Hitta billig biluthyrning i Pafos, Cypern

Vill du hyra en bil billigt i Pafos, Cypern? Sök och jämför priser här

Pafos, Cypern
21 apr — 28 apr
Samma avlämingsplats
Pafos, Cypern
ons 21/4
12:00
ons 28/4
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Pafos

Alla större biluthyrningsfirmor i Pafos, Cypern
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.8

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.3

Betyg baserat på 5 recensioner


Avstånd till populära hotell från Pafos, Cypern

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Pafos flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Pafos

29 personer har letat efter hyrbilar i Pafos i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Pafos för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Pafos även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och National. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Pafos har lägst priser för hyrbilar?

Det är billigast att hyra bil i Pafos med KEM RENTAL CARS på ett av deras 2 uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 55 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 223 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Pafos, Cypern?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Pafos. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Pafos när du gör din bokning med momondo.

Hur många uthyrningskontor har Europcar i Pafos?

Det finns 3 uthyrningskontor i Pafos, Cypern. På Europcars uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 260 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Pafos, Cypern?

Hastighetsgränsen i Pafos är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Pafos är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 100 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Pafos, Cypern i april?

Under april är medeltemperaturen i Pafos 16 °C och den förväntade nederbörden är 20 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Pafos.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Pafos under april kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Pafos. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Pafos tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai i10, Chevrolet Spark och Nissan Juke.

Är vädret i Pafos representativt för resten av Pafos?

Den som vill hyra en bil i Pafos för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Pafos under april månad vanligtvis ligger runt 16 °C med en nederbörd på omkring 20 mm.


Hyra bil i andra städer i Cypern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Larnaca, Ayia Napa och Nicosia i Cypern

Hyrbilar på flygplatser i Pafos

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Pafos

Planera din resa till Pafos