Flyg till Nador

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
ons 26/1
ons 2/2

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Nador.
Visa nuvarande reserestriktioner för Marocko

Billigaste flygen till flygplatser i Nador

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Nador från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nador

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Nador

Stockholm (STO) till Nador (NDR)

Vanligtvis är flyg till Nador från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Nador, vilket i genomsnitt kostar 3 504 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN NADOR TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSseptember36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Nador kostar i genomsnitt bara 2 101 kr i september
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL NADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember61% dyrareDet kostar omkring 5 289 kr för flyg till Nador från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL NADOR FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember700% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Nador från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Nador?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Nador?

  Användare som bokade resor till Nador från Stockholm hittade flyg som var 77 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Nador. För att hitta det billigaste priset till Nador från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Nador?

  Generellt är januari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Nador. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 950 kr. Om du inte har möjlighet att resa i januari kan du istället boka flyg till Nador från Sverige för september. Flyg till Nador i september är kanske inte lika billiga som i januari, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 037 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Nador?

  Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Nador från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 3 330 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Nador är söndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 298 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Nador?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Nador är på morgonen. Flyg från Sverige till Nador kan då kosta så lite som 3 127 kr. Flyg till Nador är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 737 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Nador?

  De som flyger till Nador kan potentiellt hitta bättre priser för Al Hoceïma Charif Al Idrissi flygplats(82 km från stadskärnan i Nador) eller Oujda Les Angades flygplats(101 km från stadskärnan i Nador) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Nador?

  Med ett genomsnittspris på 3 789 kr per person, är Oujda Les Angades flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Nador. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Nador från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Nador

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Nador.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Nador.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Nador.

Dokument
Hälsoformulär - Resenärer måste fylla i ett hälsoformulär före avresa till Marocko. Blanketten är tillgänglig online eller från flygbolaget eller fartyget.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Nador?

Returresa till Sverige från Nador

Testkrav för COVID-19
Besökare från Nador måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Nador behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Nador inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Börja planera din resa till Nador