Hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Vill du hyra en bil billigt i Bukarest, Bucuresti? Sök och jämför priser här!

Bukarest, Rumänien
28 sep — 5 okt
Samma avlämingsplats
Bukarest, Rumänien
tors. 28/9
12:00
tors. 5/10
12:00
Förarens ålder:

Trender och insikter om att hyra bil i Bukarest

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Bukarest

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Bukarest?

De billigaste hyrbilarna i Bukarest hittas generellt genom SURPRICE CAR RENTAL . När du bokar med SURPRICE CAR RENTAL kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 34 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Bukarest är 83 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Bukarest?

ADDCAR RENTAL har flest uthyrningskontor i Bukarest med 6 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bukarest?

När du hyr en bil i Bukarest väljer de flesta av våra användare modellen Dacia Sandero Stepway för 190 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Renault Clio för ett genomsnittspris på 295 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Dacia Sandero Stepway i Bukarest för så lite som 49 kr/dag och modellen Renault Clio för så lite som 81 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Bukarest, Bucuresti
Ekonomi57 kr per dag
Kompakt57 kr per dag
Medelstor62 kr per dag
Standard236 kr per dag
Mini56 kr per dag
Minibuss384 kr per dag
Lyx947 kr per dag
Premium-SUV270 kr per dag
Medelstor SUV83 kr per dag
Kompakt SUV120 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Bukarest

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Bukarest?

Olika uthyrningsföretag har olika regler för hur gammal man ska vara för att hyra bil i Bukarest. De allra flesta har en åldersgräns på 21 år, men det finns undantag. Många kräver att du ska ha haft ditt körkort i minst ett år och ibland läggs en extra avgift på hyran om hyrbilens förare är under 25 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Bukarest

I Rumänien gäller generellt en hastighetsbegränsning på 50 km/h i tätort, 90 km/h på landsväg och 120 km/h på motorväg. Halvljuset ska vara påslaget när du kör utanför belysta områden. Var uppmärksam på att det i Rumänien gäller nolltolerans mot alkohol i förbindelse med bilkörning och promillegränsen är 0,0. Det tas ut en vägavgift i Rumänien som registreras elektroniskt genom bilens registreringsskylt. Oftast är avgiften redan betald för hyrbilar men det kan vara värt att kontrollera med uthyrningsföretaget. Kom ihåg att antingen ta med eller hyra en barnstol om du har barn under 135 cm med på resan.

Parkering

Att hitta gatuparkering för din hyrbil i Bukarest kan vara en utmaning. Stora parkeringar där du har god chans att hitta en plats är till exempel parkeringsgaraget under Universitatii Square och i anslutning till Unirea Shopping Center. Ett annat alternativ om du övernattar i Bukarest är att välja ett hotell som kan erbjuda parkering. Staden är numera uppdelad i parkeringszoner där zon 0 täcker de mest centrala delarna. I zon 0 kostar parkering 10 RON (22,60 SEK) per timme. Var uppmärksam på att vissa parkeringsplatser är reserverade för boende under nattetid, så kontrollera skyltningen noga innan du lämnar din bil.

Utflyktsmål i och omkring Bukarest

En klassisk utflykt från Bukarest är såklart Draculas slott i Transsylvanien. Slottet heter även Bran Castle och ligger utanför staden Bran, cirka tre timmars bilresa från Bukarest. Två andra stopp på vägen är slottet Peles och fortet Rasnov – särskilt slottet Peles är värt lite extra tid med många tinnar och torn att utforska och en storslagen utsikt över Karpaterna. Från Bran kan du fortsätta mot Sighisoara som sägs vara Draculas födelsestad. Sighisoara finns med på UNESCO:s världsarvslista och är en av de mest välbevarade medeltidsstäderna i Europa. Från Sighisoara kan du ta Transfagarasan Road tillbaka till Bukarest. Transfagarasan Road slingrar sig genom Karpaternas mäktiga landskap och har blivit utsedd till världens vackraste väg. Om du funderar på att hyra bil i Bukarest och kanske ta en weekend utanför staden så kan det vara en bra idé att ta med eller hyra en GPS.

Vilka försäkringar ska man ha?

Det är bra att se till så att du har ett försäkringsskydd när du ska hyra bil i Bukarest. Det mest grundläggande skyddet brukar ingå i hyran i form av en vagnskadeförsäkring (även kallad CDW). Tänk på att en sådan försäkring inte täcker skador på till exempel vindrutor och däck, eller skador som uppstår genom vandalisering eller stöld. Med en grundläggande försäkring får du betala en självrisk om det skulle uppstå några skador på bilen. Om du inte känner dig trygg med att riskera extra utgifter finns det möjlighet att lägga till extra försäkringar eller självriskeliminering.

