Hitta billig biluthyrning i Zagreb

Vill du hyra en bil billigt i Zagreb? Sök och jämför priser här

Zagreb, Kroatien
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Zagreb, Kroatien
tor 28/1
12:00
tor 4/2
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Zagreb?

Alla

26 kr - 431 kr

Ekonomi

35 kr - 319 kr

I januari månad är det billigast att hyra en bil i Zagreb. Priset ligger då 68% lägre än under resten av året, på bara 38 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i november. Priset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Zagreb

Alla större biluthyrningsfirmor i Zagreb
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.9

Betyg baserat på 11 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.6

Betyg baserat på 5 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.2

Betyg baserat på 2 recensioner


Avstånd till populära hotell från Zagreb

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Zagreb Franjo Tuđman flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Zagreb

I januari, fram till dagens datum, har 161 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Zagreb.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Zagreb för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, National och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Zagreb till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Zagreb. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Zagreb i februari?

För att hyra en bil en weekend i Zagreb i februari, var genomsnittspriset 749 kr, med billigare erbjudanden från 504 kr. För en veckas biluthyrning, Zagreb priser i februari är i genomsnitt 243 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 53 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Zagreb har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Zagreb är Goldcar Rental SP med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 232 kr från dess uthyrningskontor i Zagreb. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Goldcar Rental SP i Zagreb för 26 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Zagreb?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Zagreb har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Zagreb, så som Enterprise, National och Avis erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Zagreb under februari månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Zagreb i februari månad. I genomsnitt får Zagreb en nederbörd på 55 mm och temperaturen ligger kring 7 °C under februari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Zagreb kommer i genomsnitt kosta dig 357 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har GREEN MOTION i Zagreb?

Det är väldigt populärt att hyra från GREEN MOTION i Zagreb då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 4 uthyrningskontor i centrum av Zagreb, och du kan förvänta dig priser på 211 kr per dag för att hyra din bil i Zagreb.

Vad är hastighetsgränsen i Zagreb?

Hastighetsgränsen i Zagreb är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Zagreb är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Zagreb bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Zagreb, Kroatien i januari?

Under januari är medeltemperaturen i Zagreb 0 °C och den förväntade nederbörden är 52 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Zagreb.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

januari i Zagreb är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Zagreb.

Är vädret i Zagreb representativt för resten av Zagreb?

Klimatet i Zagreb under januari månad har vanligtvis en temperatur på 0 °C med en förväntad nederbörd på 52 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Zagreb till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Kroatien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Split, Dubrovnik och Zadar i Kroatien

Planera din resa till Zagreb

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Zagreb

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Zagreb
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Zagreb

  Hitta hotell i Zagreb
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Zagreb