Biluthyrning i Gällivare, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Gällivare, Sverige? Sök och jämför priser här

Gällivare, Sverige
30 okt — 6 nov
Samma avlämingsplats
Gällivare, Sverige
lör 30/10
12:00
lör 6/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Gällivare, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

355 kr - 888 kr

Alla biltyper

436 kr - 1 742 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Gällivare, Sverige är 337 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Gällivare, Sverige är oktober. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 355 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Gällivare, Sverige är 483 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Gällivare, Sverige är februari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 554 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 12 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Gällivare

Alla större biluthyrningsfirmor i Gällivare, Sverige
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Gällivare, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kiruna flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Gällivare

Vilka hyrbilsfirmor i Gällivare har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har Europcar de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 506 kr per dag för hyrbilar i Gällivare. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Gällivare är 379 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Gällivare, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Gällivare tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Gällivare ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Gällivare ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Gällivare under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Gällivare.

Är vädret i Gällivare representativt för resten av Norrbottens län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Gällivare omkring i Norrbottens län eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 1 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Sverige

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige

Hyrbilar på flygplatser i Gällivare

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Gällivare

Börja planera din resa till Gällivare