Hitta billig biluthyrning i Recife, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Recife, Brasilien? Sök och jämför priser här

Recife, PE, Brasilien
12 maj — 19 maj
Samma avlämingsplats
Recife, PE, Brasilien
ons 12/5
12:00
ons 19/5
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Recife

Alla större biluthyrningsfirmor i Recife, Brasilien
5,4
Okej
17 omdömen2 platser
Översikt

Renlighet

5,2

Comfort

5,8

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

5,2

Valuta för pengarna

5,1
0,0
Förfärligt
5 platser
0,0
Förfärligt
4 platser
0,0
Förfärligt
4 platser
0,0
Förfärligt
3 platser
0,0
Förfärligt
3 platser
0,0
Förfärligt
3 platser
0,0
Förfärligt
3 platser

Avstånd till populära hotell från Recife, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Recife Guararapes Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Recife

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Recife för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Recife har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Enterprise och National. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Recife. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Recife, Brasilien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Recife har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Recife, så som Alamo, Enterprise och National erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Recife, Brasilien?

Resenärer som hyr bil i Recife bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Recife ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Recife, Brasilien i maj?

I maj får Recife vanligtvis en nederbörd på 300 mm och har en medeltemperatur på 25 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Recife då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i maj?

Temperaturerna i Recife under maj är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Recife representativt för resten av Pernambuco?

Om du letar efter en hyrbil i Recife för en bilresa till närliggande områden under maj månad är det viktigt att veta att resten av Pernambuco vanligtvis har en temperatur på 25 °C och en nederbörd på omkring 300 mm.


Planera din resa till Recife