Biluthyrning i Sydney, Australien

Vill du hyra en bil billigt i Sydney, Australien? Sök och jämför priser här

Sydney, NSW, Australien
10 dec — 17 dec
Samma avlämingsplats
Sydney, NSW, Australien
fre 10/12
12:00
fre 17/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Sydney, Australien

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

145 kr - 540 kr

Alla biltyper

152 kr - 737 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Sydney, Australien är 217 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Sydney, Australien är oktober. Då är priset 34 % lägre än andra tider på året och kostar bara 145 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydney. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydney kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydney av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Sydney, Australien är 274 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Sydney, Australien är november. Då är priset 24 % lägre än andra tider på året och kostar bara 209 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydney. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydney kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydney av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Sydney, Australien är 265 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Sydney, Australien är augusti. Då är priset 17 % lägre än andra tider på året och kostar bara 223 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydney. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydney kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydney av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sydney, Australien är 256 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sydney, Australien är mars. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 261 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydney. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydney kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydney av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Sydney

Alla större biluthyrningsfirmor i Sydney, Australien
5 platser
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,5

Övergripande

8,3

Upphämtning/avlämning

8,3

Valuta för pengarna

7,8
6 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,2

Valuta för pengarna

6,8
5 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,8

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,3

Valuta för pengarna

7,3
5 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,4

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

6,9

Valuta för pengarna

6,8
2 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

7,2

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

6,2

Valuta för pengarna

5,7

Information om din resa till Sydney

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Sydney?

Åldersgräns för att hyra bil i Sydney varierar från så lågt som 18 år upp till 25 år, beroende på uthyrningsföretaget. Vissa av dem har även satt en övre maxgräns på 75 år och ditt körkort ska ha varit giltigt i mer än ett år.

Viktigt att veta om trafikregler i Sydney

I Sydney och Australien kör man på vänster sida. Det finns en del vägar i Sydney som tar ut vägavgifter, bland annat om du kör över Sydney Harbor Bridge. Du kan köpa ett vägavgiftsmärke eller ett e-pass för att täcka kostnaderna, fråga vad som gäller hos biluthyraren. Promillegränsen för alkohol ligger på 0.5, det är krav på säkerhetsbälten och att prata i handhållen mobiltelefon tillåts inte. Hastigheten inne i Sydney varierar, men ligger i regel på 40 km/h beroende på område. Det finns spårvagnar i staden och tänk på att de ofta har företräde. En heldragen gul linje indikerar att bilar inte är tillåtna att köra i spårvagnsområdet.

Parkering

Sydneys stad erbjuder två parkeringsgarage, ett i centrala citykärnan och det andra i området Kings Cross. Avgifterna träder in efter en halvtimme och kostar 8 AUD (53 SEK) per timme de två första timmarna. Utöver detta finns det en hel rad privatägda garage som i regel är lite dyrare. Väljer du att parkera på gatan finns det många markerade platser där du betalar i parkeringsautomat med mynt, betalkort eller mobilapp. Avgifterna varierar beroende på område och tid på dygnet. Dyrast är det mellan 8-18 t måndag till fredag. I de mest centrala delarna får du då räkna med 5,9–7,20 AUD (38,9–47,5 SEK) per timme. Klockslag utöver dessa kostar det 3,90 AUD (25,7 SEK) att parkera.

Utflyktsmål i och omkring Sydney

Med hyrbil i Sydney kan du köra drygt två timmar västerut till den populära bergskedjan Blue Mountains. Området har fått sitt namn efter den blåa horisonten kantad av eukalyptusträd så långt ögat kan nå. Här kan du vandra på 140 kilometer långa vandringsleder i den storslagna naturen och upptäcka fascinerande klippformationer. Missa inte utsikten över ”de tre systrarna” som enligt gamla sägner hos Aboriginerna är en bergsformation av tre systrar som förvandlades till sten av en mäktig stamhövding. Titta sedan in på Waradah Aboriginal Centre för att lära dig mer om bergen och ursprungsbefolkningens kultur. Besök efter detta Blue Mountains botaniska trädgård belägen 1000 meter över havet och promenera bland de exotiska växterna och arterna. Bestämmer du dig för att hyra bil i Sydney men inte känner för att åka alltför långt kan du ta dig till ikoniska Manly Beach, strax norrut i staden. Denna strand utgör tillsammans med Bondi Beach de mest kända stränderna i Sydney och här kan du ta surflektioner, snorkla, cykla eller bara slappa på stranden.

Vilka försäkringar ska man ha?

Utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna har de olika uthyrningsbolagen ofta många tilläggsförsäkringar som du kan välja mellan om du vill hyra bil i Sydney. Ta reda på vad som gäller för ditt kredit- och betalkort då vissa banker till exempel har självriskeliminering om du använder deras kort vid uthyrningstillfället. Med detta är du skyddad mot självriskkostnaden om hyrbilen skulle ta skada.

Kan man använda sitt svenska körkort i Sydney, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Ditt svenska körkort fungerar i Australien, men du bör ha en engelsk, officiell översättning med dig, alternativt införskaffa ett internationellt körkort.

Var i Sydney kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan enkelt hitta biluthyrning i Sydney i stadens centrala delar. Många av de stora internationella uthyrningsbolagen har till exempel kontor vid centralstationen. Om du flyger in till Sydney Kingsford Smith International Airport, SYD, kan det dock vara enklare för dig att hämta din bil redan där. Du hittar företag som Hertz, Budget, Thrifty, Avis och Enterprise efter ankomsthallen i terminal 1 för internationella flyg, samt i ankomsthallarna i inrikesterminalerna 2 och 3. Det är oftast inga problem att lämna in din bil i en annan stad eller på ett annat kontor och du kan applicera ett filter på momondo när du söker efter din bil.


Avstånd till populära hotell från Sydney, Australien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sydney Kingsford Smith flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sydney

5 personer har letat efter hyrbilar i Sydney i december.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sydney för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Budget, Enterprise och Thrifty är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Sydney. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Sydney har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från AeroDrive när du besöker Sydney. Med en genomsnittskostnad på 196 kr per dag från deras uthyrningskontor är AeroDrive ett bra företag att hyra din bil från.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sydney, Australien?

När du hyr en bil i Sydney kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Sydney. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sydney under januari månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Sydney i januari månad. I genomsnitt får Sydney en nederbörd på 110 mm och temperaturen ligger kring 22 °C under januari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Sydney kommer i genomsnitt kosta dig 259 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Sydney?

Europcar har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 543 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Sydney, Australien?

Hastighetsgränsen i Sydney är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Sydney är 110 km/t respektive 110 km/t. Om du hyr en bil i Sydney bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Sydney, Australien i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Sydney under december månad på 21 °C och den förväntade nederbörden är 70 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Temperaturerna i Sydney är oftast höga under december, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i Sydney representativt för resten av New South Wales?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Sydney omkring i New South Wales eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 22 °C och en eventuell nederbörd på 80 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Sydney

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Sydney

Börja planera din resa till Sydney