Ofta reserverar hotellen ett belopp på ditt kort under din vistelse i form av en deposition. Du får tillbaka detta belopp när du checkar ut.

I USA finns en utbredd dryckeskultur och det förväntas att du dricksar 20 procent för all service, inklusive restaurangmåltider och taxiresor.

Fort Lauderdale är ett säkert semesterresemål, men det finns ett par områden som rekommenderas att du ska undvika, bland annat stadens västra utkanter, särskilt under nattetid.

Ja, du behöver ha med dig en adapter för att kunna använda elektronikprodukter från Sverige.


Hur mycket kostar ett hotell i Fort Lauderdale per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Fort Lauderdale till låga priser.

2-stjärniga hotell

Billigast 1 488 kr

Medel 1 641 kr

Dyrast 1 839 kr

Sök efter 2-stjärniga hotell
2 stjärnor och mindre
3-stjärnigt
4+ stjärnor

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.


Vandrarhem och billiga hotell i Fort Lauderdale

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Fort Lauderdale

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Fort Lauderdale

Dessa hotell i Fort Lauderdale har de bästa priserna för sina betyg

Övernattningar i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är en utspridd stad som tack vare sina kanaler ofta kallas för Amerikas Venedig. Vilket område du väljer att leta efter boende inom avgör till stor del vilket pris du betalar för ditt hotell i Fort Lauderdale. Boenden centralt och nära kusten har för det mesta högre priser medan områden längre från sevärdheter och centrum är billigare.

Längs med den centrala gatan Las Olas som går genom staden bor du nära både shopping, restauranger och vackra vyer över vattnet. Här kan du ta dig fram med populära vattentaxis och bara minuter från huvudgatan kan du bo på lugna barnvänliga boenden. Detta är ett av de dyraste områdena i staden men du har närhet till alla bekvämligheter och nöjen.

Något lägre priser hittar du i trendiga Sailboat Bend som är en gammal arbetarstadsdel väster om centrum. Här finns numera många konstnärsstudios, konstinstitutioner och du bor också nära Museum of Discovery and Science samt flera historiska byggnader som erbjuder guidade turer för besökare. Att bo i Sailboat Bend innebär att du bor nära centralen varifrån du kan ta Amtrak tåg till städer i resten av USA.

Många hotell i Fort Lauderdale hittar du i området Rio Vista som är känt för att vara särskilt lugnt och populärt bland barnfamiljer. Längs med de trädkantade gatorna bor du även nära flera hamnar för segelbåtar och segelbåtsuthyrning, en populär aktivitet tack vare närheten till havet.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är framförallt känt för sina stränder och sin kuststräcka som är utmärkt för aktiviteter som segling. Staden kallas för Amerikas Venedig tack vare de många kanalerna som ger vackra vyer även en bit in från kusten. Med sitt subtropiska klimat ligger temperaturen alltid på minst 18 grader vilket gör det till en utmärkt destination för solsemestrar. Missa inte en promenad längs med den palmkantade strandpromenaden som även är populär att ta sig fram på med rullskridskor, cykel eller med en joggingtur. Stranden anses vara en av de renaste i landet och är passande för barnfamiljer. Populära strandaktiviteter är snorkling, dykning och fiske för vilka du enkelt kan hyra utrustning vid strandpromenaden.

Om du vill få omväxling från stranden och utforska Fort Lauderdales kultur är ett besök till NSU Art Museum att rekommendera. Museet är framförallt känt för sin samling av verk från William Glackens men har allt från popkonst till samtida fotokonst. Ett annat museum som är populärt för både stora och små är Museum of Discovery & Science där du kan lära dig mer om bland annat rymdforskning.

En av stadens mest populära sevärdheter är annars Bonnet House som förutom sin interiör har en enastående trädgård med en av landets mest framstående orkidésamlingar. Ta en guidad tur av de konstfyllda rummen och strosa sedan bland trädgårdens egna ekosystem.


Information om att bo i Fort Lauderdale

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Fort Lauderdale

20 nätter är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Fort Lauderdale.

Ett hotellrum i Fort Lauderdale kommer generellt att kosta dig 1 978 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

Rumspriser för hotell i Fort Lauderdale kan bli upp till 53% lägre i oktober. Det här är en bra period att boka för att spara pengar.

För närvarande är fredag den billigaste dagen att bo på hotell i Fort Lauderdale. söndag är den dyraste.

3 274 kr är det cirkapris du kommer att behöva betala för ett lyxigt hotellrum i Fort Lauderdale. Det är i genomsnitt en ökning på 416 kr% jämfört med kostnaden för ett typiskt hotell i Fort Lauderdale, vilket förmodligen kommer att ligga på 1 978 kr per natt.

Vandrarhem i Fort Lauderdale kostar vanligtvis cirka 1 301 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 677 kr billigare än hotell i Fort Lauderdale.

Central Beach, Galt Mile, Harbour Isles och Lauderdale Beach är några av de mest populära områdena att bo i under ett besök i Fort Lauderdale.

