Biluthyrning i Ribeirão Preto, Brasilien

Vill du hyra en bil billigt i Ribeirão Preto, Brasilien? Sök och jämför priser här

Ribeirão Preto, SP, Brasilien
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Ribeirão Preto, SP, Brasilien
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Ribeirão Preto

Alla större biluthyrningsfirmor i Ribeirão Preto, Brasilien
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

8,0

Övergripande

10,0

Bäst

8,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Bäst

10,0
3 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Bäst

6,0
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Ribeirão Preto, Brasilien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ribeirão Preto Leite Lopes flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ribeirão Preto

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ribeirão Preto för att motverka spridningen av COVID-19?

  Alamo och Hertz är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Ribeirão Preto. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Ribeirão Preto som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Ribeirão Preto, Brasilien?

  Hyrbilar i Ribeirão Preto från populära uthyrningsfirmor som Alamo, MOVIDA och Hertz kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Ribeirão Preto, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

 • Vad är hastighetsgränsen i Ribeirão Preto, Brasilien?

  Om du hyr ett fordon i Ribeirão Preto tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Ribeirão Preto ligger hastighetsgränsen runt 80 km/t. Om du kör på motorvägen i Ribeirão Preto ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Ribeirão Preto?

  När du hyr en bil i Ribeirão Preto väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 207 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Audi A3 för ett genomsnittspris på 259 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Ribeirão Preto för så lite som 82 kr/dag och modellen Audi A3 för så lite som 116 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 3 Series Touring i Ribeirão Preto?

  Det mest populära biluthyrningsföretaget som erbjuder hyrbilar av modellen BMW 3 Series Touring är Unidas i Ribeirão Preto. Kostnaden att hyra modellen BMW 3 Series Touring från Unidas är i genomsnitt 652 kr/dag.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Ribeirão Preto under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Ribeirão Preto.

 • Är vädret i Ribeirão Preto representativt för resten av São Paulo?

  Om du letar efter en hyrbil i Ribeirão Preto för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av São Paulo vanligtvis har en temperatur på 23 °C och en nederbörd på omkring 240 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Ribeirão Preto

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Ribeirão Preto

Börja planera din resa till Ribeirão Preto