Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Pula, Istrien

Vill du hyra en bil billigt i Pula, Istrien? Sök och jämför priser här!

Pula, Kroatien
26 mar — 2 apr
Pula, Kroatien
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Pula

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Pula

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Pula?

De billigaste hyrbilarna i Pula hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 81 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Pula är 1 158 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Pula?

För ett genomsnittspris på 426 kr/dag (och så lite som 101 kr/dag), är hyrbilar av modellen Opel Corsa i Pula de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen T-Cross i Pula för 409 kr/dag i genomsnitt (246 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Pula, Istrien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Pula, Istrien
Ekonomi112 kr per dag
Kompakt187 kr per dag
Medelstor652 kr per dag
Standard1 020 kr per dag
Mini213 kr per dag
Minibuss1 285 kr per dag
Kompakt SUV208 kr per dag
Kompakt kombi221 kr per dag
Medelstor SUV281 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Pula

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Pula?

Åldersgränsen för att hyra bil i Pula är 18 år hos de flesta hyrbilsbolag. Vissa uthyrare kräver dock att du ska ha haft ditt körkort i minst två år. Om du dessutom är under 25 tillkommer en extra avgift. Den maximala övre åldern är generellt 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Pula

Hastighetsgränsen i Kroatien är 130 km/h på de stora motorvägarna, 90 km/h på landsvägar och i regel 50 km/h i tätorter som Pula. Då det gäller vägavgifter tas dessa ut på motorvägarna, men inte inne i Pula. Andra nämnvärda regler är att trasiga billampor genast måste bytas ut, att bilar på väg in i rondeller har företräde, att barn under 12 år inte får åka i framsätet samt att det är förbjudet att köra och prata i handhållen mobiltelefon. Promillegränsen är 0,5 för personer över 25 år och 0,0 för personer under 21 år. Du behöver endast ha halvljusen på mellan april och oktober om det råder dålig sikt och under resterande vinterhalvår är det obligatoriskt att ha dem på hela dagen.

Parkering

Under högsäsongen kan det ibland vara klurigt att hitta parkering i Pula. Det kan därför rekommenderas att parkera en bit utanför och istället ta en promenad in till centrum. Se till att kolla upp vilka regler som gäller för att undvika felparkering i Pula. Du kan även parkera i ett av de två nyare parkeringsgaragen som ligger nära centrum.

Utflyktsmål i och omkring Pula

Det finns extremt mycket att se och göra med hyrbil i Pula, och många närliggande utflyktsmål. En av de mest populära och vackraste stränderna är Ambrela Beach som ligger på halvön Verudela, cirka 5 km från staden och som du enkelt tar dig till om du väljer att hyra bil i Pula. Ett annat tips är stranden Bironi som erbjuder soliga uteserveringar och snorkling. Vill du ta dig ännu längre ut kan du köra till den lite mer avsides och välbevarade stranden Galebove Stijene där en hisnande natur väntar. Viktigt att tänka på om du vill lämna Pula och fortsätta ut ur Kroatien med din hyrbil är att ha ett så kallat ”Green Card” som gör det möjligt för dig att fortsätta ut ur landet.

Vilka försäkringar ska man ha?

Då det kommer till att hyra bil i Pula erbjuder de flesta hyrbilsföretagen försäkringar, oftast i form av lokala alternativ. Du kan lyckas hyra bil billigt om du är påläst och vet vad du letar efter. Då det kommer till självriskeliminering, tänk då på att du redan kan vara skyddad då många svenska banker erbjuder detta om du använder ditt kredit- eller bankkort när du hyr. Självriskeliminering är alltid ett bra alternativ då detta helt täcker kostnaderna om hyrbilen skulle ta skada.

Kan man använda sitt svenska körkort i Pula, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det finns inga krav på att du måste ha ett internationellt körkort när du besöker Pula eftersom Kroatien är del av EES där ditt svenska körkort gäller precis som i övriga EU.

Var i Pula kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Biluthyrning i Pula fungerar allra smidigast om du har bokat din hyrbil innan. Detta gäller speciellt under högsäsongen då det är många turister som besöker staden och priserna trissas upp. Det finns flera hyrbilsalternativ både i centrum och på Pulas flygplats Zracna luka Pula som ligger cirka 6 km från staden, en sträcka som tar uppemot en kvart att köra med hyrbil. Du hittar de största hyrbilsbolagen i terminalen, lättillgängligt efter att du hämtat upp ditt bagage. Om du istället vill hämta din bil i centrala Pula kan du exempelvis ta buss till busscentralen inne i staden och sedan promenera cirka 20 minuter till olika mindre biluthyrare. De flesta hyrbilsföretagen accepterar att du kan lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats, och på momondo finns det ett filter tillgängligt för detta när du gör din sökning.


