Hitta billiga flyg till Fez

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Fez

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Fez och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Fez?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Fez. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 292 kr. Om du inte vill besöka Fez i april bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 553 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Fez?

263 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Fez på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Karlsruhe och är 95 % billigare än de flesta andra flyg till Fez. För att hitta det billigaste priset till Fez från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Fez?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Fez från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 505 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en tisdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Fez för flygningar en tisdag på 4 390 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Fez?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Fez oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Fez med avgång på kvällen för så lite som 2 451 kr. Flyg till Fez är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 510 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Fez?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Fez från Sverige är 22 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 2 836 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Fez

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Fez från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Fez

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Fez

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Fez (FEZ)

Vanligtvis är flyg till Fez från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Fez Fès-Saïss, vilket i genomsnitt kostar 2 452 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN FEZ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember50% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Fez kostar i genomsnitt bara 1 219 kr i december
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL FEZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli139% dyrareDet kostar omkring 5 867 kr för flyg till Fez från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL FEZ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni720% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Fez från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Fez

Det är billigast att boka flyg till Fez på våren samt hösten. Mars och oktober är bra månader att resa men vill du ha det lite varmare kan du fortfarande hitta billiga flygbiljetter till Fez i maj samt september om du är ute i god tid. Flygbiljetter till Fez kostar cirka 1500-2000 SEK per person tur och retur från Stockholm Skavsta och cirka 2000 SEK per person från Stockholm Arlanda. Från Göteborg kostar en flygstol ungefär 1700-2000 SEK per person.

De som flyger till Fez kan potentiellt hitta bättre priser för Rabat Sale flygplats(160 km från stadskärnan i Fez) beroende på månad och avgångsflygplats.


Andra kabinklasser för flyg till Fez

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Fez

Vilka bolag flyger till Fez?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Fez

Ryanair är ett populärt val för användare som reser till Fez. De flyger 1 flyg i veckan till Fez, oftast från Bergamo-Orio al Serios internationella. Biljettpriserna för Ryanair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 963 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 1 155 omdömen har momondos användare betygsatt Ryanair med ett genomsnittligt betyg på 7,0/10.


Så tar du dig runt i Fez

I centrum tar du dig bäst runt till fots. Du kan även ta bussen, särskilt om du ska besöka olika sevärdheter som ligger utanför stan. Taxi är inte dyrt i Fez och du kan smidigt ta dig runt mellan olika destinationer. Om du väljer att ta taxi finns det två alternativ. Du kan antingen ta ”petit taxi”, som är små taxibilar och kan ta upp till tre passagerare eller om ni är fler än tre som ska resa kan du istället ta ”grands taxi” som är större taxibilar med mer plats. Ibland kan du komma att dela taxi med andra passagerare och det är även vanligt att taxichauffören väntar tills bilen är full.


Börja planera din resa till Fez


De bästa sakerna att se och göra i Fez

Ja, du bör köpa en reseförsäkring om du inte redan har detta.

Nej, du bör inte dricka kranvattnet i Fez. Köp alltid vatten på flaska.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Fez när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Fez, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Alla flyg till Fez ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.