Insikter
FAQ
Senaste erbjudandena
Flights to Liberia

Hitta billiga flyg till Liberia

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Liberia

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Liberia och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Liberia?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Liberia är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 10 213 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 13 143 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Liberia.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Liberia?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Liberia då du kan hitta flygpriser för så lite som 10 761 kr. Att flyga till Liberia på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Flyg till Liberia är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 13 466 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Liberia?

I genomsnitt tar det 18t att flyga från Sverige till Liberia om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på San José Juan Santamarías internationella (den mest populära flygplatsen i Liberia). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på San José Juan Santamarías internationella ligger flygtiden på omkring 31t 47m.

Billigaste flygen till flygplatser i Liberia

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Liberia från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liberia

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Liberia

Stockholm (STO) till San José, San José Province (SJO)

Vanligtvis är flyg till Liberia från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till San José Juan Santamarías internationella, vilket i genomsnitt kostar 11 671 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN LIBERIA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Liberia kostar i genomsnitt bara 10 025 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIBERIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember37% dyrareDet kostar omkring 16 643 kr för flyg till Liberia från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL LIBERIA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember516% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Liberia från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Liberia

Hur lång tid tar det att flyga till Liberia Guanacaste?

Det kan ta allt från 17 timmar till två dygn att flyga till Liberia beroende på vilken flygrutt som väljs. Du behöver mellanlanda åtminstone en gång, ofta två, för att komma till Liberia och väntetiden vid mellanlandningarna påverkar din totala resetid. När man flyger till Liberia från Sverige kan man räkna med cirka 15 timmar i luften, resten av restiden är mellanlandningstid. De snabbaste rutterna tar bara lite drygt 17 timmar och dessa tider är beräknade från Stockholm och Göteborg. Om du åker från någon annanstans i landet kommer du många gånger behöva åka till någon av dessa orter först och då blir det ytterligare lite restid beroende på vart någonstans du åker från.

Varifrån kan du flyga direkt till Liberia Guanacaste?

Du kan för tillfället inte flyga direkt till Liberia Guanacaste, Costa Rica från Sverige. Det går däremot flyg till Liberia från Amsterdam och du kan flyga till Amsterdam direkt från både Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter. Vissa rutter tar dig direkt till Liberia från Amsterdam och vissa mellanlandar på San José Juan Santamarías internationella flygplats innan. Exempel på andra rutter du kan ta är att flyga till Amsterdam, Frankfurt, Paris eller London och därifrån flyga till USA, till exempel Houston, Texas och flyga vidare till Liberia därifrån. Glöm inte att det går olika flygrutter varje dag så om du kollar på alla möjliga dagar kommer du hitta ett flygerbjudande som passar dig och dina önskemål.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Liberia?

Användare som bokade resor till Liberia från Cartagena hittade flyg som var 63 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Liberia. För att hitta det billigaste priset till Liberia från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Liberia?

Om du inte vill besöka Liberia i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 10 170 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Liberia?

De som flyger till Liberia kan potentiellt hitta bättre priser för Tamarindo flygplats(54 km från stadskärnan i Liberia), Nosara Beach flygplats(77 km från stadskärnan i Liberia), La Fortuna flygplats(96 km från stadskärnan i Liberia), Tambor flygplats(110 km från stadskärnan i Liberia) eller San José Juan Santamarías internationella flygplats(152 km från stadskärnan i Liberia) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Liberia?

Du kan hitta erbjudanden för Liberia flygplats för i genomsnitt 3 613 kr, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Liberia flygplats?

Priserna för flyg till Liberia flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Liberia flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Liberia flygplats är 5 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Liberia flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Liberia flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Liberia flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Liberia flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Liberia

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Liberia
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
30t 12m
LIRLiberia

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Liberia

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Liberia, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
30t 12m
LIRLiberia

Andra kabinklasser för flyg till Liberia

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Liberia

Visumkrav för att besöka Liberia

Behövs pass eller visum vid besök i Liberia?

När du ska resa till Liberia, Costa Rica behöver du ett pass som helst är giltigt ett halvår efter inresan. Om du ska stanna i mindre än 90 dagar behöver du inget visum när du reser till landet men många gånger ombeds du att visa upp en returbiljett eller en biljett som visar att du ska resa vidare till ett annat land. Glöm inte heller att kolla över om du behöver ta någon vaccinspruta innan resan och det kan vara en god idé att skaffa en reseförsäkring. Skulle olyckan vara framme så kan det bli ganska dyrt.


De bästa sakerna att se och göra i Liberia

Vad kan du se och göra i Liberia Guanacaste?

Hela Costa Rica har väldigt vacker natur som skiljer sig markant från den svenska naturen. Om du har en dag över kan du boka en dagsresa där en guide tar med dig för att besöka platser som vattenfall, varma källor och skyddsområden för sengångare. I Liberia finns det dessutom många kaffeodlingar och många av dem erbjuder guidade turer genom odlingarna där du får lära dig mer om kaffet, ett exempel på en sådan tur är Tio Leo Coffee Tour. På samma tema kan du även besöka Numu Brewing Company som visar dig hur de gör sin populära öl. Om du har ett intresse för djur kan du besöka Ponderosa Adventure Park som erbjuder olika turer genom området där du kan se djur och natur på nära håll. Vill du uppleva mer av den lokala kulturen kan du besöka Museo de Guanacaste som hedrar områdets kultur, historia och traditioner. Glöm inte heller att du inte är långt från kusten och att du kan åka dit över en dag för att sola, bada och snorkla.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Liberia?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Liberia när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Liberia, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Liberia ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Liberia ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Liberia?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Liberia. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Liberia ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Liberia och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Liberia

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Liberia

Flyg med ditt favoritflygbolag till Liberia
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Liberia
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners