Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Brasilien

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Brasilien? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tors 25/7
tors 1/8

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

Trender och insikter om att hyra bil i Brasilien

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Brasilien

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Brasilien?

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Brasilien FOCO via vilken användare kan hitta priser så låga som 256 kr per dag. Användare som bokar sin bil med FOCO tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 265 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Brasilien?

Det populäraste biluthyrningsföretaget i Brasilien är MOVIDA . Detta uthyrningsföretag har för närvarande 24 recensioner och en genomsnittlig kundnöjdhet på 6,3 av 10. 56 % av momondos användare valde nyligen MOVIDA som sitt favoritföretag för att hyra bil i Brasilien.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Brasilien?

Localiza är den hyrbilsfirma som har flest uthyrningskontor i Brasilien. Med 761 kontor spridda över landet är chansen stor att du hittar ett av deras uthyrningsställen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Sao Paulo är en av de mest populära städerna att besöka i Brasilien och det bör inte vara ett problem att hyra en bil från något av Localizas 67 kontor runt om i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Brasilien?

Den populäraste hyrbilen bland resenärer i Brasilien är en Ekonomi. Enligt våra siffror föredrog 44 % av våra användare att hyra en Ekonomi istället för en annan sorts bil. Detta kan bero på inplanerade aktiviteter eller vädret i deras destinationsstad. När du hyr en Ekonomi i Brasilien kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 242 kr per dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Brasilien

Hitta rätt hyrbil för dig i Brasilien

Liten bilar

140 kr - 372 kr

Alla biltyper

158 kr - 622 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Brasilien är 187 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Brasilien är maj. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 140 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brasilien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brasilien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Brasilien är 214 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Brasilien är maj. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 243 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brasilien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brasilien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Brasilien är 278 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Brasilien är maj. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 243 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brasilien. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brasilien kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Brasilien

Alla större biluthyrningsfirmor i Brasilien

Localiza

761 platser

Hertz

538 platser

Unidas

532 platser

National

379 platser

Alamo

347 platser

Enterprise Rent-A-Car

309 platser

Firefly

227 platser

MOVIDA

219 platser

Biluthyrning i Brasilien

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Brasilien och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Brasilien?

Om du hyr bil i Brasilien tänk då på att du alltid måste köra på höger sida av vägen.

Hur bra är vägarna i Brasilien?

Enligt siffror från 2019 ligger Brasilien som nummer 120 i världen då det kommer till vägkvalitet. Landet har ett vägkvalitetsbetyg på 2,8 av 7, där 7 är det högsta betyget. Tänk på att faktorer som väder och vägarbete under ditt besök kan påverka vägbanans kvalitet.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Brasilien?

0,20 ‰ är den lagliga gränsen för alkoholhalt i blodet i Brasilien vid körning. Om din halt överstiger denna gräns ses det som rattfylleri vid körning och du kan komma att få böter, indraget körkort och andra straff. Brasilien har strikta lagar för personer som dricker och kör när de är yngre än den legala åldern för alkoholkonsumtion på 18 år.

Hur mycket kostar bensinen i Brasilien?

Bensin i Brasilien kostar 11,31 kr per liter sedan förra veckan. Om du planerar att hyra bil i Brasilien kan det vara bra att avsätta en budget för bensinkostnaden baserat på hur mycket du tänker köra. Om du inte är helt säker på att du vill hyra bil i Brasilien har Egypten några av världens lägsta bensinpriser på 2,96 kr per liter förra veckan. Hong Kong har och andra sidan de dyraste genomsnittspriserna på 34,45 kr per liter men är fortfarande ett bra alternativ för den som vill hyra bil.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Brasilien?

Priserna för bilar i Brasilien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Brasilien?

Det finns 4 793 bolag tillgängliga för bilar i Brasilien från och med juli. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Brasilien?

Bland olika länder, inklusive Brasilien, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Brasilien?

Alla förare måste ha ett giltigt fullständigt körkort för att hyra en bil i Brasilien. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Det är alltid lämpligt att kontrollera vad som gäller med det enskilda uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Brasilien?

Du bör boka en hyrbil i Brasilien med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Brasilien?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Brasilien genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Brasilien med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Brasilien.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Brasilien på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Brasilien.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Brasilien som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Brasilien.

Kan jag söka efter hyrbilar i Brasilien med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Brasilien med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Brasilien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 25/7
12:00
tors 1/8
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Brasilien