Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Mexiko

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Mexiko? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Mexiko

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Mexiko
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

107 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Mini Hatch
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

109 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Skoda Octavia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

127 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Mercedes-Benz A-Class
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

161 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

164 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

209 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Skoda Fabia
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

239 kr/dag

(16 jul - 18 jul)
Skoda Fabia
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

251 kr/dag

(16 jul - 18 jul)
Volkswagen Golf
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

260 kr/dag

(16 jul - 18 jul)
Skoda Fabia

Trender och insikter om att hyra bil i Mexiko

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Mexiko

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Mexiko?

De billigaste hyrbilarna i Mexiko hittas ofta genom MEXRENTACAR . När du bokar med MEXRENTACAR kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 236 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Mexiko 247 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Mexiko?

Den hyrbilsfirma som för närvarande har flest uthyrningskontor i Mexiko är Hertz. Då de har 157 kontor över hela landet bör det inte vara något problem att hitta ett som ligger nära din destination. Är du inte säker på vilken stad du vill besöka men vet att du tänker hyra från Hertz? Cancún är den mest populära staden att besöka i Mexiko och har 12 hyrbilskontor från Hertz.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Mexiko?

Det finns en uppsjö av olika hyrbilsmodeller att välja mellan men i Mexiko är den mest populära hyrbilstypen en Mini. Ungefär 45 % av våra användare valde en Mini under de senaste 30 dagarna och betalade ett genomsnittspris på 863 kr per dag för sin hyrbil. Tänk på att du alltid kan välja en annan bilmodell beroende på din budget, inplanerade aktiviteter och vädret.

Erbjudanden på hyrbilar i Mexiko

Hitta rätt hyrbil för dig i Mexiko

Liten bilar

166 kr - 397 kr

Alla biltyper

145 kr - 1 575 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Mexiko är 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Mexiko är maj. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 166 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 50 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Mexiko. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mexiko kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Mexiko av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Mexiko är 291 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Mexiko är juni. Då är priset 71% lägre än under resten året och ligger på bara 86 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Mexiko. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mexiko kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Mexiko av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Mexiko är 639 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Mexiko är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 435 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Mexiko. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mexiko kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Mexiko är 544 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Mexiko är augusti. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 261 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Mexiko. Genomsnittspriset för en hyrbil i Mexiko kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Mexiko av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

107 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

127 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

164 kr/dag

(26 jun - 1 jul)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Mexiko

Alla större biluthyrningsfirmor i Mexiko

Hertz

157 platser

keddy by Europcar

129 platser

Sunnycars

128 platser

Europcar

125 platser

Avis

120 platser

Thrifty

120 platser

Dollar

101 platser

National

100 platser

Biluthyrning i Mexiko

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Mexiko och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Mexiko?

Oavsett om du hyr eller äger en bil i Mexiko måste du enligt lagen köra på höger sida av vägen. Kom ihåg att om du känner dig obekväm med att köra på denna sida av vägen kan du alltid ringa efter en taxi eller använda dig av en annan typ av transporttjänst.

Hur bra är vägarna i Mexiko?

Av 137 länder rankade Mexiko som nummer 54 för vägkvalitet. På en skala mellan 1 och 7, där 7 utgör det högsta betyget, fick Mexiko 4,3 i betyg för vägkvaliteten. Vägbanans kvalitet kan variera beroende på vilken del av landet du besöker och väderförhållanden.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Mexiko?

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,80 ‰ i Mexiko, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Mexiko om du har en alkoholhalt som överstiger 0,80 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Notera att den lagliga åldern för att få dricka alkohol i Mexiko är 18, och att det finns strikta lagar som förbjuder förare under denna ålder att köra efter alkoholintag.

Hur mycket kostar bensinen i Mexiko?

Bensin i Mexiko kostar 14,41 kr per liter sedan förra veckan. Om du planerar att hyra bil i Mexiko kan det vara bra att avsätta en budget för bensinkostnaden baserat på hur mycket du tänker köra. Däremot har Egypten för närvarande de lägsta genomsnittliga bensinpriserna till en kostnad av 2,95 kr per liter. Du bör också överväga att besöka Hong Kong, även om du här stöter på de dyraste genomsnittliga priserna på 33,76 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Mexiko?

Priserna för bilar i Mexiko uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Mexiko?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Mexiko är 2 342 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Mexiko?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Mexiko. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Mexiko?

För att få hyra en bil i Mexiko måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Mexiko?

Att boka en hyrbil i Mexiko via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Mexiko?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Mexiko då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Mexiko med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Mexiko som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Mexiko på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Mexiko.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Mexiko som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Mexiko.

Kan jag söka efter hyrbilar i Mexiko med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Mexiko på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Mexiko

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Mexiko