Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Gällivare, Norrbottens län

Vill du hyra en bil billigt i Gällivare, Norrbottens län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
tis 23/7
tis 30/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Gällivare, Norrbottens län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Gällivare, Norrbottens län
Ekonomi1 262 kr per dag
Kompakt979 kr per dag
Minibuss1 571 kr per dag
Kompakt kombi1 331 kr per dag
Standard kombi1 381 kr per dag
Kombi premium1 406 kr per dag
Kompakt SUV1 437 kr per dag
Medelstor SUV1 507 kr per dag
Mellanstor kombi1 731 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Gällivare

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Gällivare

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Gällivare?

De billigaste hyrbilarna i Gällivare hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 627 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Gällivare är 807 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Gällivare?

Bilmodellen Volkswagen Multivan är den mest populära bilen att hyra i Gällivare enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Multivan för så lite som 1 183 kr/dag i Gällivare, men generellt kan du vänta dig priser på runt 2 027 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Gällivare är modellen Volkswagen Golf för ett genomsnittspris på 1 430 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 834 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Gällivare, Norrbottens län

Hitta rätt hyrbil för dig i Gällivare

Liten bilar

516 kr - 1 771 kr

Alla biltyper

753 kr - 2 508 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Gällivare, Sverige är 962 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Gällivare, Sverige är oktober. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 516 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Gällivare, Sverige är 1 700 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Gällivare, Sverige är juni. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 693 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Gällivare, Sverige är 1 888 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Gällivare, Sverige är februari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 966 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Gällivare, Sverige är 910 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Gällivare, Sverige är juni. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 847 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Gällivare, Sverige är 952 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Gällivare, Sverige är maj. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 1 503 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Gällivare, Sverige är 1 834 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Gällivare, Sverige är december. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 981 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Gällivare. Genomsnittspriset för en hyrbil i Gällivare kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Gällivare av typen lyxigt bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

979 kr/dag

(7 aug - 11 aug)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

1 262 kr/dag

(22 jul - 29 jul)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

1 331 kr/dag

(7 aug - 11 aug)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Gällivare

Alla större biluthyrningsfirmor i Gällivare, Norrbottens län

keddy by Europcar

5 platser

Europcar

3 platser

Hertz

3 platser

Sunnycars

3 platser

Avis

2 platser

Budget

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Gällivare

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Gällivare.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Compact, Economy, Luxury

Billigaste hyrbilen

838 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Multivan
Den mest populära biluthyrningsfirman i Gällivare som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Gällivare under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Luxury.
Det lägsta priset för en hyrbil i Gällivare är 838 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 1 336 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Gällivare under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Multivan. Våra användare föredrar också Volkswagen Golf som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Gällivare – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Gällivare och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i Gällivare, Sverige?

Om du hyr ett fordon i Gällivare tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Gällivare ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Gällivare ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Gällivare?

Är vädret i Gällivare representativt för resten av Norrbottens län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Gällivare omkring i Norrbottens län eller runt de omgivande områdena under juli månad bör förvänta sig temperaturer runt 14 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Gällivare?

Priserna för bilar i Gällivare uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Gällivare?

Från och med juli 2024 finns det 18 bolag att välja mellan för bilar i Gällivare.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Gällivare?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Gällivare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Gällivare?

Vid biluthyrning i Gällivare måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Gällivare?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Gällivare. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Gällivare?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Gällivare genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Gällivare med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Gällivare som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Gällivare på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Gällivare.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Gällivare som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Gällivare.

Kan jag söka efter hyrbilar i Gällivare med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Gällivare med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Gällivare

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 23/7
12:00
tis 30/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Gällivare

Hitta hyrbilar på dessa populära flygplatser nära Gällivare