Hitta billig biluthyrning i Sao Paulo

Vill du hyra en bil billigt i Sao Paulo? Sök och jämför priser här

Sao Paulo, Brasilien
2 feb — 9 feb
Samma avlämingsplats
Sao Paulo, Brasilien
tis 2/2
12:00
tis 9/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Sao Paulo

Alla större biluthyrningsfirmor i Sao Paulo
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.7

Betyg baserat på 178 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.6

Betyg baserat på 69 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.6

Betyg baserat på 4 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.5

Betyg baserat på 10 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.5

Betyg baserat på 26 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.5

Betyg baserat på 20 recensioner


Avstånd till populära hotell från Sao Paulo

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sao Paulo Cumbica internationella flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sao Paulo

17 personer har letat efter hyrbilar i Sao Paulo i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sao Paulo för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Sao Paulo har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Enterprise och National. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Sao Paulo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Sao Paulo i februari?

Vår data visar att du för biluthyrning under helger i februari i Sao Paulo kan förvänta dig att betala cirka 164 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 105 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Sao Paulo. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 207 kr till 304 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Sao Paulo har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Sao Paulo är MOVIDA med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 227 kr från dess 18 uthyrningskontor i Sao Paulo. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är MOVIDA i Sao Paulo för 127 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sao Paulo?

När du hyr en bil i Sao Paulo kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Sao Paulo. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sao Paulo under februari månad?

Med en genomsnittstemperatur på 23 °C och en nederbörd kring 140 mm i februari gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Sao Paulo. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under februari månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Sao Paulo. Att hyra en Standard i Sao Paulo kommer i genomsnitt kosta dig 265 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har MOVIDA i Sao Paulo?

Det finns 18 uthyrningskontor i Sao Paulo. På MOVIDA s uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 227 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Sao Paulo?

Hastighetsgränsen i Sao Paulo är 60 km/t om inget annat anges. Sao Paulo har en hastighetsgräns på 80 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Sao Paulo ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Sao Paulo, Brasilien i januari?

Den som letar efter en hyrbil i Sao Paulo under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 23 °C och en nederbörd på cirka 240 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Trots att temperaturerna vanligtvis är varmare under januari finns det fortfarande stora chanser att det regnar. momondo rekommenderar dig därför att hyra en bil med A/C så att du kan hålla dig sval i det varma klimatet i Sao Paulo.

Är vädret i Sao Paulo representativt för resten av São Paulo?

Om du letar efter en hyrbil i Sao Paulo för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av São Paulo vanligtvis har en temperatur på 23 °C och en nederbörd på omkring 240 mm.


Planera din resa till Sao Paulo

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Sao Paulo

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Sao Paulo
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Sao Paulo

    Hitta hotell i Sao Paulo