Hyrbilar från ADDCAR RENTAL i Bukarest

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från ADDCAR RENTAL i Bukarest

Bukarest, Rumänien
31 okt — 7 nov
Samma avlämingsplats
Bukarest, Rumänien
sön 31/10
12:00
sön 7/11
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilskontor för ADDCAR RENTAL i Bukarest

Nedan kan du hitta information om alla ADDCAR RENTAL -hyrbilsfirmor i Bukarest, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
4 platser

Information om ADDCAR RENTAL biluthyrning i Bukarest

 • Är det säkert att hyra en bil från ADDCAR RENTAL i Bukarest under COVID-19?

  ADDCAR RENTAL vill se till att deras kunder och personal i området kring Bukarest känner sig trygga under COVID-19. Som ett resultat har ADDCAR RENTAL antagit strikta förbättrade rengöringsmetoder på sina hyrbilskontor i Bukarest. Dessa säkerhetsåtgärder inkluderar desinficering av områden med hög beröring så som dörrhandtag, ratt och instrumentbräda.

 • Har ADDCAR RENTAL några kontor på Bukarest Otopeni Intl flygplats?

  För närvarande har ADDCAR RENTAL 1 kontor på Bukarest Otopeni Intl flygplats:
  Otopeni Airport.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från ADDCAR RENTAL i Bukarest under november?

  Med ett genomsnittspris på 94 kr/dag är det mest populära alternativet bland våra momondo-användare att hyra bilar ur klassen Kompakt från ADDCAR RENTAL i Bukarest under november. Du kanske också kan hitta biluthyrningserbjudanden från ADDCAR RENTAL i Bukarest för så lite som 94 kr/dag, vilket var det billigaste priset som hittades för bilklassen Kompakt förra november.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har ADDCAR RENTAL i Bukarest?

  Det finns 4 biluthyrningskontor i Bukarest som ägs av ADDCAR RENTAL . Deras kontor på Baneasa airport, Bukarest är även det mest populära kontoret bland våra användare. Under de senaste 12 månaderna hämtade 64 % av våra användare som hyrde bil från ADDCAR RENTAL i Bukarest upp sina fordon från Baneasa airport.


Hyrbilar från andra firmor i Bukarest

Hittar du inte det du letar efter från ADDCAR RENTAL ? Jämför hyrbilserbjudanden från andra populära biluthyrningsföretag i Bukarest