Flyg till Oujda

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Oujda.
Visa nuvarande reserestriktioner för Marocko

Billigaste flygen till flygplatser i Oujda

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Oujda från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Nador

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Oujda

Stockholm (STO) till Nador (NDR)

Vanligtvis är flyg till Oujda från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Nador, vilket i genomsnitt kostar 3 559 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN OUJDA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Oujda kostar i genomsnitt bara 2 755 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL OUJDA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti54% dyrareDet kostar omkring 5 372 kr för flyg till Oujda från Stockholm Arlanda flygplats i augusti
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL OUJDA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli645% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Oujda från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Oujda?

Hur lång tid tar det att flyga till Oujda?

Restiden från Stockholm Arlanda flygplats till Angads Airport, Oujda tar normalt sett cirka 14 till 23 timmar. Detsamma gäller om du reser från Göteborg Landvetter flygplats eller Malmö flygplats. Det går tyvärr inga direktflyg till Oujda från Sverige, så du kommer behöva mellanlanda en till tre gånger beroende på vilken stad i Sverige du reser från. Den totala restiden beror på hur lång tid du behöver vänta under stoppen på respektive flygplats. Om du vill hitta de bästa och billigaste flygerbjudanden till Oujda, Marocko kan du boka din resa genom momondo.

Varifrån kan du flyga direkt till Oujda?

Eftersom det tyvärr inte går några direktflyg till Oujda från någon av Sveriges flygplatser i Stockholm, Malmö och Göteborg får du räkna med minst ett eller två stopp på vägen. Du kan flyga direkt till Oujda, Marocko från bland annat Paris, Lissabon och Eindhoven. De flesta flygningar till Oujda från Stockholm mellanlandar i Paris och det är i de flesta fall den bästa och snabbaste resvägen för att komma till Oujda. Genom momondo kan du hitta flygerbjudanden till låga priser som tar dig till Oujda på bästa möjliga sätt.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Oujda?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Oujda var 936 kr/per person från Stockholm, vilket är 76 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Oujda. För att hitta det billigaste priset till Oujda från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Oujda?

  Den billigaste månaden att flyga till Oujda från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 637 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Oujda under maj, är det även billigt att resa från Sverige i februari. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 748 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Oujda?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Oujda. Om du planerar att flyga till Oujda, överväg då även att boka flyg till Nador flygplats(108 km från stadskärnan i Oujda).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Oujda?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Oujda Oujda Les Angades flygplats med ett genomsnittspris på 3 848 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Oujda Les Angades från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Oujda Les Angades

De flesta besökare från Sverige får inte komma in Oujda Les Angades.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Oujda Les Angades.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Oujda Les Angades.

Dokument
Hälsoformulär - Resenärer måste fylla i ett hälsoformulär före avresa till Marocko. Blanketten är tillgänglig online eller från flygbolaget eller fartyget.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Oujda Les Angades?

Returresa till Sverige från Oujda Les Angades

Testkrav för COVID-19
Besökare från Oujda Les Angades måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Oujda Les Angades behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Oujda inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Oujda

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Oujda
Flera flygbolag
4 mars
BMA01:55Stockholm-Bromma
6t 55m
1 stopp
OUD08:50Oujda Les Angades
13 mars
OUD12:05Oujda Les Angades
19t 55m
1 stopp
BMA08:00Stockholm-Bromma
3 275 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 mars
BMA01:55Stockholm-Bromma
6t 55m
1 stopp
OUD08:50Oujda Les Angades
13 mars
OUD03:20Oujda Les Angades
14t 05m
2 stopp
BMA17:25Stockholm-Bromma
11 847 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
4 mars
BMA01:55Stockholm-Bromma
17t 45m
2 stopp
OUD19:40Oujda Les Angades
13 mars
OUD03:20Oujda Les Angades
14t 05m
2 stopp
BMA17:25Stockholm-Bromma
21 013 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Oujda

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Oujda, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
22 mars
ARN06:05Stockholm Arlanda
24t 10m
2 stopp
OUD06:15Oujda Les Angades
Ryanair
22 mars
ARN16:10Stockholm Arlanda
21t 35m
3 stopp
OUD13:45Oujda Les Angades

Vilka bolag flyger till Oujda?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Oujda
 • Vilka bolag flyger till Oujda?

  För flygresor till Oujda från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med det populära flygbolaget: Royal Air Maroc. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med detta populära flygbolag.


Flygplatser nära Oujda

Nedan hittar du alla flygplatser i Oujda tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Oujdas flygplats till centrum?

Det är absolut enklast och snabbast att åka bil eller taxi för att ta sig till centrala Oujda från flygplatsen. Från Oujdas flygplats tar det cirka en halvtimme att åka till den centrala delen av staden. Du kan även hyra en bil hos någon av hyrbilsföretagen efter att du landat på flygplatsen för att därefter köra själv in till Oujda. Det går tyvärr inga direktbussar, tåg eller annan kollektivtrafik från flygplatsen i Oujda till centrum. Uber och liknande appar är inte heller tillgängliga vid Angads Airport i Oujda.


Populära flygresor till Oujda

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Oujda som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Oujda
Snabbast flygtid17t 10m
Billigaste pris1 141 kr

Visumkrav för att besöka Oujda

Behöver man pass och visum när man åker till Oujda?

Som svensk medborgare behöver du inte ha något speciellt visum för att resa in i Oujda, Marocko. Det räcker med att du har ett giltigt pass som vid inresan stämplas. Denna stämpel är viktig eftersom den förses med ett nummer som du behöver bland annat när du checkar in på hotell och vid andra tillfällen för att bevisa att du inte vistas i landet illegalt. Man får vistas i Oujda i tre månader, och vill du stanna längre än så kan du ansöka om förlängning i tre månader till. Om du vill stanna ännu längre behöver du ansöka om uppehållstillstånd i Marocko.


Börja planera din resa till Oujda


De bästa sakerna att se och göra i Oujda

Vad kan man se och göra i Oujda?

I Oujda finns många spännande byggnader, kyrkor, moskéer, trädgårdar och museum. Några av de mest kända sevärdheterna i Oujda är Parc Lalla Meriem, Parc Lalla Aicha och Saint Louis-kyrkan. Om du gillar historiska och religiösa platser kan du hitta många intressanta upplevelser i Oujda. Staden erbjuder även vacker natur med klippor och vita sandstränder längs kustlinjen. I centrala Oujda finns många populära restauranger med lokala delikatesser och andra goda maträtter. Om du gillar torghandel och att gå på loppmarknader kan du göra ett besök på mysiga Le Souk de Oujda. Om du reser med familjen och har barnen med på resan så kan ni besöka det roliga vattenlandet Complexe le Tropical. Oujda har inga stora årliga evenemang, festivaler eller andra lokala folkfester, däremot besöker många turister Oujda över dagen och äter gott för att sedan utforska de närliggande städerna. Det kan vara bra att ha i åtanke att under den muslimska fastemånaden Ramadan påverkas öppettider på restauranger, affärer och hotell. Turister uppmanas att respektera Ramadan och inte äta, dricka eller röka offentligt från soluppgång till solnedgång. Fastemånaden avslutas med en tre dagar lång festhelg, Eid Al Fitr.