Hotell i Fort Lauderdale

Hitta de bästa erbjudandena för 2 425 hotell i Fort Lauderdale, Florida

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Fort Lauderdale

Det finns många mysiga hotell i Fort Lauderdale, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Fort Lauderdale

Las Olas Beach
Broward County Convention Center
Port Everglades

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Las Olas Beach?

Om du letar efter ett hotell i Fort Lauderdale i närheten av Las Olas Beach har du tur. momondo rekommenderar 12 hotell i närheten av Las Olas Beach och i genomsnitt kostar hotell i området 2 935 kr/natt. Dessa priser kan variera beroende på säsong. Hotell i närheten av Las Olas Beach är vanligtvis 54 % dyrare än genomsnittshotellet i Fort Lauderdale, som ligger på 1 336 kr.

Hotell nära Las Olas Beach

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Broward County Convention Center?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Broward County Convention Center är 1 425 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo 12 hotell nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Broward County Convention Center under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Broward County Convention Center är vanligtvis 6 % dyrare än genomsnittshotellet i Fort Lauderdale, som ligger på 1 336 kr.

Hotell nära Broward County Convention Center

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Port Everglades?

Om du planerar att bo på något av momondos rekommenderade hotell i området kring Fort Lauderdale närmst Port Everglades kan du vänta dig priser på 5 108 kr/natt. Detta pris fluktuerar beroende på årstid. Generellt är ett pris på 5 108 kr/natt ett bra erbjudande för momondo-användare som bor i närheten av Port Everglades. Hotell i närheten av Port Everglades är vanligtvis 73 % dyrare än genomsnittshotellet i Fort Lauderdale, som ligger på 1 336 kr.

Hotell nära Port Everglades

Hitta billigt boende i Fort Lauderdales populära stadsdelar

Sök efter hotell i dessa stadsdelar i Fort Lauderdale
Hotell i Central Beach
Sök hotell i Central Beach
Hotell i Galt Mile
Sök hotell i Galt Mile

När är det bra timing att boka ett hotell i Fort Lauderdale?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Fort Lauderdale
Lågsäsong
september
Högsäsong
april

är den billigaste månaden att bo här

31 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

26 %

förväntad prisökning

Pris
1 215 kr - 2 325 kr
Dyraste veckodag
lördag
Billigaste veckodag
måndag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

1 178 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 361 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

Billigaste tiden att boka på
Den billigaste tiden att boka hotell i Fort Lauderdale är: För boende med antalet stjärnor= 1-2, samma dag som din vistelse börjar. För boende med antalet stjärnor= 3, samma dag som din vistelse börjar.
1-2-stjärnigt
895 kr - 1 142 kr
3-stjärnigt
1 261 kr - 1 452 kr
4-5-stjärnigt
2 219 kr - 2 311 kr

Fort Lauderdale resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Fort Lauderdale

Hur hittar man billiga hotell i Fort Lauderdale?

Genom att söka online hos momondo där du kan jämföra priser hittar du enkelt billiga alternativ för hotell i Fort Lauderdale. För lägre priser kan det vara ett tips att leta boenden i områden som ligger utanför centrum. Du kan även filtrera sökningen på nätet efter hotellets betyg, omdömen och bekvämligheter. Bland annat kan du söka enbart efter hotell med Wifi om det är något som är avgörande för ditt val av boende.

Fort Lauderdale på liten budget?

För att klara din resa på en liten budget ska du boka både flyg och hotell ett par månader i förväg för att undvika höga sista minuten-priser. Försök också att välja att resa under lågsäsongen för att undvika höga priser. Ett sätt att spara pengar på är att använda dig av kollektivtrafiken istället för att hyra bil eller åka taxi.

Hur tar man sig runt i Fort Lauderdale?

Kollektivtrafiken i Fort Lauderdale består av bussar och tåg. För att ta sig runt lokalt är det bussarna som gäller och för längre sträckor kan du ta tåget från stadens centralstation. Detta är bland annat ett bra alternativ för att göra en utflykt till närliggande Miami. Ett trevligt sätt att ta sig fram, särskilt längs med stränderna, är med cykel. Du hyr cykel på någon av Broward BCycle-stationerna och lämnar tillbaka den på den station som ligger närmast din destination. En karta över dessa kan du hitta på turistkontoret.

Måste man vara myndig för att kunna checka in på hotell i Fort Lauderdale?

Hotellen i USA vill alltid se legitimation så du behöver kunna styrka din ålder om du ser ung ut. Det krävs att du är 18 år för att kunna checka in på hotell i Fort Lauderdale.

Deposition på hotell?

Ofta reserverar hotellen ett belopp på ditt kort under din vistelse i form av en deposition. Du får tillbaka detta belopp när du checkar ut.

Hur mycket ska man dricksa i Fort Lauderdale?

I USA finns en utbredd dryckeskultur och det förväntas att du dricksar 20 procent för all service, inklusive restaurangmåltider och taxiresor.

Hur säkert är Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale är ett säkert semesterresemål, men det finns ett par områden som rekommenderas att du ska undvika, bland annat stadens västra utkanter, särskilt under nattetid.

Behöver man en adapter i Fort Lauderdale?

Ja, du behöver ha med dig en adapter för att kunna använda elektronikprodukter från Sverige.


