Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Ayia Napa, Famagusta

Vill du hyra en bil billigt i Ayia Napa, Famagusta? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
Mon 22/7
Mon 29/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa en för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Ayia Napa, Famagusta

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Ayia Napa, Famagusta
Ekonomi267 kr per dag
Kompakt327 kr per dag
Medelstor454 kr per dag
Lyx1 752 kr per dag
Medelstor SUV1 040 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Ayia Napa

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Ayia Napa

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Ayia Napa?

De billigaste hyrbilarna i Ayia Napa hittas generellt genom Right Cars. När du bokar med Right Cars kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 156 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Ayia Napa är 306 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Ayia Napa?

Bilmodellen Volkswagen up! är den mest populära bilen att hyra i Ayia Napa enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen up! för så lite som 317 kr/dag i Ayia Napa, men generellt kan du vänta dig priser på runt 392 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Ayia Napa är modellen Kia Picanto för ett genomsnittspris på 398 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 268 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Ayia Napa, Famagusta

Hitta rätt hyrbil för dig i Ayia Napa

Liten bilar

146 kr - 601 kr

Alla biltyper

146 kr - 836 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Ayia Napa, Cypern är 329 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Ayia Napa, Cypern är januari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 146 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Ayia Napa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ayia Napa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ayia Napa av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Ayia Napa, Cypern är 714 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Ayia Napa, Cypern är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 333 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ayia Napa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ayia Napa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Ayia Napa av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Ayia Napa, Cypern är 1 119 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Ayia Napa, Cypern är oktober. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 681 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 50% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ayia Napa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ayia Napa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Ayia Napa, Cypern är 922 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Ayia Napa, Cypern är september. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 823 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 39% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Ayia Napa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Ayia Napa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

267 kr/dag

(21 Jul - 28 Jul)
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

308 kr/dag

(21 Jul - 28 Jul)
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

327 kr/dag

(21 Jul - 28 Jul)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Ayia Napa

Alla större biluthyrningsfirmor i Ayia Napa, Famagusta

AERCAR

2 platser

Budget

1 plats

GREEN MOTION

2 platser

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

6,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Autounion Car Rental

4 platser

Sunnycars

4 platser

AbbyCar Car Rentals

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Ayia Napa

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Ayia Napa.

Mest populära uthyrningsföretag

Autounion Car Rental

Populära biltyper

Mini, Economy, Intermediate

Billigaste hyrbilen

211 kr

Mest populära modellen

Volkswagen up!
Den mest populära biluthyrningsfirman i Ayia Napa som hittats på momondo den här månaden är Autounion Car Rental. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och Right Cars
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Ayia Napa under de senaste 72 timmarna: Mini, Economy, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Ayia Napa är 211 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 353 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Ayia Napa under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen up!. Våra användare föredrar också Kia Picanto som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Ayia Napa – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Ayia Napa och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Ayia Napa under augusti månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Ayia Napa under augusti månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Ayia Napa har en medeltemperatur på 25 °C och en genomsnittlig nederbörd på 0 mm i augusti. Att hyra en Cabriolet i Ayia Napa kommer i genomsnitt kosta dig 1 708 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Ayia Napa, Cypern?

Om du hyr ett fordon i Ayia Napa tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Ayia Napa ligger hastighetsgränsen runt 80 km/t. Om du kör på motorvägen i Ayia Napa ligger hastighetsgränsen på 100 km/t.

Hur är vädret i Ayia Napa, Cypern i juli?

Den som letar efter en hyrbil i Ayia Napa under månaden juli kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 0 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Ayia Napa representativt för resten av Famagusta?

Klimatet i Famagusta under juli månad har vanligtvis en temperatur på 27 °C med en förväntad nederbörd på 0 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Ayia Napa till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Ayia Napa?

Priserna för bilar i Ayia Napa uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Ayia Napa?

Av juli 2024 finns det 31 bolag att välja mellan för bilar i Ayia Napa.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Ayia Napa?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Ayia Napa. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Ayia Napa?

Vid biluthyrning i Ayia Napa måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Ayia Napa?

Du bör boka en hyrbil i Ayia Napa med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Ayia Napa?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Ayia Napa. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Ayia Napa med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Ayia Napa som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Ayia Napa på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Ayia Napa.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Ayia Napa som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Ayia Napa.

Kan jag söka efter hyrbilar i Ayia Napa med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Ayia Napa med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Ayia Napa

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Mon 22/7
12:00
Mon 29/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Ayia Napa

Populära hyrbilsföretag i Ayia Napa