Biluthyrning i Puerto Vallarta, Mexiko

Vill du hyra en bil billigt i Puerto Vallarta, Mexiko? Sök och jämför priser här

Puerto Vallarta, JA, Mexiko
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Puerto Vallarta, JA, Mexiko
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Puerto Vallarta

Alla större biluthyrningsfirmor i Puerto Vallarta, Mexiko
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Bäst

7,0
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

3,3

Bäst

2,6
2 platser
Översikt

Renlighet

4,8

Comfort

4,7

Övergripande

4,0

Bäst

3,8
3 platser
Översikt

Renlighet

3,5

Comfort

5,5

Övergripande

3,5

Bäst

5,0
4 platser
Översikt

Renlighet

5,5

Comfort

5,0

Övergripande

4,0

Bäst

4,0
2 platser
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

3,5

Bäst

3,3
2 platser
Översikt

Renlighet

4,7

Comfort

3,9

Övergripande

3,5

Bäst

2,5

Avstånd till populära hotell från Puerto Vallarta, Mexiko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Puerto Vallarta Ordaz flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Puerto Vallarta

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Puerto Vallarta för att motverka spridningen av COVID-19?

  Alamo, Enterprise och Thrifty är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Puerto Vallarta till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Puerto Vallarta. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Puerto Vallarta, Mexiko?

  Varje biluthyrningsföretag i Puerto Vallarta har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Puerto Vallarta är Alamo, Enterprise och Routes Car & Truck Rentals, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

 • Vad är hastighetsgränsen i Puerto Vallarta, Mexiko?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 70 km/t i Puerto Vallarta när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Puerto Vallarta är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Puerto Vallarta du befinner dig.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Puerto Vallarta?

  Bilmodellen Hyundai Accent är den mest populära bilen att hyra i Puerto Vallarta enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Hyundai Accent för så lite som 3 kr/dag i Puerto Vallarta, men generellt kan du vänta dig priser på runt 127 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Puerto Vallarta är modellen Volkswagen Passat för ett genomsnittspris på 176 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 5 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Puerto Vallarta?

  Om du är intresserad av att hyra modellen Audi A4 i Puerto Vallarta är Europcar den mest populära hyrbilsfirman som erbjuder denna bil (samt liknande bilar i klassen Lyx). Hyrbilar av modellen Audi A4 i Puerto Vallarta från Europcar kostar i genomsnitt 241 kr per dag.

 • Hur är vädret i Puerto Vallarta, Mexiko i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Puerto Vallarta under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 21 °C och en nederbörd på cirka 25 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Med tanke på att temperaturerna i Puerto Vallarta typiskt är högre under januari och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

 • Är vädret i Puerto Vallarta representativt för resten av Jalisco?

  Den som vill hyra en bil i Puerto Vallarta för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Jalisco under januari månad vanligtvis ligger runt 18 °C med en nederbörd på omkring 17,5 mm.


Börja planera din resa till Puerto Vallarta