Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Brisbane, Queensland

Vill du hyra en bil billigt i Brisbane, Queensland? Sök och jämför priser här!

Brisbane, QLD, Australien
4 apr — 11 apr
Brisbane, QLD, Australien
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Brisbane

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Brisbane

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Brisbane?

De billigaste hyrbilarna i Brisbane hittas generellt genom Bargain Car Rentals. När du bokar med Bargain Car Rentals kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 216 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Brisbane är 341 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Brisbane?

keddy by Europcar har flest uthyrningskontor i Brisbane med 9 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Brisbane?

När du hyr en bil i Brisbane väljer de flesta av våra användare modellen Toyota C-HR för 392 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Kona för ett genomsnittspris på 537 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Toyota C-HR i Brisbane för så lite som 392 kr/dag och modellen Hyundai Kona för så lite som 441 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Brisbane, Queensland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Brisbane, Queensland
Ekonomi474 kr per dag
Kompakt415 kr per dag
Medelstor357 kr per dag
Stor bil880 kr per dag
SUV898 kr per dag
Minibuss807 kr per dag
Stor SUV794 kr per dag
Mini718 kr per dag
Premium-SUV937 kr per dag
Leverantörens val403 kr per dag
Medelstor SUV471 kr per dag
Kompakt SUV580 kr per dag
Standard-SUV823 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Brisbane

Det finns mer än 15 hyrbilsställen i Brisbane, vilket gör det enkelt att skaffa ett fordon. Du bör kunna hitta antingen en hyrbil i ekonomiklass eller en lyxbil i Brisbane, och du kan boka en i förväg via momondo. Det finns vägtullar på vissa av vägarna, men du kan skaffa ett 30-dagars vägtullkort på internet, vilket gör att det går snabbare för dig att ta dig fram och du sparar pengar. Det är lätt att hitta avgiftsbelagda parkeringsplatser i hela staden, och du kan enkelt parkera och sedan gå därifrån eller använda kollektivtrafiken när du är i centrum. Det finns något för alla i Brisbane. Om du gillar att shoppa kan du besöka Queen Street Mall eller någon av de unika butikerna i South Bank-området. Det finns konstmuseer, historiska teatrar och många andra kulturella sevärdheter. Om du bara vill koppla av kan du njuta av de vackra strandområdena som ligger bara en kort bilresa bort.

Är det värt att hyra en bil när man besöker Brisbane?

Det finns en mängd olika kollektivtrafikalternativ i staden, men du kommer att ha större frihet att åka vart och när du vill, och du kommer lätt att kunna se några berömda sevärdheter i närheten om du skaffar en billig hyrbil i Brisbane. Det finns gott om parkeringar i staden, både stora parkeringsplatser och gatuparkeringar med parkeringsautomater. De flesta parkeringsplatser tar ut en avgift per dag, men på många kan du reservera en plats i förväg och spara pengar. Motorvägarna som går in och ut ur Brisbane tenderar att bli lite tröga under rusningstiderna på morgonen och kvällen, så var beredd på att det kan ta längre tid att komma fram till din destination om du måste resa under dessa tider. Det finns en Chinatown i Fortitude Valley, som ligger en kort bilresa norr om Brisbane, och områdena Gold Coast och Sunshine Coastal ligger båda på ett rimligt avstånd med bil. Att hyra bil i Brisbane gör det mycket lättare att utforska staden och närliggande sevärdheter.

Vilka olika trafikregler ska man tänka på när man kör i Brisbane?

De flesta trafikreglerna kommer att likna dem du är van vid, men det finns några saker du bör vara medveten om när du kör hyrbilar i Brisbane. Tänk på att du måste köra på vänster sida av vägen och att föraren sitter på höger sida i fordonet. Rondeller är vanliga, och om du inte är van att köra på vänster sida ska du vara extra försiktig när du kör in i och ut ur en rondell. Alla måste bära säkerhetsbälte och du får inte använda din mobiltelefon när du kör din hyrbil i Brisbane. Promillegränsen för rattfylleri är mycket låg, så det är bäst att utse en fyllechaufför som inte tänker dricka alls när ni går ut och äter. Det rekommenderas alltid att kontrollera med trafikverket (Department of Motor Vehicles) när du anländer för att se om det skett några ändringar i trafikreglerna.

Behöver man ett särskilt körkort eller tillstånd för att köra en hyrbil i Brisbane om man kommer från ett annat land?

Om ditt giltiga körkort från ditt hemland är på engelska kan du använda det i upp till tre månader. Om ditt körkort är på ett annat språk än engelska måste du också skaffa ett internationellt körkort för att få hyra bil i Brisbane.


