Biluthyrning i Visby, Sverige

Vill du hyra en bil billigt i Visby, Sverige? Sök och jämför priser här

Visby, Sverige
4 nov — 11 nov
Samma avlämingsplats
Visby, Sverige
tors 4/11
12:00
tors 11/11
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Visby, Sverige

Hitta rätt hyrbil för dig
Audi A3
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

871 kr per dag

9 dec - 10 dec
Audi A3
Hyundai Accent
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Europcar

898 kr per dag

8 dec - 9 dec
Hyundai Accent
Chevrolet Equinox
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

1 046 kr per dag

9 dec - 10 dec
Chevrolet Equinox
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

859 kr per dag

9 dec - 10 dec
Toyota Corolla
BMW X3
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Hertz

1 714 kr per dag

9 dec - 10 dec
BMW X3
Audi A3
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

1 278 kr per dag

9 dec - 10 dec
Audi A3
Chevrolet Equinox
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

976 kr per dag

9 dec - 10 dec
Chevrolet Equinox

Erbjudanden på hyrbilar i Visby, Sverige

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

217 kr - 819 kr

Alla biltyper

217 kr - 1 271 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Visby, Sverige är 415 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Visby, Sverige är februari. Då är priset 48 % lägre än andra tider på året och kostar bara 217 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Visby, Sverige är 412 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Visby, Sverige är januari. Då är priset 5 % lägre än andra tider på året och kostar bara 395 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Visby, Sverige är 439 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Visby, Sverige är januari. Då är priset 11 % lägre än andra tider på året och kostar bara 395 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Visby av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
Europcar

855 kr per dag

9 dec - 10 dec
Kia Rio Hatchback
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

859 kr per dag

9 dec - 10 dec
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Europcar

871 kr per dag

9 dec - 10 dec
Chevrolet Sonic Sedan

Leverantörer av hyrbilar i Visby

Alla större biluthyrningsfirmor i Visby, Sverige
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Hitta populära sevärdheter nära din upphämtningsplats för hyrbil

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum151,2 km

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum160,7 km

Sevärdheter i närheten:

Gotlands Art Museum4,0 km

Information om din resa till Visby

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Visby?

För att hyra bil i Visby ska du ha fyllt 18 år, samma ålder som du behöver ha fyllt för att kunna få ett körkort i Sverige. Biluthyrare kräver även ofta att du behöver betala en extra avgift för att boka en hyrbil om du är under 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte för att hyra bil i Visby så länge du har ett giltigt körkort.

Viktigt att veta om trafikregler i Visby

I Visby gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige, men det finns även några lokala regler som du som förare har skyldighet att känna till. Du hittar lokala trafikföreskrifter hos region Gotland. Du kan även söka efter lokala regler hos Transportstyrelsen där svensk trafikföreskriftssamling finns. Bland annat är det trafikförbud i Visbys innerstad, innanför ringmuren, mellan klockan 10 på kvällen och klockan 6 på morgonen. Resten av dygnet är det genomfartsförbud i innerstaden. Andra regler som är bra att känna till är hur pass höga fordon du kan köra vid olika platser. Detta är särskilt viktigt i Visbys innerstad då flera av vägarna in i innerstaden går genom den medeltida stadsmurens valv.

Parkering

Visby är en medeltida stad och innanför ringmuren är det svårare att hitta parkeringsplatser och dyrast att ställa bilen. Det kostar upp emot 20 SEK per timme att ställa bilen innanför ringmuren. Det är lättare att hitta parkeringsplatser utanför muren, och då staden är mycket liten och gåvänligt går det alldeles utmärkt att promenera mellan olika sevärdheter. Precis utanför stadsmurarna kostar det upp emot 15 SEK per timme att ställa bilen. Långtidsparkering hittar du väster om muren till ett pris på ungefär 50 SEK per dag. För MC-parkering ska du ta dig söder om innerstadens murar. Betalning av parkeringsavgifter sker antingen via parkeringsautomat eller via mobilen.

Utflyktsmål i och omkring Visby

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt till platser utanför Visby. Ett populärt resmål på Gotland är Fårö, i norr, där Ingmar Bergman hade sitt kända boende. Du kan även ta dig till södra Gotland och nationalparken Allvaret med sin unika natur. Om du är intresserad av att spela golf hittar du en av Sveriges bästa golfbanor, Visby Golfklubb, bara 45 minuter söder om Visby. Under sommaren ska du dessutom passa på att köra till någon av de många badstränderna som finns runt om ön. Bland annat Ljugarn och Tofta är populära platser för en dag på stranden.

Vilka försäkringar ska man ha?

För att hyra bil i Visby behöver du inte någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil, du behöver endast ett giltigt körkort. Det rekommenderas dock att se till att ha en försäkring för hyrbilen för att slippa råka på höga kostnader. Om du vill hyra en bil billigt kan du lägga till en självriskreducering eller stöldriskreducering för att kraftigt reducera kostnaderna om bilen blir stulen eller skadad. Dessa är billigare än försäkringar med självriskeliminering då du inte behöver stå för någon kostnad själv vid stöld eller skada på hyrbilen. Många biluthyrare har erbjudanden med tilläggsförsäkringar när du hyr bil. Tänk dock på att många banker erbjuder försäkringar gratis om du betalar med deras kort och i så fall är det onödigt att köpa till en extra försäkring.

Kan man använda sitt svenska körkort i Visby, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att hyra bil i Visby behöver du ha ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett körkort utfärdat inom något av EES-länderna på engelska, franska eller tyska. Om du har ett körkort från något annat land eller på något annat språk behöver du ett internationellt körkort som fungerar som en översättning av ditt körkort.

Var i Visby kan man hämta och lämna sin hyrbil?

I Visby kan du hämta och lämna din hyrbil på Visby Flygplats. Om du vill hämta eller lämna hyrbilen på någon annan plats i Sverige, exempelvis om du vill ta färjan till Visby med din hyrbil, kan du välja ”annan avlämningsplats” när du gör din sökning efter hyrbil hos momondo. Via momondo jämför du enkelt priser mellan olika biluthyrare för att hyra bil billigt i Visby med fria mil. Du kan även hitta hyrbilar för långtidshyra om du ska göra en längre resa.


Avstånd till populära hotell från Visby, Sverige

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Stockholm Skavsta flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Visby

Hittills i oktober har det gjorts 18 sökningar på momondo efter hyrbilar i Visby.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Visby för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Visby även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Ett av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Visby har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Visby. Med en genomsnittskostnad på 605 kr per dag från deras 2 uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Visby under november månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Visby under november månad. Med en genomsnittstemperatur på 1 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i november innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Visby kommer i genomsnitt kosta dig 678 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Visby?

Visby, Sverige har 2 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 715 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Visby, Sverige?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Visby när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Visby är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Visby du befinner dig.

Hur är vädret i Visby, Sverige i oktober?

Under oktober är medeltemperaturen i Visby 7 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Visby.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Visby under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Visby.

Är vädret i Visby representativt för resten av Gotlands län?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Visby omkring i Gotlands län eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 7 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Visby

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Visby

Börja planera din resa till Visby