Hitta billiga flyg till Pula

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 14/8
sön 21/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pula

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pula

Bästa priset för enkelresa

692 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 363 kr

Snabbast flygtid

14t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pula från Sverige under de senaste 72 timmarna är 692 kr (Stockholm Arlanda till Pula).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pula från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 363 kr (Stockholm Arlanda till Pula).
Det snabbaste flyget till Pula från Sverige tar 14t 00m (Stockholm Arlanda till Pula).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Pula, inklusive Lufthansa och Ryanair.

När är den bästa tiden att flyga till Pula?

Den bästa tidpunkten att besöka kroatiska Pula är under sommaren då du kan njuta av kuststadens vackra stränder. Under sommaren infaller även flera event och utomhuskonserter som lockar besökare till staden. Högsäsongen infaller framförallt under juli och augusti och detta påverkar även priserna på resor med hotell under denna period. Om du inte är intresserad av att sola och bada utan hellre vill fokusera på stadens historiska arv, kan ett tips vara att resa under hösten då temperaturerna är något svalare och det är mindre folktätt kring sevärdheterna.

När är priserna lägst på flyg till Pula?

Billiga resor till Pula hittar du i januari och november, alltså under stadens lågsäsong. Under denna period ligger temperaturerna på mellan 5 och 10 grader. Bäst är dessutom att boka ungefär två månader innan avresa för att undvika dyra sista minuten-priser. Hos momondo kan du jämföra priser online för olika datum för att hitta resor till billiga priser.

62 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Pula på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Sofia och är 98 % billigare än de flesta andra flyg till Pula. För att hitta det billigaste priset till Pula från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Pula. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 2 776 kr. juni är en annan bra månad för att besöka Pula med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 000 kr.

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Pula är att boka 59 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 3 948 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Pula från Sverige för så lite som 1 363 kr på momondo.

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pula är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 2 967 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 908 kr från Sverige till Pula.

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Pula oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Pula med avgång på kvällen för så lite som 2 550 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 903 kr. Flyg till Pula från Sverige mitt på dagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Pula. Om du planerar att flyga till Pula, överväg då även att boka flyg till Rijeka flygplats(67 km från stadskärnan i Pula) eller Zadar flygplats(144 km från stadskärnan i Pula).

Rijeka flygplats har ett genomsnittspris på 2 441 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pula. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.Hitta billiga flygbiljetter till Pula

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pula
Ryanair
11 sep.
ARN05:45Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
PUY13:05Pula
18 sep.
PUY13:30Pula
27t 35m
2 stopp
ARN17:05Stockholm Arlanda
1 363 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
11 sep.
ARN02:50Stockholm Arlanda
10t 15m
2 stopp
PUY13:05Pula
18 sep.
PUY13:30Pula
27t 35m
2 stopp
ARN17:05Stockholm Arlanda
1 800 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 sep.
GOT14:45Göteborg Landvetter
14t 40m
1 stopp
PUY05:25Pula
24 sep.
PUY06:05Pula
11t 50m
1 stopp
GOT17:55Göteborg Landvetter
1 912 kr
Hitta liknande
Ryanair
11 sep.
ARN05:45Stockholm Arlanda
7t 20m
1 stopp
PUY13:05Pula
18 sep.
PUY13:30Pula
22t 15m
1 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
2 024 kr
Hitta liknande
Lufthansa
17 sep.
GOT10:45Göteborg Landvetter
18t 40m
2 stopp
PUY05:25Pula
24 sep.
PUY06:05Pula
11t 50m
1 stopp
GOT17:55Göteborg Landvetter
2 522 kr
Hitta liknande
Lufthansa
14 sep.
GOT02:00Göteborg Landvetter
10t 25m
2 stopp
PUY12:25Pula
18 sep.
PUY06:05Pula
23t 30m
2 stopp
GOT05:35Göteborg Landvetter
3 020 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pula

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pula, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
18 aug.
ARN13:30Stockholm Arlanda
19t 10m
1 stopp
PUY08:40Pula
Ryanair
18 aug.
ARN06:20Stockholm Arlanda
30t 10m
2 stopp
PUY12:30Pula
1 485 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
18 aug.
ARN05:00Stockholm Arlanda
14t 00m
3 stopp
PUY19:00Pula
1 536 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Pula?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pula

Vilka bolag flyger till Pula?