Temperaturerna i Fort Lauderdale ligger typiskt omkring 21 °C under december med låg risk för regn, vilket gör att december är den perfekta tiden på året för att spendera tid utomhus vid populära sevärdheter i området som Fort Lauderdale Beachfront, Clearwater Beach och Hollywood Beach.

Det finns 185 semesterboenden i Fort Lauderdale, varav vilka The Palm I Sextant är det mest populära bland momondos användare. Hitta erbjudanden på semesterboenden i Fort Lauderdale.


momondos favorithotell i Fort Lauderdale

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Fort Lauderdale
Soleado Hotel

Soleado Hotel

2901 Belmar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

8,7
1 633 kr
Villa Venezia

Villa Venezia

Fort Lauderdale, FL, USA

9,5
1 935 kr

Cozy Stay at Wilton Manors by Angel Host

999 Northeast 23rd Drive, Fort Lauderdale, FL, United States

1 435 kr
Casitas Coral Ridge

Casitas Coral Ridge

2648 NE 32nd Street, Fort Lauderdale, FL, United States

8,7
1 456 kr

Hainsley Apartments at 1204

Fort Lauderdale, FL, USA

9,3
1 300 kr
Beach Gardens A North Beach Village Resort Hotel

Beach Gardens A North Beach Village Resort Hotel

533 Orton Avenue, Fort Lauderdale, FL, United States

7,2
1 467 kr
avid hotels - Ft Lauderdale Airport - Cruise, an IHG Hotel

avid hotels - Ft Lauderdale Airport - Cruise, an IHG Hotel

3001 SW 26th Terrace, Fort Lauderdale, FL, United States

8,9
1 498 kr
Ft Lauderdale Oceanfront Resort Condo with Views!

Ft Lauderdale Oceanfront Resort Condo with Views!

Fort Lauderdale, FL, USA

7,8
3 214 kr

Grand Palm Plaza, a Fort Lauderdale Gay Men’s Resort

2801 Riomar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

895 kr
Winterset A North Beach Village Resort Hotel

Winterset A North Beach Village Resort Hotel

2801 Terramar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

6,8
1 467 kr
Luxury Ocean View Intracoastal Condo in Ft Lauderdale Beach - Sleeps 6

Luxury Ocean View Intracoastal Condo in Ft Lauderdale Beach - Sleeps 6

Fort Lauderdale, FL, USA

7,2
1 976 kr
3/2 Lake House With Hot Tub Near Hard Rock Casino

3/2 Lake House With Hot Tub Near Hard Rock Casino

Fort Lauderdale, FL, USA

7,3
2 700 kr
Lesa's Retreat II Fort Lauderdale - Minutes Away From Las Olas & Area Beaches

Lesa's Retreat II Fort Lauderdale - Minutes Away From Las Olas & Area Beaches

Fort Lauderdale, FL, USA

8,0
2 382 kr
Americas Best Inn and Suites Fort Lauderdale North

Americas Best Inn and Suites Fort Lauderdale North

2935 North Federal Highway, Fort Lauderdale, FL, United States

2,6
1 269 kr

Comfy 2br Apt | Near Fort Lauderdale Beach & Las Olas

Fort Lauderdale, FL, USA

6,6
1 768 kr
1201 W Residences

1201 W Residences

Fort Lauderdale, FL, USA

9,0
4 150 kr
Cozy Solo or Couples Retreat in Ft Lauderdale!

Cozy Solo or Couples Retreat in Ft Lauderdale!

Fort Lauderdale, FL, USA

9,6
1 300 kr
Cocobelle Resort

Cocobelle Resort

2831 Vistamar Street, Fort Lauderdale, FL, United States

250 kr
Coral Reef Guesthouse

Coral Reef Guesthouse

2609 Northeast 13th Court, Fort Lauderdale, FL, United States

8,9
1 404 kr

Börja planera din resa till Fort Lauderdale


Varför använda momondo?

momondo är gratis att använda utan dolda avgifter eller kostnader. momondo söker på flera resesajter för att ge dig de bästa alternativen för hotell och boendealternativ i Fort Lauderdale som du sedan kan filtrera snabbt och enkelt.

Du kan hitta ett toppenställe att bo på i Fort Lauderdale genom att använda våra filter när du har gjort en sökning ovan. momondos filter låter dig sortera alternativen efter antalet stjärnor, plats och pris – men också efter mer avancerade alternativ så att du kan välja boende baserat på stil, bekvämligheter som gratis frukost och internet samt förbättrade hälso- och säkerhetsalternativ.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Omfattande resesökning
momondo jämför över 3 miljoner hotell och andra typer av boende för att se till att du hittar den bästa platsen att bo på.
Intuitiva sökfilter
Filtrera efter pris, bekvämligheter, gratis avbokning, förhöjd städning, gratis frukost och mycket mer.
Smarta prisbevakningar
När du har hittat en plats att bo på kan momondo bevaka priset för boendet och meddela dig när det ändras.