Erbjudanden på hyrbilar i Brisbane, Queensland

Hitta rätt hyrbil för dig i Brisbane

Liten bilar

314 kr - 781 kr

Alla biltyper

358 kr - 1 155 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Brisbane, Australien är 433 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Brisbane, Australien är augusti. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 314 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brisbane. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brisbane kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Brisbane av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Brisbane, Australien är 432 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Brisbane, Australien är maj. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 326 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brisbane. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brisbane kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Brisbane av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Brisbane, Australien är 537 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Brisbane, Australien är februari. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 342 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brisbane. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brisbane kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Brisbane av typen stor bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Brisbane, Australien är 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Brisbane, Australien är juni. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 419 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Brisbane. Genomsnittspriset för en hyrbil i Brisbane kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Brisbane av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

415 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Renault Captur
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

474 kr/dag

(27 apr - 29 apr)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Brisbane

Alla större biluthyrningsfirmor i Brisbane, Queensland

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

9,4

Övergripande

9,2

Upphämtning/avlämning

9,2

Bäst

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,3

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,6

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

9,2

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

8,0

East Coast Car Rentals

2 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,0

Övergripande

8,5

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

8,0

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

9,1

Comfort

9,3

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

9,3

Bäst

8,4

Apex

2 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

8,2

Thrifty

6 platser
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Bäst

7,0

Europcar

5 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

8,7

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

8,2

Bäst

7,7

Bra att veta om hyrbilar i Brisbane

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Brisbane.

Populära biltyper

Compact, Intermediate, SUV

Billigaste hyrbilen

306 kr

Mest populära modellen

Toyota C-HR
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Brisbane under de senaste 72 timmarna: Compact, Intermediate, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Brisbane är 306 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 335 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Brisbane under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota C-HR. Våra användare föredrar också Hyundai Kona som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Brisbane

Nedan visas de mest populära hotellen i Brisbane
The Calile Hotel

The Calile Hotel

48 James Street, Brisbane, QLD, Australia

1,7 km från stadskärnan

W Brisbane

W Brisbane

81 North Quay, Brisbane, QLD, Australia

0,7 km från stadskärnan

Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street

Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street

40 Elizabeth Street, Brisbane, QLD, Australia

0,5 km från stadskärnan

Emporium Hotel South Bank

Emporium Hotel South Bank

267 Grey Street, Brisbane, QLD, Australia

1,6 km från stadskärnan

Hyatt Regency Brisbane

Hyatt Regency Brisbane

33 Burnett Lane, Brisbane, QLD, Australia

0,4 km från stadskärnan

Stamford Plaza Brisbane

Stamford Plaza Brisbane

39 Edward Street, Brisbane, QLD, Australia

0,5 km från stadskärnan

Meriton Suites Herschel Street, Brisbane

Meriton Suites Herschel Street, Brisbane

43 Herschel Street, Brisbane, QLD, Australia

0,9 km från stadskärnan

ibis Brisbane Airport

ibis Brisbane Airport

2 Dryandra Road, Brisbane, QLD, Australia

12,5 km från stadskärnan

Hilton Brisbane

Hilton Brisbane

190 Elizabeth Street, Brisbane, QLD, Australia

0,2 km från stadskärnan

Royal On The Park

Royal On The Park

152 Alice Street, Brisbane, QLD, Australia

0,6 km från stadskärnan

Treasury Brisbane

Treasury Brisbane

130 William Street, Brisbane, QLD, Australia

0,7 km från stadskärnan

Holiday Inn Express Brisbane Central

Holiday Inn Express Brisbane Central

168 Wharf Street, Brisbane, QLD, Australia

0,6 km från stadskärnan

The Point Brisbane Hotel

The Point Brisbane Hotel

21 Lambert Street, Brisbane, QLD, Australia

1,1 km från stadskärnan

Pullman Brisbane Airport

Pullman Brisbane Airport

2B Dryandra Road, Brisbane, QLD, Australia

12,6 km från stadskärnan

Adina Apartment Hotel Brisbane

Adina Apartment Hotel Brisbane

171 George Street, Brisbane, QLD, Australia

0,6 km från stadskärnan

Amora Hotel Brisbane

Amora Hotel Brisbane

200 Creek Street, Brisbane, QLD, Australia

0,5 km från stadskärnan

The Westin Brisbane

The Westin Brisbane

111 Mary Street, Brisbane, QLD, Australia

0,4 km från stadskärnan

Kennigo Hotel Brisbane

Kennigo Hotel Brisbane

22-28 Kennigo Street, Brisbane, QLD, Australia

1,3 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Brisbane – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Brisbane och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Brisbane, Australien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Brisbane har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Brisbane, så som Enterprise Rent-A-Car, Ace Rental Cars och Budget erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Brisbane under april månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Brisbane under april månad. Med en genomsnittstemperatur på 18 °C och en nederbörd på omkring 80 mm i april innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Brisbane kommer i genomsnitt kosta dig 398 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Brisbane, Australien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Brisbane när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Brisbane är 110 km/t respektive 110 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Brisbane du befinner dig.

Hur är vädret i Brisbane, Australien i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Brisbane under mars månad på 23 °C och den förväntade nederbörden är 140 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Brisbane representativt för resten av Queensland?

Klimatet i Queensland under mars månad har vanligtvis en temperatur på 24 °C med en förväntad nederbörd på 196,2 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Brisbane till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Brisbane?

Priser för bilar i Brisbane uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Brisbane?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Brisbane är 93 från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Brisbane?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Brisbane. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Brisbane?

Vid biluthyrning i Brisbane måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Brisbane?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Brisbane. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Brisbane?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Brisbane genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Brisbane med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Brisbane som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Brisbane på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Brisbane på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Brisbane som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Brisbane.

Kan jag söka efter hyrbilar i Brisbane med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Brisbane med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Brisbane

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Brisbane

Populära hyrbilstyper i Brisbane


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners