Hitta billig biluthyrning i Visby

Vill du hyra en bil billigt i Visby? Sök och jämför priser här

Visby, Sverige
Invalid date — Invalid date
Samma avlämingsplats
Visby, Sverige
Invalid date
Invalid date
Invalid date
Invalid date

När är det billigast att hyra en bil i Visby?

Alla

209 kr - 788 kr

I februari månad är det billigast att hyra en bil i Visby. Priset ligger då 41% lägre än under resten av året, på bara 209 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Priset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Erbjudanden på hyrbilar i Visby

Hitta den rätta hyrbilen

Små bilar kategoriseras vanligtvis som ekonomiska bilar, kompakta bilar och bilar något mindre än genomsnittet. Du kan förvänta dig att få betala 597 kr per dag för att hyra en liten bil i Visby. Nedan är de bästa priserna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
433 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Visby Flygplats
Kia Rio Hatchback
433 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
493 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Donnersplats 2
Chevrolet Sonic Sedan
493 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
493 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Visby Flygplats
Chevrolet Sonic Sedan
493 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
523 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Donnersplats 2
Chevrolet Sonic Sedan
523 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
523 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Visby Flygplats
Chevrolet Sonic Sedan
523 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande
Mitsubishi Lancer
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Utrymme: 1 väska
Fordon med 4-5 dörrar
551 kr/dag
4 mar - 7 mar
Visby
Visby Airport
Mitsubishi Lancer
551 kr/dag
4 mar - 7 mar
Hitta liknande

Leverantörer av hyrbilar i Visby

Alla större biluthyrningsfirmor i Visby
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 10.0

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 3 recensioner


Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Stockholm Skavsta flygplats

Stockholm, Sverige

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum151,2 km
Kalmar flygplats

Kalmar, Sverige

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum160,7 km
Visby flygplats

Visby, Sverige

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum4,0 km

Information om din resa till Visby

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Visby?

För att hyra bil i Visby ska du ha fyllt 18 år, samma ålder som du behöver ha fyllt för att kunna få ett körkort i Sverige. Biluthyrare kräver även ofta att du behöver betala en extra avgift för att boka en hyrbil om du är under 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte för att hyra bil i Visby så länge du har ett giltigt körkort.

Viktigt att veta om trafikregler i Visby

I Visby gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige, men det finns även några lokala regler som du som förare har skyldighet att känna till. Du hittar lokala trafikföreskrifter hos region Gotland. Du kan även söka efter lokala regler hos Transportstyrelsen där svensk trafikföreskriftssamling finns. Bland annat är det trafikförbud i Visbys innerstad, innanför ringmuren, mellan klockan 10 på kvällen och klockan 6 på morgonen. Resten av dygnet är det genomfartsförbud i innerstaden. Andra regler som är bra att känna till är hur pass höga fordon du kan köra vid olika platser. Detta är särskilt viktigt i Visbys innerstad då flera av vägarna in i innerstaden går genom den medeltida stadsmurens valv.

Parkering

Visby är en medeltida stad och innanför ringmuren är det svårare att hitta parkeringsplatser och dyrast att ställa bilen. Det kostar upp emot 20 SEK per timme att ställa bilen innanför ringmuren. Det är lättare att hitta parkeringsplatser utanför muren, och då staden är mycket liten och gåvänligt går det alldeles utmärkt att promenera mellan olika sevärdheter. Precis utanför stadsmurarna kostar det upp emot 15 SEK per timme att ställa bilen. Långtidsparkering hittar du väster om muren till ett pris på ungefär 50 SEK per dag. För MC-parkering ska du ta dig söder om innerstadens murar. Betalning av parkeringsavgifter sker antingen via parkeringsautomat eller via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Visby

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt till platser utanför Visby. Ett populärt resmål på Gotland är Fårö, i norr, där Ingmar Bergman hade sitt kända boende. Du kan även ta dig till södra Gotland och nationalparken Allvaret med sin unika natur. Om du är intresserad av att spela golf hittar du en av Sveriges bästa golfbanor, Visby Golfklubb, bara 45 minuter söder om Visby. Under sommaren ska du dessutom passa på att köra till någon av de många badstränderna som finns runt om ön. Bland annat Ljugarn och Tofta är populära platser för en dag på stranden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Visby behöver du inte någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil, du behöver endast ett giltigt körkort. Det rekommenderas dock att se till att ha en försäkring för hyrbilen för att slippa råka på höga kostnader. Om du vill hyra en bil billigt kan du lägga till en självriskreducering eller stöldriskreducering för att kraftigt reducera kostnaderna om bilen blir stulen eller skadad. Dessa är billigare än försäkringar med självriskeliminering då du inte behöver stå för någon kostnad själv vid stöld eller skada på hyrbilen. Många biluthyrare har erbjudanden med tilläggsförsäkringar när du hyr bil. Tänk dock på att många banker erbjuder försäkringar gratis om du betalar med deras kort och i så fall är det onödigt att köpa till en extra försäkring.

Kan man använda sitt svenska körkort i Visby, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Visby behöver du ha ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett körkort utfärdat inom något av EES-länderna på engelska, franska eller tyska. Om du har ett körkort från något annat land eller på något annat språk behöver du ett internationellt körkort som fungerar som en översättning av ditt körkort.

Var i Visby kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Visby kan du hämta och lämna din hyrbil på Visby Flygplats. Om du vill hämta eller lämna hyrbilen på någon annan plats i Sverige, exempelvis om du vill ta färjan till Visby med din hyrbil, kan du välja annan avlämningsplats när du gör din sökning efter hyrbil hos momondo. Via momondo jämför du enkelt priser mellan olika biluthyrare för att hyra bil billigt i Visby med fria mil. Du kan även hitta hyrbilar för långtidshyra om du ska göra en längre resa.

Priser kontrollerade 23/09/2018-


Avstånd till populära hotell från Visby

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Stockholm Skavsta flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Visby

Hittills i januari har det gjorts 257 sökningar på momondo efter hyrbilar i Visby.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Visby för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Visby även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Avis, Hertz och Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Visby i februari?

En hyrbil för en weekend i Visby i februari kostar kring 635 kr, med billiga erbjudanden från 425 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 341 kr, och genomsnittspriset är 483 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Visby har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Visby. Med en genomsnittskostnad på 582 kr per dag från deras 2 uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Visby?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Visby har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Visby, så som Avis, keddy by Europcar och GREEN MOTION erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Visby under februari månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Visby under februari månad. Med en genomsnittstemperatur på 1 °C och en nederbörd på omkring 30 mm i februari innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Visby kommer i genomsnitt kosta dig 652 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Visby?

Visby har 2 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 688 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Visby?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Visby när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Visby är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Visby du befinner dig.

Hur är vädret i Visby, Sverige i januari?

Under januari är medeltemperaturen i Visby 0 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Visby.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

För månader som januari kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Visby. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

Är vädret i Visby representativt för resten av Gotlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Visby omkring i Gotlands län eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 0 °C och en eventuell nederbörd på 40 mm under månaden.


Planera din resa till Visby

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Visby

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Visby
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Visby

  Hitta hotell i Visby
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Visby