Hur mycket kostar ett hotell i Fort Lauderdale per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Fort Lauderdale till låga priser.
2 stjärnor eller mindre
Tropi Rock
Bäst värde

Tropi Rock

7,2

986 kr

Visa erbjudanden för hotell
3 stjärnor
Sea Club Resort
#1 Mest populära

Sea Club Resort

5,8

694 kr

Visa erbjudanden för hotell
Plaza Hotel Fort Lauderdale
#2 Mest populära

Plaza Hotel Fort Lauderdale

4,9

648 kr

Visa erbjudanden för hotell
Royal Beach Palace
Bäst värde

Royal Beach Palace

6,9

831 kr

Visa erbjudanden för hotell
4 stjärnor eller mer
Sonesta Fort Lauderdale Beach
#1 Mest populära

Sonesta Fort Lauderdale Beach

8,3

2 055 kr

Visa erbjudanden för hotell
Pelican Grand Beach Resort, a Noble House Resort
#2 Mest populära

Pelican Grand Beach Resort, a Noble House Resort

8,6

3 169 kr

Visa erbjudanden för hotell
Fort Lauderdale Marriott North
Bäst värde

Fort Lauderdale Marriott North

7,8

1 406 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Fort Lauderdale

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Fort Lauderdale

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Fort Lauderdale

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg

Vart är det bra att bo i Fort Lauderdale?

Fort Lauderdale är en utspridd stad som tack vare sina kanaler ofta kallas för Amerikas Venedig. Vilket område du väljer att leta efter boende inom avgör till stor del vilket pris du betalar för ditt hotell i Fort Lauderdale. Boenden centralt och nära kusten har för det mesta högre priser medan områden längre från sevärdheter och centrum är billigare.

Längs med den centrala gatan Las Olas som går genom staden bor du nära både shopping, restauranger och vackra vyer över vattnet. Här kan du ta dig fram med populära vattentaxis och bara minuter från huvudgatan kan du bo på lugna barnvänliga boenden. Detta är ett av de dyraste områdena i staden men du har närhet till alla bekvämligheter och nöjen.

Något lägre priser hittar du i trendiga Sailboat Bend som är en gammal arbetarstadsdel väster om centrum. Här finns numera många konstnärsstudios, konstinstitutioner och du bor också nära Museum of Discovery and Science samt flera historiska byggnader som erbjuder guidade turer för besökare. Att bo i Sailboat Bend innebär att du bor nära centralen varifrån du kan ta Amtrak tåg till städer i resten av USA.

Många hotell i Fort Lauderdale hittar du i området Rio Vista som är känt för att vara särskilt lugnt och populärt bland barnfamiljer. Längs med de trädkantade gatorna bor du även nära flera hamnar för segelbåtar och segelbåtsuthyrning, en populär aktivitet tack vare närheten till havet.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale är framförallt känt för sina stränder och sin kuststräcka som är utmärkt för aktiviteter som segling. Staden kallas för Amerikas Venedig tack vare de många kanalerna som ger vackra vyer även en bit in från kusten. Med sitt subtropiska klimat ligger temperaturen alltid på minst 18 grader vilket gör det till en utmärkt destination för solsemestrar. Missa inte en promenad längs med den palmkantade strandpromenaden som även är populär att ta sig fram på med rullskridskor, cykel eller med en joggingtur. Stranden anses vara en av de renaste i landet och är passande för barnfamiljer. Populära strandaktiviteter är snorkling, dykning och fiske för vilka du enkelt kan hyra utrustning vid strandpromenaden.

Om du vill få omväxling från stranden och utforska Fort Lauderdales kultur är ett besök till NSU Art Museum att rekommendera. Museet är framförallt känt för sin samling av verk från William Glackens men har allt från popkonst till samtida fotokonst. Ett annat museum som är populärt för både stora och små är Museum of Discovery & Science där du kan lära dig mer om bland annat rymdforskning.

En av stadens mest populära sevärdheter är annars Bonnet House som förutom sin interiör har en enastående trädgård med en av landets mest framstående orkidésamlingar. Ta en guidad tur av de konstfyllda rummen och strosa sedan bland trädgårdens egna ekosystem.


Reseinformation om Fort Lauderdale

Hur länge stannar besökare i Fort Lauderdale?

5 nätter är den typiska vistelselängden för resenärer som besöker Fort Lauderdale.

Hur mycket kostar ett hotell i Fort Lauderdale?

Ett hotellrum i Fort Lauderdale kommer generellt att kosta dig 1 480 kr per natt. Den här siffran är ett genomsnittspris och priserna kommer variera beroende på faciliteter, läge och rumstillgänglighet på det hotell du önskar bo på.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Fort Lauderdale?

Rumspriser för hotell i Fort Lauderdale kan bli upp till 31% lägre i september. Det här är en bra period att boka för att spara pengar.

Vilken dag är det billigast att bo i Fort Lauderdale?

För närvarande är söndag den billigaste dagen att bo på hotell i Fort Lauderdale. fredag är den dyraste.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Fort Lauderdale?

Vandrarhem i Fort Lauderdale kostar vanligtvis cirka 985 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 496 kr billigare än hotell i Fort Lauderdale.

Vika sevärdheter är populära under december månad med tanke på vädret i Fort Lauderdale?

Temperaturerna i Fort Lauderdale ligger typiskt omkring 21 °C under december med låg risk för regn, vilket gör att december är den perfekta tiden på året för att spendera tid utomhus vid populära sevärdheter i området som Clearwater Beach and Hollywood Beach.