Erbjudanden på hyrbilar i Pula, Istrien

Hitta rätt hyrbil för dig i Pula

Liten bilar

60 kr - 528 kr

Alla biltyper

60 kr - 1 389 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Pula, Kroatien är 180 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Pula, Kroatien är november. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 60 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 52 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pula. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pula kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Pula som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Pula, Kroatien är 246 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Pula, Kroatien är maj. Då är priset 66% lägre än under resten året och ligger på bara 85 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Pula. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pula kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Pula som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Pula, Kroatien är 1 049 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Pula, Kroatien är september. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 941 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 65% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pula. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pula kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Pula, Kroatien är 1 081 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Pula, Kroatien är september. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 839 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 66% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Pula. Genomsnittspriset för en hyrbil i Pula kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Pula som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

112 kr/dag

(17 apr - 19 apr)
Skoda Fabia
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

187 kr/dag

(17 apr - 19 apr)
Toyota Corolla
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

213 kr/dag

(17 apr - 19 apr)
Fiat 500

Hyrbilsleverantörer i Pula

Alla större biluthyrningsfirmor i Pula, Istrien

Autounion Car Rental

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Autowill Rent

2 platser

Avantcar

2 platser

Budget

2 platser

ACTIVE RENT A CAR

3 platser

AVAX

3 platser

Avia Rent A Car

3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Pula

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Pula.

Mest populära uthyrningsföretag

Budget

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

246 kr

Mest populära modellen

Opel Corsa
Den mest populära biluthyrningsfirman i Pula som hittats på momondo den här månaden är Budget. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Alamo och Routes Car & Truck Rentals
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Pula under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Pula är 246 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 600 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Pula under de senaste 7 dagarna är av modellen Opel Corsa. Våra användare föredrar också Volkswagen T-Cross som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Pula

Nedan visas de mest populära hotellen i Pula
Resort Del Mar

Resort Del Mar

Glavica 7, Banjole, Pula, Croatia

5,1 km från stadskärnan

Park Plaza Histria Pula

Park Plaza Histria Pula

Verudela 17, Pula, Croatia

4,3 km från stadskärnan

Park Plaza Verudela Pula

Park Plaza Verudela Pula

Verudella 11, Pula, Croatia

4,4 km från stadskärnan

Splendid Golden Rocks Resort

Splendid Golden Rocks Resort

Verudella 6/B, Pula, Croatia

3,8 km från stadskärnan

Arena Verudela Beach

Arena Verudela Beach

Verudella 11, Pula, Croatia

4,4 km från stadskärnan

Ribarska Koliba Resort

Ribarska Koliba Resort

Verudela 3, Pula, Croatia

3,9 km från stadskärnan

Horizont Resort

Horizont Resort

Verudella 6/B, Pula, Croatia

3,8 km från stadskärnan

Hotel Brioni

Hotel Brioni

Verudella 16, Pula, Croatia

4,7 km från stadskärnan

Apartments Manuela

Apartments Manuela

Pula, Kroatien

3,8 km från stadskärnan

Pula Center Rooms

Pula Center Rooms

Dobricheva ulica 6, Pula, Croatia

1,9 km från stadskärnan

Boutique Suites Joyce

Boutique Suites Joyce

Trg Portarata 2, Pula, Croatia

2,1 km från stadskärnan

Park Plaza Arena Pula

Park Plaza Arena Pula

Verudella 31, Pula, Croatia

4,8 km från stadskärnan

Pula City Center Accommodation

Pula City Center Accommodation

Vrtlarska 1, Pula, Croatia

1,7 km från stadskärnan

Hostel Antique

Hostel Antique

Anticova Ulica 5, Pula, Croatia

2,2 km från stadskärnan

Hotel Galija

Hotel Galija

Epulonova 3, Pula, Croatia

1,9 km från stadskärnan

Apartments La Mer - Studio D

Apartments La Mer - Studio D

Pula, Kroatien

4,5 km från stadskärnan

Adrion Aparthotel

Adrion Aparthotel

Puntižela 40, Pula, Croatia

5,5 km från stadskärnan

Residence Del Mar Emotion

Residence Del Mar Emotion

Uvala Kuje, Liznjan, Pula, Croatia

7,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Pula – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Pula och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Pula, Kroatien i april?

För att hyra en bil en weekend i Pula i april, var genomsnittspriset 101 kr, med billigare erbjudanden från 101 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Pula i april hittade ett genomsnittspris på 540 kr - men priser så låga som 371 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Pula, Kroatien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Pula erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Autounion Car Rental, Enterprise Rent-A-Car och Routes Car & Truck Rentals har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Pula under april månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Pula under april månad. Med en genomsnittstemperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 50 mm i april innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Pula kommer i genomsnitt kosta dig 900 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Pula, Kroatien?

Hastighetsgränsen i Pula är 50 km/t om inget annat anges. Pula har en hastighetsgräns på 90 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Pula ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen T-Cross i Pula?

Hur är vädret i Pula, Kroatien i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i Pula under mars månad på 8 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i Pula representativt för resten av Istrien?

Om du letar efter en hyrbil i Pula för en bilresa till närliggande områden under mars månad är det viktigt att veta att resten av Istrien vanligtvis har en temperatur på 8 °C och en nederbörd på omkring 46,5 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Pula?

Priserna för bilar i Pula uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Pula?

Av mars 2024 finns det 83 bolag att välja mellan för bilar i Pula.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Pula?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Pula. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Pula?

För att få hyra en bil i Pula måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Pula?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Pula om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Pula?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Pula. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Pula med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Pula.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Pula på momondo?

Ja, det enda du behöver göra är att välja filtret för rättvisa bränslepolicys efter att du gjort en sökning efter hyrbilar i Pula på momondo.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Pula som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Pula på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Pula med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Pula på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Pula

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners