Hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Vill du hyra en bil billigt i Bukarest, Bucuresti? Sök och jämför priser här!

Bukarest, Rumänien
23 aug — 30 aug
Samma avlämingsplats
Bukarest, Rumänien
tis 23/8
12:00
tis 30/8
12:00
Förarens ålder:

Viktig information om hyrbilar i Bukarest

Olika uthyrningsföretag har olika regler för hur gammal man ska vara för att hyra bil i Bukarest. De allra flesta har en åldersgräns på 21 år, men det finns undantag. Många kräver att du ska ha haft ditt körkort i minst ett år och ibland läggs en extra avgift på hyran om hyrbilens förare är under 25 år.

I Rumänien gäller generellt en hastighetsbegränsning på 50 km/h i tätort, 90 km/h på landsväg och 120 km/h på motorväg. Halvljuset ska vara påslaget när du kör utanför belysta områden. Var uppmärksam på att det i Rumänien gäller nolltolerans mot alkohol i förbindelse med bilkörning och promillegränsen är 0,0. Det tas ut en vägavgift i Rumänien som registreras elektroniskt genom bilens registreringsskylt. Oftast är avgiften redan betald för hyrbilar men det kan vara värt att kontrollera med uthyrningsföretaget. Kom ihåg att antingen ta med eller hyra en barnstol om du har barn under 135 cm med på resan.

Att hitta gatuparkering för din hyrbil i Bukarest kan vara en utmaning. Stora parkeringar där du har god chans att hitta en plats är till exempel parkeringsgaraget under Universitatii Square och i anslutning till Unirea Shopping Center. Ett annat alternativ om du övernattar i Bukarest är att välja ett hotell som kan erbjuda parkering. Staden är numera uppdelad i parkeringszoner där zon 0 täcker de mest centrala delarna. I zon 0 kostar parkering 10 RON (22,60 SEK) per timme. Var uppmärksam på att vissa parkeringsplatser är reserverade för boende under nattetid, så kontrollera skyltningen noga innan du lämnar din bil.

En klassisk utflykt från Bukarest är såklart Draculas slott i Transsylvanien. Slottet heter även Bran Castle och ligger utanför staden Bran, cirka tre timmars bilresa från Bukarest. Två andra stopp på vägen är slottet Peles och fortet Rasnov – särskilt slottet Peles är värt lite extra tid med många tinnar och torn att utforska och en storslagen utsikt över Karpaterna. Från Bran kan du fortsätta mot Sighisoara som sägs vara Draculas födelsestad. Sighisoara finns med på UNESCO:s världsarvslista och är en av de mest välbevarade medeltidsstäderna i Europa. Från Sighisoara kan du ta Transfagarasan Road tillbaka till Bukarest. Transfagarasan Road slingrar sig genom Karpaternas mäktiga landskap och har blivit utsedd till världens vackraste väg. Om du funderar på att hyra bil i Bukarest och kanske ta en weekend utanför staden så kan det vara en bra idé att ta med eller hyra en GPS.

Det är bra att se till så att du har ett försäkringsskydd när du ska hyra bil i Bukarest. Det mest grundläggande skyddet brukar ingå i hyran i form av en vagnskadeförsäkring (även kallad CDW). Tänk på att en sådan försäkring inte täcker skador på till exempel vindrutor och däck, eller skador som uppstår genom vandalisering eller stöld. Med en grundläggande försäkring får du betala en självrisk om det skulle uppstå några skador på bilen. Om du inte känner dig trygg med att riskera extra utgifter finns det möjlighet att lägga till extra försäkringar eller självriskeliminering.

Det är inget krav att du ska ha internationellt körkort vid biluthyrning i Bukarest. Ett svenskt körkort är giltigt inom hela EU.

Du har flera möjligheter att både hämta och lämna din hyrbil i Bukarest beroende på vad som passar bäst för just din semester. Det finns flera kontor i centrum och i de norra stadsdelarna där du kan hämta upp din hyrbil eller så kan du hämta upp den direkt på flygplatsen.


Erbjudanden på hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Hitta rätt hyrbil för dig i Bukarest

Bilar i Liten

33 kr - 428 kr

Alla biltyper

158 kr - 849 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bukarest, Rumänien är 171 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bukarest, Rumänien är januari. Då är priset 81% lägre än under resten året och ligger på bara 33 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 62 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bukarest, Rumänien är 209 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bukarest, Rumänien är november. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 75 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 54 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bukarest, Rumänien är 857 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bukarest, Rumänien är januari. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 220 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 48% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är 473 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är december. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 116 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Bukarest

Alla större biluthyrningsfirmor i Bukarest, Bucuresti
3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0
5 platser
4 platser
4 platser
4 platser
4 platser
3 platser
3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bukarest

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bukarest.

Mest populära uthyrningsföretag

Klass Wagen

Populära biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigaste hyrbilen

148 kr

Mest populära modellen

Dacia Logan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Bukarest som hittats på momondo den här månaden är Klass Wagen. Andra toppval för biluthyrningsföretag är NU Car och Payless
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bukarest under de senaste 72 timmarna: Compact, Mini, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bukarest är 148 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 247 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bukarest under de senaste 7 dagarna är av modellen Dacia Logan.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bukarest

Nedan visas de mest populära hotellen i Bukarest

Att köra med hyrbil i Bukarest – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bukarest och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från NU Car när du besöker Bukarest. Med en genomsnittskostnad på 250 kr per dag från deras uthyrningskontor är NU Car ett bra företag att hyra din bil från.

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Bukarest. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Bukarest när du gör din bokning med momondo.

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Bukarest under september månad. Med en genomsnittstemperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 20 mm i september innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Bukarest kommer i genomsnitt kosta dig 732 kr per dag.

Det är väldigt populärt att hyra från Payless i Bukarest, Rumänien då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 2 uthyrningskontor i centrum av Bukarest, Rumänien, och du kan förvänta dig priser på 258 kr per dag för att hyra din bil i Bukarest, Rumänien.

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Bukarest när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Bukarest är 100 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Bukarest du befinner dig.

Vanligtvis ligger temperaturen i Bukarest under augusti månad på 21 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Bukarest omkring i Bucuresti eller runt de omgivande områdena under augusti månad bör förvänta sig temperaturer runt 21 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Bukarest

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Bukarest

Populära hyrbilstyper i Bukarest

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Bukarest

Börja planera din resa till Bukarest


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Bukarest om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Bukarest då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Bukarest.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Bukarest med rättvisa bränslepolicyer.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bukarest.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Bukarest med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.