Flyg till Pula

Tur & retur
Ekonomi
Detroit (DTT)
Pula (PUY)
fre 15/1
fre 22/1
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Pula

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pula från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Pula?

Den bästa tidpunkten att besöka kroatiska Pula är under sommaren då du kan njuta av kuststadens vackra stränder. Under sommaren infaller även flera event och utomhuskonserter som lockar besökare till staden. Högsäsongen infaller framförallt under juli och augusti och detta påverkar även priserna på resor med hotell under denna period. Om du inte är intresserad av att sola och bada utan hellre vill fokusera på stadens historiska arv, kan ett tips vara att resa under hösten då temperaturerna är något svalare och det är mindre folktätt kring sevärdheterna.

När är priserna lägst på flyg till Pula?

Billiga resor till Pula hittar du i januari och november, alltså under stadens lågsäsong. Under denna period ligger temperaturerna på mellan 5 och 10 grader. Bäst är dessutom att boka ungefär två månader innan avresa för att undvika dyra sista minuten-priser. Hos momondo kan du jämföra priser online för olika datum för att hitta resor till billiga priser.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pula?

233 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Pula på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 90 % billigare än de flesta andra flyg till Pula. För att hitta det billigaste priset till Pula från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pula?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Pula från Sverige med priser runt 2 273 kr. Om du inte vill besöka Pula i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 464 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pula?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Pula är 53 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 818 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Pula från Sverige för så lite som 2 323 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pula?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Pula. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 179 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Pula för flygningar en fredag på 2 823 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pula?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Pula från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 2 145 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Pula mitt på dagen då priserna ligger på omkring 3 048 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Pula?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Pula. Om du planerar att flyga till Pula, överväg då även att boka flyg till Rijeka flygplats(67 km från stadskärnan i Pula) eller Zadar flygplats(144 km från stadskärnan i Pula).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Pula?

Rijeka flygplats har ett genomsnittspris på 2 155 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Pula. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Pula

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pula
Billigast
Bäst
Snabbast
Norwegian
1 maj
ARN
Stockholm Arlanda
6t 40m
1 stopp
PUY
Pula
4 maj
PUY
Pula
11t 25m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 323 kr
Hitta liknande
SAS
28 juni
ARN
Stockholm Arlanda
17t 50m
1 stopp
PUY
Pula
30 juni
PUY
Pula
2t 30m
ARN
Stockholm Arlanda
2 489 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 juni
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
20t 45m
2 stopp
PUY
Pula
29 juni
PUY
Pula
2t 20m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2 563 kr
Hitta liknande
Croatia Airlines
1 maj
ARN
Stockholm Arlanda
9t 25m
3 stopp
PUY
Pula
4 maj
PUY
Pula
22t 50m
2 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
3 360 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 juni
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
20t 45m
2 stopp
PUY
Pula
29 juni
PUY
Pula
2t 20m
GOT
Göteborg-Landvetter Airport
2 580 kr
Hitta liknande
SAS
28 juni
ARN
Stockholm Arlanda
25t 10m
1 stopp
PUY
Pula
30 juni
PUY
Pula
7t 20m
1 stopp
ARN
Stockholm Arlanda
2 754 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Pula?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pula

SAS, Norwegian och Lufthansa är populära flygbolag som har flyg till Pula. Billiga resor hittar du även med Finnair och Croatia Airlines. När du bokar din flygstol ska du se till att köpa eventuellt extra bagage på nätet då det alltid är betydligt dyrare att betala för detta på flygplatsen. Det går inte några direktflyg från Sverige utan för att resa till Pula får du göra en mellanlandning. Med Lufthansa och SAS göra du exempelvis en mellanlandning i Frankfurt eller Köpenhamn. Med en smidig mellanlandning ligger restiden på ungefär 7 och en halv timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Pula till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Pula plus avståndet till centrum

Pula Airport ligger ungefär 6 kilometer nordöst om Pula. Flygplatsen är inte särskilt stor så du behöver inte räkna med lång tid för att ta dig igenom gränskontroll och bagagehämtning. Det finns ett café, souvenirbutik och affärer med diverse förnödenheter inne på flygplatsen om det är något du skulle behöva direkt när du landar. Om du har några frågor finns även en turistinformation där du kan få hjälp både med tips på sevärdheter och aktiviteter men även praktiska saker som hur du tar dig runt staden och bästa sättet att ta dig in till ditt boende. För att ta dig in till centrum kan du ta flygbussen som går utanför terminalbyggnaden. Bussen tar dig till Pulas centrala bussterminal varifrån du kan åka vidare med lokalbuss till din slutstation. Bussen avgår ungefär 30 minuter efter att ett flyg har anlänt, så du behöver inte vänta länge. Bussresan tar ungefär en kvart.


Populära flygresor till Pula

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pula som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pula
Snabbaste flygtid
2t 40m
Billigast pris
2 489 kr
Flyg från Jönköping till Pula
Snabbaste flygtid
4t 15m
Billigast pris
9 101 kr

Hur tar man sig runt i Pula?

Pula är en liten stad så för det mesta går det bra att ta sig fram till fots, och detta är även det trevligaste sättet att upptäcka den historiska staden på. Att åka bil i centrum rekommenderas inte, då många av de gamla gatorna är smala och det finns få parkeringsplatser. Därför har det blivit populärt att ta sig fram med scooter. Dessa kan du hyra på en mängd ställen i staden och snabbt ta dig fram. Taxibilar är för det mesta pålitliga men det kan vara bra att förhandla om ett pris innan avfärd.

När det kommer till kollektivtrafik finns det tre olika busslinjer i Pula som tar dig till de destinationer och sevärdheter du kan tänkas vilja se. Om du planerar att ta buss ganska ofta är det betydligt billigare att skaffa ett åkkort än att köpa singelbiljetter. Detta gör du vid den centrala busstationen. Bussarna avgår ungefär var 20 till 30 minut beroende på om det är rusningstrafik eller inte.


Kan man flyga till Pula utan pass eller visum?

Kroatien är inte med i Schengen-samarbetet, men eftersom landet numer är med i EU behöver du inte ansöka om inresetillstånd för en turistresa. Detta gäller dock resor i max 90 dagar. Vid inresa i landet ska du visa upp ditt pass. Det går också att legitimeras sig med nationella id-kort. Det finns inte någon regel om hur länge din resehandling måste vara giltig, men giltighetstiden måste räcka under hela resan. Innan du reser ska du alltid kontrollera de senaste bestämmelserna online hos Kroatiens ambassad då regler gällande pass och visum kan ändras.


Tips och råd om Pula

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Pula?

I momondos priskalender hittar du billiga flyg till Pula.

Vad ska man se i Pula?

Besök den romerska amfiteatern, Augustus templet och stadens katedral.

Aktiviteter för barn

Stranden Valkane är passande för barn med långgrunt och rent vatten.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, kranvattnet är mycket bra i hela landet.

Ska jag dricksa i Pula?

Även om serviceavgift är inräknat bör du lämna ungefär 10 procent.

Var finns den bästa shoppingen?

Flanaticka Ulica är stadens största shoppinggata och här hittar du allt från delikatesser till mode.

 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass