Biluthyrning i Juiz de Fora, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Juiz de Fora, Brasilien? Sök och jämför priser här

Juiz de Fora, MG, Brasilien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Juiz de Fora, MG, Brasilien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Juiz de Fora

Alla större biluthyrningsfirmor i Juiz de Fora, Brasilien
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Juiz de Fora, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Rio de Janeiro-Galeãos internationella flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Juiz de Fora

Hittills denna månad har vi gjort 8 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Juiz de Fora.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Juiz de Fora för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Juiz de Fora till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Juiz de Fora. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Juiz de Fora, Brasilien?

Hastighetsgränsen i Juiz de Fora är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Juiz de Fora är 80 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Juiz de Fora bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Juiz de Fora?

När du hyr en bil i Juiz de Fora väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 206 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Focus för ett genomsnittspris på 214 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Juiz de Fora för så lite som 95 kr/dag och modellen Ford Focus för så lite som 108 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Jeep Renegade i Juiz de Fora?

Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder hyrbilar av modellen Jeep Renegade är MOVIDA i Juiz de Fora. Kostnaden att hyra modellen Jeep Renegade från MOVIDA är i genomsnitt 481 kr/dag.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Juiz de Fora under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Juiz de Fora.

Är vädret i Juiz de Fora representativt för resten av Minas Gerais?

Om du letar efter en hyrbil i Juiz de Fora för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Minas Gerais vanligtvis har en temperatur på 22 °C och en nederbörd på omkring 120 mm.


Börja planera din resa till Juiz de Fora