Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Vill du hyra en bil billigt i Bukarest, Bucuresti? Sök och jämför priser här!

Bukarest, Rumänien
2 maj — 9 maj
Bukarest, Rumänien
tors 2/5
12:00
tors 9/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Bukarest, Bucuresti
Ekonomi60 kr per dag
Kompakt56 kr per dag
Medelstor57 kr per dag
Standard147 kr per dag
Mini57 kr per dag
Minibuss238 kr per dag
Kompakt SUV67 kr per dag
Kompakt kombi69 kr per dag
Medelstor SUV72 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Erbjudanden på hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Hitta rätt hyrbil för dig i Bukarest

Liten bilar

78 kr - 274 kr

Alla biltyper

97 kr - 534 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Bukarest, Rumänien är 173 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Bukarest, Rumänien är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 78 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bukarest av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Bukarest, Rumänien är 305 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Bukarest, Rumänien är februari. Då är priset 94% lägre än under resten året och ligger på bara 21 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bukarest av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Bukarest, Rumänien är 427 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Bukarest, Rumänien är januari. Då är priset 79% lägre än under resten året och ligger på bara 90 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 42% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är 293 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är januari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 81 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bukarest av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Bukarest, Rumänien är 326 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Bukarest, Rumänien är maj. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 112 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 24% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bukarest av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

56 kr/dag

(21 jun - 8 jul)
Mercedes-Benz A-Class
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

57 kr/dag

(1 maj - 8 maj)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

60 kr/dag

(26 jun - 3 jul)
Skoda Fabia

Trender och insikter om att hyra bil i Bukarest

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Bukarest

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Bukarest?

De billigaste hyrbilarna i Bukarest hittas generellt genom Klass Wagen. När du bokar med Klass Wagen kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 59 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Bukarest är 76 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Bukarest?

ADDCAR RENTAL har flest uthyrningskontor i Bukarest med 6 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bukarest?

När du hyr en bil i Bukarest väljer de flesta av våra användare modellen Dacia Logan för 279 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Opel Astra Sports Tourer för ett genomsnittspris på 208 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Dacia Logan i Bukarest för så lite som 55 kr/dag och modellen Opel Astra Sports Tourer för så lite som 164 kr/dag.

Hyrbilsleverantörer i Bukarest

Alla större biluthyrningsfirmor i Bukarest, Bucuresti

ADDCAR RENTAL

6 platser

Thrifty

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

Direct Rent

3 platser
Översikt

Renlighet

3,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Magrenta

5 platser

Autoboca

4 platser

Autonom

4 platser

Autounion Car Rental

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bukarest

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bukarest.

Populära biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

66 kr

Mest populära modellen

Kia Rio
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bukarest under de senaste 72 timmarna: SUV, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bukarest är 66 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 98 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bukarest under de senaste 7 dagarna är av modellen Kia Rio. Våra användare föredrar också Toyota Aygo som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Bukarest – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bukarest och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bukarest, Rumänien?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Bukarest. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Bukarest när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Bukarest under maj månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Bukarest under maj månad. Med en genomsnittstemperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 80 mm i maj innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Bukarest kommer i genomsnitt kosta dig 60 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Bukarest, Rumänien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Bukarest när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Bukarest är 100 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Bukarest du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Dacia Sandero Stepway i Bukarest?

Hur är vädret i Bukarest, Rumänien i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Bukarest under april månad på 11 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Bukarest representativt för resten av Bucuresti?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Bukarest omkring i Bucuresti eller runt de omgivande områdena under april månad bör förvänta sig temperaturer runt 11 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Bukarest?

Priserna för bilar i Bukarest uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Bukarest?

Från och med april 2024 finns det 104 bolag att välja mellan för bilar i Bukarest.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bukarest?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Bukarest. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Bukarest?

För att få hyra en bil i Bukarest måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Bukarest?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Bukarest om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Bukarest?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Bukarest då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Bukarest med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Bukarest.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Bukarest på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Bukarest med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Bukarest som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bukarest.

Kan jag söka efter hyrbilar i Bukarest med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Bukarest med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bukarest

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 2/5
12:00
tors 9/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Bukarest

Populära hyrbilstyper i Bukarest