Hitta billiga flyg till Lublin

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Lublin

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lublin och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lublin?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Lublin från Zielona Góra för 202 kr. Detta är 91 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Lublin. För att hitta de billigaste priserna till Lublin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lublin?

Vår data visar att fredag är den billigaste dagen att flyga till Lublin. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 776 kr. Flyg från Sverige till Lublin en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 2 463 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Hur lång tid tar det att flyga till Lublin?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Lublin (Warszawa-Frédéric Chopin), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 1t 40m respektive 1t 35m.

Billigaste flygen till flygplatser i Lublin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Lublin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Warszawa-Frédéric Chopin flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Lublin

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Warszawa-Frédéric Chopin flygplats (WAW)

Vanligtvis är flyg till Lublin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Warszawa-Frédéric Chopin, vilket i genomsnitt kostar 947 kr


Vanliga frågor om att flyga till Lublin

Om du inte har möjlighet att besöka Lublin under februari, är det även billigt att resa från Sverige i december. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 594 kr.

Radom flygplats, Rzeszow Jasionka flygplats eller Warszawa-Frédéric Chopin flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Lublin.

Du kan hitta erbjudanden för Lublin flygplats för i genomsnitt 1 677 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Lublin

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Lublin

Vilka bolag flyger till Lublin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Lublin

Vilka bolag flyger till Lublin?

För flygresor till Lublin från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ryanair, Wizz Air, LOT eller Scandinavian Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Börja planera din resa till Lublin


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att flyga till året runt

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Lublin ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Lublin ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Lublin ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Lublin låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Lublin på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.