Kan man använda sitt svenska körkort i Bukarest, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det är inget krav att du ska ha internationellt körkort vid biluthyrning i Bukarest. Ett svenskt körkort är giltigt inom hela EU.

Var i Bukarest kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du har flera möjligheter att både hämta och lämna din hyrbil i Bukarest beroende på vad som passar bäst för just din semester. Det finns flera kontor i centrum och i de norra stadsdelarna där du kan hämta upp din hyrbil eller så kan du hämta upp den direkt på flygplatsen.


Erbjudanden på hyrbilar i Bukarest, Bucuresti

Hitta rätt hyrbil för dig i Bukarest

Biltyp: Liten

90 kr - 357 kr

Alla biltyper

116 kr - 834 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bukarest, Rumänien är 173 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bukarest, Rumänien är februari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 90 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 64 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Bukarest som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Bukarest, Rumänien är 330 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Bukarest, Rumänien är januari. Då är priset 82% lägre än under resten året och ligger på bara 61 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Bukarest som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Bukarest, Rumänien är 922 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Bukarest, Rumänien är maj. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 436 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 49% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är 470 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Bukarest, Rumänien är mars. Då är priset 94% lägre än under resten året och ligger på bara 31 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Bukarest som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Bukarest, Rumänien är 503 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Bukarest, Rumänien är juni. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 349 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Bukarest som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Bukarest, Rumänien är 787 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Bukarest, Rumänien är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 1 143 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 41% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Bukarest. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bukarest kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

56 kr/dag

(29 okt - 5 nov)
Smart Fortwo
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

57 kr/dag

(29 sep - 3 okt)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

69 kr/dag

(29 okt - 5 nov)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Bukarest

Alla större biluthyrningsfirmor i Bukarest, Bucuresti

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

9,0

Direct Rent

3 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

ADDCAR RENTAL

6 platser

Magrenta

5 platser

Autoboca

4 platser

Autonom

4 platser

Autounion Car Rental

4 platser

SURPRICE CAR RENTAL

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Bukarest

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Bukarest.

Mest populära uthyrningsföretag

Klass Wagen

Populära biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigaste hyrbilen

109 kr

Mest populära modellen

Class Compact Wagon
Den mest populära biluthyrningsfirman i Bukarest som hittats på momondo den här månaden är Klass Wagen. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Pricecarz och NU Car
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Bukarest under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Bukarest är 109 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 213 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Bukarest under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Wagon. Våra användare föredrar också Dacia Sandero Stepway som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Bukarest

Nedan visas de mest populära hotellen i Bukarest

Att köra med hyrbil i Bukarest – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Bukarest och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Bukarest, Rumänien i oktober?

För oktober i Bukarest, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 49 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 34 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 49 kr, och genomsnittspriset är 73 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Bukarest, Rumänien?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Bukarest. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Bukarest när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Bukarest under oktober månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Bukarest under oktober månad. Med en genomsnittstemperatur på 4 °C och en nederbörd på omkring 40 mm i oktober innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Bukarest kommer i genomsnitt kosta dig 98 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Bukarest, Rumänien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Bukarest när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Bukarest är 100 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Bukarest du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz E-Class i Bukarest?

Hur är vädret i Bukarest, Rumänien i september?

Vanligtvis ligger temperaturen i Bukarest under september månad på 17 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Bukarest representativt för resten av Bucuresti?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Bukarest omkring i Bucuresti eller runt de omgivande områdena under september månad bör förvänta sig temperaturer runt 17 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Bukarest?

Priserna för bilar i Bukarest uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Bukarest?

Från och med september 2023 finns det 101 bolag att välja mellan för bilar i Bukarest.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Bukarest?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Bukarest. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Bukarest?

För att få hyra en bil i Bukarest måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Bukarest

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Bukarest

Hyrbilstyper som är extra populära i Bukarest

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Bukarest

Biluthyrning i olika stadsdelar av Bukarest

Behöver du en hyrbil i ett specifikt område i Bukarest? Begränsa din sökning med alternativen nedan

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Rumänien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Rumänien

Börja planera din resa till Bukarest


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Bukarest?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Bukarest om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Bukarest?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Bukarest då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Bukarest med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Bukarest.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Bukarest på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Bukarest med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Bukarest som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Bukarest.

Kan jag söka efter hyrbilar i Bukarest med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Bukarest med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bukarest

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.