Hyrbilar i Visby, Gotlands län

Vill du hyra en bil billigt i Visby, Gotlands län? Sök och jämför priser här!

Visby, Sverige
15 dec — 22 dec
Samma avlämingsplats
Visby, Sverige
tors 15/12
12:00
tors 22/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Visby, Gotlands län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Visby, Gotlands län
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

59 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Toyota Yaris
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

58 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

59 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

58 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Opel Corsa
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

81 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

72 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

85 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Citroen C4 Picasso
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

88 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Volkswagen T-ROC
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

66 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Ford Galaxy

Viktig information om hyrbilar i Visby

För att hyra bil i Visby ska du ha fyllt 18 år, samma ålder som du behöver ha fyllt för att kunna få ett körkort i Sverige. Biluthyrare kräver även ofta att du behöver betala en extra avgift för att boka en hyrbil om du är under 24 år. Någon övre åldersgräns gäller inte för att hyra bil i Visby så länge du har ett giltigt körkort.

I Visby gäller samma generella trafikregler som i resten av Sverige, men det finns även några lokala regler som du som förare har skyldighet att känna till. Du hittar lokala trafikföreskrifter hos region Gotland. Du kan även söka efter lokala regler hos Transportstyrelsen där svensk trafikföreskriftssamling finns. Bland annat är det trafikförbud i Visbys innerstad, innanför ringmuren, mellan klockan 10 på kvällen och klockan 6 på morgonen. Resten av dygnet är det genomfartsförbud i innerstaden. Andra regler som är bra att känna till är hur pass höga fordon du kan köra vid olika platser. Detta är särskilt viktigt i Visbys innerstad då flera av vägarna in i innerstaden går genom den medeltida stadsmurens valv.

Visby är en medeltida stad och innanför ringmuren är det svårare att hitta parkeringsplatser och dyrast att ställa bilen. Det kostar upp emot 20 SEK per timme att ställa bilen innanför ringmuren. Det är lättare att hitta parkeringsplatser utanför muren, och då staden är mycket liten och gåvänligt går det alldeles utmärkt att promenera mellan olika sevärdheter. Precis utanför stadsmurarna kostar det upp emot 15 SEK per timme att ställa bilen. Långtidsparkering hittar du väster om muren till ett pris på ungefär 50 SEK per dag. För MC-parkering ska du ta dig söder om innerstadens murar. Betalning av parkeringsavgifter sker antingen via parkeringsautomat eller via mobilen.

Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt till platser utanför Visby. Ett populärt resmål på Gotland är Fårö, i norr, där Ingmar Bergman hade sitt kända boende. Du kan även ta dig till södra Gotland och nationalparken Allvaret med sin unika natur. Om du är intresserad av att spela golf hittar du en av Sveriges bästa golfbanor, Visby Golfklubb, bara 45 minuter söder om Visby. Under sommaren ska du dessutom passa på att köra till någon av de många badstränderna som finns runt om ön. Bland annat Ljugarn och Tofta är populära platser för en dag på stranden.

För att hyra bil i Visby behöver du inte någon särskild försäkring för att tillåtas hyra bil, du behöver endast ett giltigt körkort. Det rekommenderas dock att se till att ha en försäkring för hyrbilen för att slippa råka på höga kostnader. Om du vill hyra en bil billigt kan du lägga till en självriskreducering eller stöldriskreducering för att kraftigt reducera kostnaderna om bilen blir stulen eller skadad. Dessa är billigare än försäkringar med självriskeliminering då du inte behöver stå för någon kostnad själv vid stöld eller skada på hyrbilen. Många biluthyrare har erbjudanden med tilläggsförsäkringar när du hyr bil. Tänk dock på att många banker erbjuder försäkringar gratis om du betalar med deras kort och i så fall är det onödigt att köpa till en extra försäkring.

För att hyra bil i Visby behöver du ha ett giltigt körkort. Detta ska antingen vara ett svenskt körkort eller ett körkort utfärdat inom något av EES-länderna på engelska, franska eller tyska. Om du har ett körkort från något annat land eller på något annat språk behöver du ett internationellt körkort som fungerar som en översättning av ditt körkort.

I Visby kan du hämta och lämna din hyrbil på Visby Flygplats. Om du vill hämta eller lämna hyrbilen på någon annan plats i Sverige, exempelvis om du vill ta färjan till Visby med din hyrbil, kan du välja ”annan avlämningsplats” när du gör din sökning efter hyrbil hos momondo. Via momondo jämför du enkelt priser mellan olika biluthyrare för att hyra bil billigt i Visby med fria mil. Du kan även hitta hyrbilar för långtidshyra om du ska göra en längre resa.


Erbjudanden på hyrbilar i Visby, Gotlands län

Hitta rätt hyrbil för dig i Visby

Bilar i Liten

262 kr - 1 272 kr

Alla biltyper

477 kr - 2 037 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Visby, Sverige är 805 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Visby, Sverige är februari. Då är priset 68% lägre än under resten året och ligger på bara 262 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Visby som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Visby, Sverige är 1 161 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Visby, Sverige är januari. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 477 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 5 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Visby som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Visby, Sverige är 1 288 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Visby, Sverige är januari. Då är priset 63% lägre än under resten året och ligger på bara 477 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Visby, Sverige är 979 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Visby, Sverige är december. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 912 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Visby som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Visby, Sverige är 1 198 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Visby, Sverige är oktober. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 1 718 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Skåpbil i Visby som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Visby, Sverige är 1 101 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Visby, Sverige är januari. Då är priset 57% lägre än under resten året och ligger på bara 477 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Visby. Genomsnittspriset för en hyrbil i Visby kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Visby som hittats på momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

58 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

58 kr/dag

(20 dec - 2 jan)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Visby

Alla större biluthyrningsfirmor i Visby, Gotlands län

Europcar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Avis

2 platser

GREEN MOTION

2 platser

Hertz

2 platser

keddy by Europcar

2 platser

MABI

2 platser

Sunnycars

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Visby

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Visby.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Mini, Wagon, Compact

Billigaste hyrbilen

537 kr

Mest populära modellen

Class Mini Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Visby som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Visby under de senaste 72 timmarna: Mini, Wagon, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Visby är 537 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 792 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Visby under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Mini Car. Våra användare föredrar också Skoda Fabia som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Visby

Sevärdheter i närheten:

Visby domkyrka151,0 km
Gotlands konstmuseum151,2 km

Sevärdheter i närheten:

Gotlands konstmuseum160,7 km
Visby domkyrka161,1 km

Sevärdheter i närheten:

Visby domkyrka3,7 km
Gotlands konstmuseum4,0 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Visby

Nedan visas de mest populära hotellen i Visby

Att köra med hyrbil i Visby – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Visby och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Visby. Med en genomsnittskostnad på 839 kr per dag från deras 2 uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

Baserat på vädret i Visby i januari månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Visby i januari en nederbörd på 30 mm, med en medeltemperatur på −1 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Visby kommer i genomsnitt kosta dig 846 kr per dag.

Visby, Sverige har 2 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 804 kr.

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Visby när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Visby är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Visby du befinner dig.

Under december är medeltemperaturen i Visby 1 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Visby.

Resenärer som vill ta en roadtrip från Visby omkring i Gotlands län eller runt de omgivande områdena under december månad bör förvänta sig temperaturer runt 1 °C och en eventuell nederbörd på 50 mm under månaden.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Visby

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Visby

Hyrbilstyper som är extra populära i Visby

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Visby

Börja planera din resa till Visby


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Visby kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Visby genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Visby och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Visby med rättvisa bränslepolicyer.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Visby.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Visby med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.