Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Hudiksvall, Gävleborgs län

Vill du hyra en bil billigt i Hudiksvall, Gävleborgs län? Sök och jämför priser här!

Hudiksvall, Sverige
5 apr — 12 apr
Hudiksvall, Sverige
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Hudiksvall

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Hudiksvall

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Hudiksvall?

De billigaste hyrbilarna i Hudiksvall hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 318 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Hudiksvall är 371 kr/dag.

Viktig information om hyrbilar i Hudiksvall

Kan jag köra över gränsen med en hyrbil från Hudiksvall?

När du bokar en hyrbil i Hudiksvall är det visserligen ganska långt till närmaste landsgräns, men om du vill göra en längre roadtrip till exempelvis Norge eller Finland så brukar det gå bra att köra med bilen utomlands. Det du behöver tänka på är att informera den firma du anlitar för biluthyrning i Hudiksvall så de är medvetna om vilka länder du tänker vistas i och hur länge. Det är viktigt eftersom du behöver betala en extra avgift för att få lov att köra till andra länder. Avgiften brukar inte vara så hög om du håller dig i de nordiska länderna. Eftersom olika biluthyrningsfirmor i Hudiksvall har olika regler när det gäller utlandskörning så är det viktigt att kontrollera i förväg vad som gäller.

Kan jag hyra en bil i Hudiksvall utan kreditkort?

Vid biluthyrning i Hudiksvall såväl som i resten av landet är det vanligast att man betalar för bilen med ett kreditkort. Det beror på att det är lättare för firman att reservera ett belopp som säkerhet om något skulle hända. På så sätt vet de säkert att de får betalt för självrisken om något händer som kräver att de använder sin försäkring. Men kreditkort är också praktiskt för dig som kund, eftersom det ofta ingår självriskeliminering i kreditkortsavtalet vilket innebär att du inte behöver betala dyra pengar vid en olycka. Om du hittar billig biluthyrning i Hudiksvall och hellre vill betala med vanligt bankkort så kan du behöva betala en deposition. Den får du tillbaka när du kört klart med bilen såvida ingenting har hänt. Det brukar inte vara möjligt att betala med kontanter eller faktura, men vissa firmor kan acceptera dessa som betalningsmetod.

Vilka körregler behöver jag vara medveten om i Hudiksvall?

Det är inte särskilt svårt att köra i Hudiksvall, som är en ganska liten stad. Samma trafikregler gäller som i resten av landet. På de flesta ställen i centrum behöver du betala parkeringsavgift, men det är i princip bara under kontorstid. Annars brukar det vara gratis att parkera under kvällar och helger, men läs alltid noga på skyltarna för att förvissa dig om vad som gäller. Det brukar gå att betala antingen via parkeringsautomater eller med mobilappar. På vintern kan du behöva vara extra försiktig när du kör då det kan vara mycket snö. Se särskilt upp om plogbilen inte har hunnit ploga vägen. När du kör utanför staden behöver du också vara uppmärksam på vilda djur som korsar vägen. Biluthyrning i Hudiksvall är ett bra sätt att upptäcka området, och så länge du är noga med att följa hastighetsbegränsningar och andra regler blir det en trevlig semester.

Vilken sorts dokumentation behöver jag visa för att hyra en bil i Hudiksvall?

För att kunna göra anspråk på ett hyrbilserbjudande så är det inte så mycket som behövs. Har du ett svenskt körkort är det och ett kort att betala med det enda du behöver visa upp. Detsamma brukar gälla om du har ett europeiskt körkort. Vissa utländska körkort som inte är utfärdade inom EU kan också gå att använda, men det är bäst att ta med sitt pass också om man reser från ett annat land. Om någon som har ett körkort skrivet med ett annat alfabet, till exempel ryska eller kinesiska, vill boka en hyrbil i Hudiksvall behövs det ett internationellt körkort, och oftast behöver man också ha med sitt pass. Enligt svensk lag måste man vara 18 år och ha körkort för att kunna hyra en bil, men olika företag har olika regler så det kan hända att du måste vara äldre.


Erbjudanden på hyrbilar i Hudiksvall, Gävleborgs län

Hitta rätt hyrbil för dig i Hudiksvall

Liten bilar

426 kr - 2 670 kr

Alla biltyper

406 kr - 1 534 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Hudiksvall, Sverige är 799 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Hudiksvall, Sverige är maj. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 426 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hudiksvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hudiksvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Hudiksvall, Sverige är 625 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Hudiksvall, Sverige är maj. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 396 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hudiksvall. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hudiksvall kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Hudiksvall

Alla större biluthyrningsfirmor i Hudiksvall, Gävleborgs län

Hertz

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Avis

2 platser

MABI

2 platser

Sunnycars

2 platser

Europcar

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Hudiksvall

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Hudiksvall.

Populära biltyper

Compact, Wagon, Luxury

Billigaste hyrbilen

533 kr
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Hudiksvall under de senaste 72 timmarna: Compact, Wagon, Luxury.
Det lägsta priset för en hyrbil i Hudiksvall är 533 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 802 kr/dag.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Hudiksvall

Nedan visas de mest populära hotellen i Hudiksvall
Strandpiren Hotell

Strandpiren Hotell

Sjötullsgatan 15, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

1,1 km från stadskärnan

Nice home in Hudiksvall with Sauna, 3 Bedrooms and WiFi

Nice home in Hudiksvall with Sauna, 3 Bedrooms and WiFi

Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

7,8 km från stadskärnan

First Hotel Statt Hudiksvall

First Hotel Statt Hudiksvall

Storgatan 36, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

0,3 km från stadskärnan

Malnbadens Camping och Vandrarhem

Malnbadens Camping och Vandrarhem

Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

4,0 km från stadskärnan

Best Western Hotell Hudik

Best Western Hotell Hudik

Norra Kyrkogatan 11, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

0,3 km från stadskärnan

Hölick Havsresort

Hölick Havsresort

Arnöviken 84, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

14,6 km från stadskärnan

Hotell Glada Hudik

Hotell Glada Hudik

Utängsvägen 3, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

2,2 km från stadskärnan

Hotell Temperance

Hotell Temperance

Håstagatan 16, Hudiksvall, Gavleborgs Lan, Sweden

0,2 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Hudiksvall – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Hudiksvall och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Hudiksvall, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Hudiksvall när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Hudiksvall är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Hudiksvall du befinner dig.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Hudiksvall?

Priserna för bilar i Hudiksvall uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Hudiksvall?

Från och med mars 2024 finns det 13 bolag att välja mellan för bilar i Hudiksvall.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Hudiksvall?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Hudiksvall. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Hudiksvall?

För att få hyra en bil i Hudiksvall måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Hudiksvall?

Att boka en hyrbil i Hudiksvall via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Hudiksvall?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Hudiksvall tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Hudiksvall med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Hudiksvall som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Hudiksvall på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Hudiksvall.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Hudiksvall som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Hudiksvall med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Hudiksvall med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Hudiksvall.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Hudiksvall

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
fre 5/4
12:00
fre 12/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners