Hitta billiga flyg till Liberia

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Liberia

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Liberia

Bästa priset för tur- och returresa

13 165 kr

Snabbast flygtid

26t 30m

Flygs av

3 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Liberia från Sverige under de senaste 72 timmarna är 13 165 kr (Stockholm Arlanda till Liberia).
Det snabbaste flyget till Liberia från Sverige tar 26t 30m (Stockholm Arlanda till Liberia).
Det finns 3 flygbolag som flyger till och från Liberia, inklusive American Airlines, United Airlines och KLM.

Trender för flygresor till Liberia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Liberia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liberia?

Om du inte vill besöka Liberia i april bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 9 584 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liberia?

Användare som bokade resor till Liberia från Cancún hittade flyg som var 86 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Liberia. För att hitta det billigaste priset till Liberia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liberia?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Liberia är en lördag då man kan hitta priser så låga som 10 492 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en måndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 14 043 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Liberia.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liberia?

Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Liberia då du kan hitta flygpriser för så lite som 10 643 kr. Att flyga till Liberia mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Liberia är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 12 139 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Liberia?

I genomsnitt tar det 19t 54m att flyga från Sverige till Liberia om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på San José Juan Santamarías internationella (den mest populära flygplatsen i Liberia). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på San José Juan Santamarías internationella ligger flygtiden på omkring 32t 50m.

Billigaste flygen till flygplatser i Liberia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liberia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
San José, San José Province

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Liberia

Stockholm (STO) till Liberia (LIR)

Vanligtvis är flyg till Liberia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Liberia, vilket i genomsnitt kostar 10 888 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIBERIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril4% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Liberia kostar i genomsnitt bara 9 574 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIBERIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember83% dyrareDet kostar omkring 18 158 kr för flyg till Liberia från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIBERIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember729% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Liberia från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Liberia

Det kan ta allt från 17 timmar till två dygn att flyga till Liberia beroende på vilken flygrutt som väljs. Du behöver mellanlanda åtminstone en gång, ofta två, för att komma till Liberia och väntetiden vid mellanlandningarna påverkar din totala resetid. När man flyger till Liberia från Sverige kan man räkna med cirka 15 timmar i luften, resten av restiden är mellanlandningstid. De snabbaste rutterna tar bara lite drygt 17 timmar och dessa tider är beräknade från Stockholm och Göteborg. Om du åker från någon annanstans i landet kommer du många gånger behöva åka till någon av dessa orter först och då blir det ytterligare lite restid beroende på vart någonstans du åker från.

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Liberia Guanacaste, Costa Rica från Sverige. Det går däremot flyg till Liberia från Amsterdam och du kan flyga till Amsterdam direkt från både Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter. Vissa rutter tar dig direkt till Liberia från Amsterdam och vissa mellanlandar på San José Juan Santamarías internationella flygplats innan. Exempel på andra rutter du kan ta är att flyga till Amsterdam, Frankfurt, Paris eller London och därifrån flyga till USA, till exempel Houston, Texas och flyga vidare till Liberia därifrån. Glöm inte att det går olika flygrutter varje dag så om du kollar på alla möjliga dagar kommer du hitta ett flygerbjudande som passar dig och dina önskemål.

De som flyger till Liberia kan potentiellt hitta bättre priser för Tamarindo flygplats(54 km från stadskärnan i Liberia), Nosara Beach flygplats(77 km från stadskärnan i Liberia), La Fortuna flygplats(96 km från stadskärnan i Liberia), Tambor flygplats(110 km från stadskärnan i Liberia) eller San José Juan Santamarías internationella flygplats(152 km från stadskärnan i Liberia) beroende på månad och avgångsflygplats.

Du kan hitta erbjudanden för Nosara Beach flygplats för i genomsnitt 1 661 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Liberia

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Liberia

Andra kabinklasser för flyg till Liberia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Liberia

Vilka bolag flyger till Liberia?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Liberia

Vilka bolag flyger till Liberia?

När det gäller flyg från Sverige till Liberia bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, KLM, Air France och Air Canada. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med KLM till Liberia

KLM flyger till Liberia omkring 8 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med KLM, men priser så låga som 9 806 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Liberia. KLM har fått ett betyg på 7,6/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med United Airlines till Liberia

Flygerbjudanden med United Airlines till Liberia startar från 8 978 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för United Airlines vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Houston G.Bush Intercont är den populäraste avgångspunkten för United Airlines till Liberia och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. United Airlines får 7,2/10 i betyg av 1 650 omdömen.


Flygplatser nära Liberia

Nedan hittar du alla flygplatser i Liberia tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar du dig till stadskärnan från Liberia Guanacaste flygplats?

Flygplatsen erbjuder ett skyttelsystem som tar dig vart du vill i hela Costa Rica. De står redo vid ankomstterminalen och möter upp med dig när du kommer. Om du bara ser till att boka någon dag innan din ankomst kan de ta dig vart du vill. Du kan även ta kollektivtrafiken in till stadskärnan. Busshållplatsen ligger precis utanför ankomstterminalen och bussar med texten Liberia Down Town går varje halvtimme. Det går även bussar till andra områden i Costa Rica om Liberia inte är ditt slutmål. Var femte minut går det gratisbussar till biluthyrningscentret och till Hilton Garden Inn.


Populära flygresor till Liberia

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Liberia som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Liberia
Snabbaste flygtid36t 30m
Billigaste pris12 218 kr

Visumkrav för att besöka Liberia

När du ska resa till Liberia, Costa Rica behöver du ett pass som helst är giltigt ett halvår efter inresan. Om du ska stanna i mindre än 90 dagar behöver du inget visum när du reser till landet men många gånger ombeds du att visa upp en returbiljett eller en biljett som visar att du ska resa vidare till ett annat land. Glöm inte heller att kolla över om du behöver ta någon vaccinspruta innan resan och det kan vara en god idé att skaffa en reseförsäkring. Skulle olyckan vara framme så kan det bli ganska dyrt.


Börja planera din resa till Liberia


De bästa sakerna att se och göra i Liberia

Hela Costa Rica har väldigt vacker natur som skiljer sig markant från den svenska naturen. Om du har en dag över kan du boka en dagsresa där en guide tar med dig för att besöka platser som vattenfall, varma källor och skyddsområden för sengångare. I Liberia finns det dessutom många kaffeodlingar och många av dem erbjuder guidade turer genom odlingarna där du får lära dig mer om kaffet, ett exempel på en sådan tur är Tio Leo Coffee Tour. På samma tema kan du även besöka Numu Brewing Company som visar dig hur de gör sin populära öl. Om du har ett intresse för djur kan du besöka Ponderosa Adventure Park som erbjuder olika turer genom området där du kan se djur och natur på nära håll. Vill du uppleva mer av den lokala kulturen kan du besöka Museo de Guanacaste som hedrar områdets kultur, historia och traditioner. Glöm inte heller att du inte är långt från kusten och att du kan åka dit över en dag för att sola, bada och snorkla.


Hitta billiga flyg till andra städer i Costa Rica

Costa Rica har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Liberia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Liberia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Liberia ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Liberia. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Liberia och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.