Scandinavian Airlines är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Pula. Lufthansa, Norwegian och Braathens Regional Aviation är också populära val för att flyga till Pula från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Pula med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.

Flyg med Lufthansa till Pula

Lufthansa flyger omkring 5 flyg till Pula under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Frankfurt, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Lufthansa var 2 231 kr (Stockholm Arlanda till Pula). Användare har betygsatt Lufthansa med 7,2/10 med över 341 omdömen på momondo.

Flyg med Ryanair till Pula

770 kr är det bästa erbjudandet för Ryanair tur och retur till Pula som hittats på momondo under de senaste dagarna. Detta erbjudande avgick från Göteborg Landvetter. Ryanair har 3 avgående flyg till Pula under de flesta veckor, med priser som varierar beroende på tillgänglighet. 815 momondoanvändare har recenserat Ryanair och ger flygbolaget 7,0/10 i genomsnittsbetyg.


Flygplatser nära Pula

Nedan hittar du alla flygplatser i Pula tillsammans med avståndet från stadens centrum

Pula Airport ligger ungefär 6 kilometer nordöst om Pula. Flygplatsen är inte särskilt stor så du behöver inte räkna med lång tid för att ta dig igenom gränskontroll och bagagehämtning. Det finns ett café, souvenirbutik och affärer med diverse förnödenheter inne på flygplatsen om det är något du skulle behöva direkt när du landar. Om du har några frågor finns även en turistinformation där du kan få hjälp både med tips på sevärdheter och aktiviteter men även praktiska saker som hur du tar dig runt staden och bästa sättet att ta dig in till ditt boende. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen som går utanför terminalbyggnaden. Bussen tar dig till Pulas centrala bussterminal varifrån du kan åka vidare med lokalbuss till din slutstation. Bussen avgår ungefär 30 minuter efter att ett flyg har anlänt, så du behöver inte vänta länge. Bussresan tar ungefär en kvart.


Populära flygresor till Pula

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pula som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pula
Snabbaste flygtid7t 20m
Billigaste pris1 363 kr
Flyg från Göteborg till Pula
Snabbaste flygtid10t 25m
Billigaste pris1 912 kr

Så tar du dig runt i Pula

Pula är en liten stad så för det mesta går det bra att ta sig fram till fots, och detta är även det trevligaste sättet att upptäcka den historiska staden på. Att åka bil i centrum rekommenderas inte, då många av de gamla gatorna är smala och det finns få parkeringsplatser. Därför har det blivit populärt att ta sig fram med scooter. Dessa kan du hyra på en mängd ställen i staden och snabbt ta dig fram. Taxibilar är för det mesta pålitliga men det kan vara bra att förhandla om ett pris innan avfärd.

När det kommer till kollektivtrafik finns det tre olika busslinjer i Pula som tar dig till de destinationer och sevärdheter du kan tänkas vilja se. Om du planerar att ta buss ganska ofta är det betydligt billigare att skaffa ett åkkort än att köpa singelbiljetter. Detta gör du vid den centrala busstationen. Bussarna avgår ungefär var 20 till 30 minut beroende på om det är rusningstrafik eller inte.


Visumkrav för att besöka Pula

Kroatien är inte med i Schengen-samarbetet, men eftersom landet numer är med i EU behöver du inte ansöka om inresetillstånd för en turistresa. Detta gäller dock resor i max 90 dagar. Vid inresa i landet ska du visa upp ditt pass. Det går också att legitimeras sig med nationella id-kort. Det finns inte någon regel om hur länge din resehandling måste vara giltig, men giltighetstiden måste räcka under hela resan. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste bestämmelserna online hos Kroatiens ambassad då regler gällande pass och visum kan ändras.


Börja planera din resa till Pula


De bästa sakerna att se och göra i Pula

I momondos priskalender hittar du billiga flyg till Pula.

Besök den romerska amfiteatern, Augustus templet och stadens katedral.

Ja, kranvattnet är mycket bra i hela landet.

Även om serviceavgift är inräknat bör du lämna ungefär 10 procent.

Flanaticka Ulica är stadens största shoppinggata och här hittar du allt från delikatesser till mode.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kroatien

Kroatien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Pula.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Pula.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Pula. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Andra kabinklasser för flyg till Pula

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pula

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.