Hotell i Mexiko

Hitta billiga erbjudanden på 62 005 hotell i Mexiko

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Mexiko

Letar du efter en stad att besöka i Mexiko? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
588 kr - 1 471 kr
BILLIGASTE STADEN I MEXIKO Mexico City 35% billigare Hotell i Mexico City är de billigaste i Mexiko med ett genomsnittspris på endast 587 kr per natt.
DYRASTE STADEN I MEXIKO Tulum 64% dyrare Tulum har de högsta priserna på hotell i Mexiko, med ett genomsnittspris på 1 470 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I MEXIKO Playa del Carmen 50% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Playa del Carmen än någon annan stad i Mexiko

Populära städer i Mexiko

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Mexiko

Mexiko resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Mexiko

När är det billigast att bo i Mexiko?

Att besöka Mexiko i september skulle ge dig den billigaste resan med ett genomsnittspris på endast 1 625 kr per natt. För att spara på din resa, undvik att planera den i april, eftersom detta enligt genomsnittet är den dyraste månaden.

Var bor de flesta när det besöker Mexiko?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Mexiko, men majoriteten av resenärerna som besöker Mexiko tenderar att spendera mest tid i Playa del Carmen.

Vilken stad i Mexiko har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 1 869 kr per natt, är Punta de Mita den dyraste staden i Mexiko att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 1 869 kr är omkring 173% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Mexiko har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Mexiko att bo i är Cancún. Med ett genomsnittspris på 394 kr per natt, är Cancún omkring 83% billigare än andra städer i Mexiko.