Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Zagreb

Vill du hyra en bil billigt i Zagreb? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Zagreb

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Zagreb
Ekonomi153 kr per dag
Kompakt188 kr per dag
Medelstor253 kr per dag
Mini144 kr per dag
Medelstor SUV211 kr per dag
Kompakt SUV226 kr per dag
Kompakt kombi249 kr per dag
Standard-SUV490 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Zagreb

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Zagreb

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Zagreb?

De billigaste hyrbilarna i Zagreb hittas generellt genom Ok Mobility. När du bokar med Ok Mobility kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 77 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Zagreb är 210 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Zagreb?

Mack har flest uthyrningskontor i Zagreb med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Zagreb?

Hyrbilar av modellerna Volkswagen T-Cross och Volkswagen Polo i Zagreb är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen T-Cross i Zagreb kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 370 kr/dag och priser så låga som 159 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Polo kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 247 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 88 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Zagreb

Hitta rätt hyrbil för dig i Zagreb

Liten bilar

106 kr - 468 kr

Alla biltyper

109 kr - 567 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Zagreb, Kroatien är 206 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Zagreb, Kroatien är februari. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 106 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zagreb av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Zagreb, Kroatien är 358 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Zagreb, Kroatien är januari. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 94 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zagreb av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Zagreb, Kroatien är 725 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Zagreb, Kroatien är maj. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 334 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 62% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Zagreb, Kroatien är 300 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Zagreb, Kroatien är november. Då är priset 61% lägre än under resten året och ligger på bara 118 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Zagreb av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Zagreb, Kroatien är 910 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Zagreb, Kroatien är november. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 570 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 69% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Zagreb, Kroatien är 858 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Zagreb, Kroatien är maj. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 275 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 68% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Zagreb. Genomsnittspriset för en hyrbil i Zagreb kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Chevrolet Spark
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

144 kr/dag

(25 Jun - 15 Jul)
Chevrolet Spark
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

153 kr/dag

(25 Jun - 15 Jul)
Mini Hatch
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

160 kr/dag

(23 Jun - 30 Jun)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Zagreb

Alla större biluthyrningsfirmor i Zagreb

Enterprise Rent-A-Car

4 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

9,1

Övergripande

8,9

Upphämtning/avlämning

8,8

Bäst

8,8

GREEN MOTION

7 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

7,8

Bäst

8,3

ORYX

3 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

10,0

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,7

Övergripande

6,5

Upphämtning/avlämning

7,1

Bäst

6,1

SURPRICE CAR RENTAL

3 platser

Mack

8 platser

FLEET

5 platser

Sunnycars

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Zagreb

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Zagreb.

Mest populära uthyrningsföretag

Ok Mobility

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

121 kr

Mest populära modellen

Volkswagen T-Cross
Den mest populära biluthyrningsfirman i Zagreb som hittats på momondo den här månaden är Ok Mobility. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avia Rent A Car och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Zagreb under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Zagreb är 121 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 258 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Zagreb under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen T-Cross. Våra användare föredrar också Volkswagen Polo som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Zagreb – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Zagreb och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Zagreb, Kroatien i juli?

För att hyra en bil en weekend i Zagreb i juli, var genomsnittspriset 405 kr, med billigare erbjudanden från 88 kr. För en veckas biluthyrning, Zagreb priser i juli är i genomsnitt 376 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 118 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Zagreb, Kroatien?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Zagreb har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Zagreb, så som Autounion Car Rental, Avantcar och Alamo erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Zagreb under juli månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Zagreb i juli månad. I genomsnitt får Zagreb en nederbörd på 80 mm och temperaturen ligger kring 20 °C under juli. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Zagreb kommer i genomsnitt kosta dig 249 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Zagreb, Kroatien?

Hastighetsgränsen i Zagreb är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Zagreb är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Zagreb bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Peugeot 3008 i Zagreb?

Hur är vädret i Zagreb, Kroatien i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Zagreb 19 °C och den förväntade nederbörden är 95 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Zagreb.

Är vädret i Zagreb representativt för resten av Zagreb?

Klimatet i Zagreb under juni månad har vanligtvis en temperatur på 19 °C med en förväntad nederbörd på 95 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Zagreb till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Zagreb?

Priserna för bilar i Zagreb uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Zagreb?

Från och med juni 2024 finns det 144 bolag att välja mellan för bilar i Zagreb.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Zagreb?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Zagreb. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Zagreb?

För att få hyra en bil i Zagreb måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Zagreb?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Zagreb kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Zagreb?

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Zagreb tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Zagreb med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Zagreb som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Zagreb på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Zagreb.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Zagreb som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Zagreb.

Kan jag söka efter hyrbilar i Zagreb med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Zagreb.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Zagreb

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Zagreb

Populära hyrbilstyper i Zagreb