Hotell i USA

Hitta billiga erbjudanden på 639 026 hotell i USA

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i USA

Letar du efter en stad att besöka i USA? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
992 kr - 2 361 kr
BILLIGASTE STADEN I USA Las Vegas 34% billigare Hotell i Las Vegas är de billigaste i USA med ett genomsnittspris på endast 992 kr per natt.
DYRASTE STADEN I USA Key West 58% dyrare Key West har de högsta priserna på hotell i USA, med ett genomsnittspris på 2 361 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I USA New York 57% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i New York än någon annan stad i USA

Populära städer i USA

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i USA

USA resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för USA

När är det billigast att bo i USA?

Om du vill spara några kronor på ditt hotellrum i USA, överväg att besöka landet i februari eftersom det är den billigaste månaden med priser på endast 1 305 kr per natt. Undvik att boka ett hotellrum i september om du är på jakt efter ett erbjudande. Det är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker USA?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i USA, men majoriteten av resenärerna som besöker USA tenderar att spendera mest tid i New York.

Vilken stad i USA har de dyraste hotellrummen?

Key West är den dyraste staden i USA att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 2 361 kr, är 58% mer än genomsnittsstaden i USA.

Vilken stad i USA har de billigaste hotellrummen?

Med endast 592 kr per natt, har New York priser på hotellrum som är 71% lägre än andra städer i USA.


Upptäck dessa regioner i USA

Hitta den perfekta platsen i USA för din nästa resa