Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Visby, Gotlands län

Vill du hyra en bil billigt i Visby, Gotlands län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 24/6
Mon 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Visby, Gotlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Visby, Gotlands län
Ekonomi671 kr per dag
Kompakt683 kr per dag
Medelstor729 kr per dag
Standard641 kr per dag
Minibuss863 kr per dag
Kompakt SUV569 kr per dag
Kompakt kombi719 kr per dag
Medelstor SUV879 kr per dag
Standard kombi965 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Visby

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Visby

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Visby?

De billigaste hyrbilarna i Visby hittas generellt genom Europcar. När du bokar med Europcar kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 70 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Visby är 806 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Visby?

Hyrbilar av modellerna Seat Arona och Volkswagen Golf i Visby är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Seat Arona i Visby kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 805 kr/dag och priser så låga som 438 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Golf kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 947 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 662 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Visby, Gotlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Visby

Liten bilar

517 kr - 982 kr

Alla biltyper

835 kr - 1 303 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Visby, Sverige är 824 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Visby, Sverige är januari. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 517 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Visby, Sverige är 1 035 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Visby, Sverige är april. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 683 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Visby, Sverige är 1 288 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Visby, Sverige är november. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 594 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 22% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Visby, Sverige är 1 012 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Visby, Sverige är januari. Då är priset 28% lägre än under resten året och ligger på bara 735 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 1 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Visby, Sverige är 1 414 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Visby, Sverige är mars. Då är priset 22% lägre än under resten året och ligger på bara 1 116 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 29% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Visby, Sverige är 1 232 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Visby, Sverige är november. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 594 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 18% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

671 kr/dag

(6 Sep - 8 Sep)
Mini Hatch
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

683 kr/dag

(28 Jul - 10 Aug)
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

708 kr/dag

(6 Sep - 8 Sep)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Visby

Alla större biluthyrningsfirmor i Visby, Gotlands län

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Avis

2 platser

MABI

2 platser

GREEN MOTION

2 platser

Hertz

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

Shouqi

1 plats

Sunnycars

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Visby

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Visby.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Economy, Compact, Passenger Van

Billigaste hyrbilen

195 kr

Mest populära modellen

Class Standard Crossover
Den mest populära biluthyrningsfirman i Visby som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och Avis
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Visby under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Passenger Van.
Det lägsta priset för en hyrbil i Visby är 195 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 851 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Visby under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Standard Crossover. Våra användare föredrar också Class Economy Car som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Visby – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Visby och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Visby, Sverige i juli?

En hyrbil för en weekend i Visby i juli kostar kring 828 kr, med billiga erbjudanden från 600 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 614 kr, och genomsnittspriset är 849 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Visby, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Visby när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Visby är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Visby du befinner dig.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Multivan i Visby?

Hur är vädret i Visby, Sverige i juni?

Under juni är medeltemperaturen i Visby 13 °C och den förväntade nederbörden är 30 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Visby.

Är vädret i Visby representativt för resten av Gotlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Visby omkring i Gotlands län eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 13 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Visby?

Priserna för bilar i Visby uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Visby?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Visby är 14 från och med juni. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Visby?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Visby. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Visby?

För att få hyra en bil i Visby måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Visby?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Visby kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Visby?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Visby genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Visby med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Visby och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Visby på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Visby med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Visby som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Visby.

Kan jag söka efter hyrbilar i Visby med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Visby med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Visby

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 24/6
12:00
Mon 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Visby

Populära hyrbilstyper i Visby