Hotell i Bålsta

Hitta de bästa erbjudandena för 12 hotell i Bålsta, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Bålsta

Det finns många mysiga hotell i Bålsta, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Bålsta

Abergs Museum

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Abergs Museum?

Genomsnittspriset för hotell i närheten av Abergs Museum är 1 885 kr per natt. Utav dessa hotell rekommenderar användare på momondo hotel nedan för dem som vill bo i området. Eftersom det är mer populärt att besöka Abergs Museum under vissa tider på året än andra kan priserna därför variera beroende på när du planerar att resa. Hotell i närheten av Abergs Museum är vanligtvis 47 % dyrare än genomsnittshotellet i Bålsta, som ligger på 988 kr.

Hotell nära Abergs Museum

När är det bra timing att boka ett hotell i Bålsta?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Bålsta
Lågsäsong
november
Högsäsong
augusti

är den billigaste månaden att bo här

12 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

8 %

förväntad prisökning

Pris
892 kr - 1 085 kr
Dyraste veckodag
fredag
Billigaste veckodag
onsdag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

968 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

snittpris de senaste 2 veckorna


Bålsta resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Bålsta

Vad kostar ett hotell i Bålsta?

Ett hotell i Bålsta kostar ungefär 1200 SEK per natt. Om du istället bor på bed & breakfast utanför centrum hittar du prisvärda erbjudanden för mellan 700-1000 SEK per natt beroende på vilka bekvämligheter som erbjuds. Bra hotell med faciliteter som familjerum och konferensutrymme gör att hotellet stiger i pris. Tips på hotell för din prisklass hittar du genom att söka hos momondo och filtrera resultaten efter både pris och bekvämligheter som du önskar. Du kan exempelvis söka specifikt efter ett boende som låter dig ta med ditt husdjur eller som erbjuder tidig incheckning om detta är avgörande för ditt val.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Bålsta?

Sommaren är den bästa tiden att boka hotell på då du kan njuta av naturen runt Bålsta då det är som varmast. Det finns många fina badplatser runt om Bålsta som är öppna under sommarmånaderna. Sevärdheter i området har längre öppettider under sommaren och du kan med fördel göra utflykter till både Uppsala och Sigtuna.

Kan man resa till Bålsta med låg budget?

Det går bra att resa till Bålsta på en liten budget. Billigt boende hittar du framförallt utanför Bålstas centrum, men om du inte har egen bil kan det ändå bli billigast att bo inne i centrum. Från Bålstas centrum kan du nämligen ta dig med både tåg, pendeltåg och buss till närliggande orter och sevärdheter utan att behöva hyra bil.

De bästa transportmedlen i Bålsta

Från Bålstas järnvägsstation går både SJ:s regiontåg och pendeltåg. Detta gör att du snabbt och billigt kan ta dig in till Stockholm men även till Sigtuna och Uppsala. Centralt hittar du även busscentret där flera busslinjer tar dig till närliggande områden. Under sommaren kan du ta dig fram med cykel då det finns bra cykelvägar i hela regionen.

Parkering i Bålsta

I centrala Bålsta hittar du flera parkeringar runt järnvägsstationen. P-skiva gäller när du parkerar i Bålsta och på de mest centrala parkeringsplatserna gäller en tre timmars tidsbegränsning. För långtidsparkering hänvisas besökare till pendlarparkeringen vid järnvägsstationen.


Hur mycket kostar ett hotell i Bålsta per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Bålsta till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Bålsta

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Bålsta
Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell

8,4

1 885 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Bålsta

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Aronsborgs Konferenshotell

Aronsborgs Konferenshotell

8,4

1 885 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Bålsta?

Bo på hotell i Bålstas centrum för att ha nära till järnvägsstationen där du snabbt kan ta pendeltåg in till Stockholm. Hotell i Bålstas centrum ger dig även gångavstånd till matbutiker och caféer. Du bor också nära Åbergs Museum som finns i stadskärnan. Om du letar efter boende i Bålsta som passar för affärsresor och konferens finns hotell i de södra delarna av centrum. Dessa hotell erbjuder gratis frukost, badkar på rummet samt faciliteter som gym och bubbelpool. Annorlunda boende för en naturnära semester hittar du norr om Bålsta runt Brunnsta. Där kan du bo billigt på jordbruk med lantlig atmosfär eller spendera en romantisk weekend på mysigt bed & breakfast. Billiga hotell i Bålstas närområde hittar du också vid Bro, söder om orten, och i Litslena, norr om Bålsta. Billigt boende i området erbjuder inte lika många bekvämligheter som boende i Bålstas centrum, men bjuder istället på fin utsikt och naturnära atmosfär.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Bålsta

När du är i Bålsta ska du inte missa Åbergs museum som ligger inne i centrum. Museet är en rolig aktivitet för både barn och vuxna och består av en gammal ladugård som idag ställer ut leksaker och seriekonst. Här finns även utställningen om Lasse Åbergs mest kända roll, Stig-Helmer, med rekvisita och kostymer från filmerna. Inne i Bålsta centrum hittar du även shopping och restauranger. Från det centrala busstorget kan du enkelt ta dig ut till sevärdheter i regionen. En plats du inte ska missa att besöka är Skoklosters slott som är öppet mellan juni och augusti samt under helger i maj och september. I barockslottet kan du gå på visning i de vackra våningarna och fika i slottscaféet som är öppet under sommarhalvåret. Om du reser med barn kan ni göra ett besök på leklandet Vanderland där det finns lekrum och aktiviteter för barn i alla åldrar och trevligt fikarum. (Pris kontrollerat 03/04/2019).


Reseinformation om Bålsta

Hur länge stannar besökare i Bålsta?

Under besök i Bålsta är bokningen i genomsnitt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Bålsta?

För bokning av ett hotell i Bålsta kommer i genomsnitt priset för ett rum att ligga runt 1 148 kr per natt; priset för rummet varierar dock en hel del, beroende på säsong, läge och faciliteter.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Bålsta?

Hotell i Bålsta är oftast billigast i november. Du kan förvänta dig 104 kr% lägre priser under denna period.

Vilken dag är det billigast att bo i Bålsta?

tisdag hittar du oftast det lägsta priset för hotellrum i Bålsta. Det högsta priset tenderar att vara på torsdag.