Hotell i USA

Hitta billiga erbjudanden på 782 210 hotell i USA

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i USA

Letar du efter en stad att besöka i USA? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
1 008 kr - 2 398 kr
BILLIGASTE STADEN I USA Las Vegas 34% billigare Hotell i Las Vegas är de billigaste i USA med ett genomsnittspris på endast 1 007 kr per natt.
DYRASTE STADEN I USA Key West 58% dyrare Key West har de högsta priserna på hotell i USA, med ett genomsnittspris på 2 397 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I USA New York 72% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i New York än någon annan stad i USA

Populära städer i USA

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i USA

USA resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för USA

När är det billigast att bo i USA?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i USA är februari. Kostnaden är i genomsnitt 1 325 kr per natt i februari månad. I motsats till detta är september den dyraste månaden att besöka USA.

Var bor de flesta när det besöker USA?

Av alla turistdestinationer i USA, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka New York oftare än någon annan stad.

Vilken stad i USA har de dyraste hotellrummen?

Islamorada är den dyraste staden i USA att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 2 478 kr, är 63% mer än genomsnittsstaden i USA.

Vilken stad i USA har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att New York har de lägsta priserna per natt i landet på bara 869 kr. New York erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 68% lägre än den genomsnittliga staden i USA.


Upptäck dessa regioner i USA

Hitta den perfekta platsen i USA för din nästa resa