Hitta billiga flyg till Tamarindo

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 17/8
ons 24/8

Billigaste flygen till flygplatser i Tamarindo

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tamarindo från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Liberia

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tamarindo

Stockholm (STO) till Liberia (LIR)

Vanligtvis är flyg till Tamarindo från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Liberia, vilket i genomsnitt kostar 10 188 kr


När är den bästa tiden att flyga till Tamarindo?

Flyg från Stockholm till Tamarindo, Costa Rica tar drygt 15 och en halv timme exklusive väntetiden under mellanlandningarna. Det finns flera olika resrutter att välja mellan. Ett av de snabbaste sätten att ta sig till Tamarindo Airport från Stockholm är att resa via Zürich i Schweiz och Costa Ricas huvudstad San José. Då tar den första resan från Stockholm till Zürich cirka två och en halv timme, följt av resan därifrån till San José som tar drygt 12 timmar. Därifrån tar inrikesflyget till Tamarindo Airport ungefär en timme. Om du väljer samma resrutt från Köpenhamn i stället för Stockholm blir den totala flygtiden cirka en halv timme kortare. Att flyga från Köpenhamn till Tamarindo Airport, Costa Rica tar därför cirka 15 timmar.

Just nu finns det tyvärr inte några direktflyg till Tamarindo från Sverige eller någon närliggande europeisk storstad, eftersom Tamarindo Airport är en inrikesflygplats. Däremot har Costa Ricas huvudstad San José en vältrafikerad internationell flygplats som du enkelt kan hitta attraktiva flygerbjudanden till. Det finns goda flygförbindelser mellan San José och ett flertal städer i Europa som du snabbt och smidigt kan ta dig till från Stockholm eller Köpenhamn. Zürich, Paris, London och Amsterdam är destinationer som alla erbjuder direktflyg till San José. Från San José kan du ta ett inrikesflyg till Tamarindo. Testa gärna att använda momondos omtyckta sökverktyg, som kan hjälpa dig att hitta flyg som passar dina önskemål och resplaner.

Det bästa priset som hittats på momondo till Tamarindo var 1 899 kr/per person från San José, San José Province, vilket är 81 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Tamarindo. För att hitta det billigaste priset till Tamarindo från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Om du planerar att spendera tid på Playa Tamarindo under tiden som du besöker Tamarindo rekommenderar momondo att du planerar din resa för januari, februari, eller mars när temperaturerna generellt är högre och risken för regn är låg.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Tamarindo. Om du planerar att flyga till Tamarindo, överväg då även att boka flyg till Nosara Beach flygplats(41 km från stadskärnan i Tamarindo), Liberia flygplats(46 km från stadskärnan i Tamarindo), Tambor flygplats(110 km från stadskärnan i Tamarindo) eller La Fortuna flygplats(139 km från stadskärnan i Tamarindo).

Med ett genomsnittspris på 4 079 kr per person, är Tambor flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tamarindo. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Flygplatser nära Tamarindo

Nedan hittar du alla flygplatser i Tamarindo tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till stadskärnan från Tamarindos flygplats?

Det går enkelt och snabbt att ta sig till Tamarindo från flygplatsen med taxi, hyrbil eller privat flygbuss. I samtliga fall tar resan ungefär en kvart. Om du vill åka taxi behöver du i regel inte boka i förväg, eftersom det finns ett stort utbud av tillgängliga taxibilar i området. Du kan välja mellan att resa med Uber eller något av de lokala alternativen. Det finns även möjlighet att hyra en bil och köra själv. De privata flygbussarna ägs och sköts av hotellen. Om du har en hotellvistelse inbokad kan du kontakta hotellet för att få mer detaljerad information om vilken flygbuss som eventuellt finns tillgänglig för dig.


Visumkrav för att besöka Tamarindo

Svenska medborgare som vill besöka Tamarindo eller någon annan del av Costa Rica som turister behöver inte ansöka om visum om den planerade vistelsen inte överstiger 90 dagar. När man reser in i Costa Rica blir man ofta ombedd att visa upp sin retur- eller vidareresebiljett. Du behöver även visa upp ett giltigt svenskt pass. Tänk på att ditt pass måste vara giltigt under hela vistelsen. Du som inte är svensk medborgare och vill besöka Costa Rica rekommenderas att kontakta din ambassad, som kan ge dig information om de aktuella kraven på pass och visum.


Börja planera din resa till Tamarindo


De bästa sakerna att se och göra i Tamarindo

Costa Ricas exotiska paradis Tamarindo är en drömdestination för dig som vill uppleva oförstörd tropisk natur och samtidigt ha tillgång till bekvämligheter som restauranger, shoppingmöjligheter och myllrande folkliv. Surfare trivs bra i Tamarindo, eftersom förutsättningarna att fånga den perfekta vågen är enastående här. Det anordnas ofta tävlingar och kurser för både avancerade surfare och nybörjare. Om surfing inte är din passion har Tamarindos strandliv mycket annat att erbjuda. Ta en promenad längst huvudgatan Route 152, som löper längst stranden in till stadskärnan. Längst gatan hittar du ett stort utbud av butiker och restauranger. På restaurangerna kan du prova på de lokala delikatesserna, men det finns även internationellt uppskattade rätter på menyerna. Om du känner för att ta en dagsutflykt rekommenderas ett besök till någon av de andra paradisstränderna som ligger i regionen. Playa Grande, Playas Avellanas, Langosta och Negra är några av de spektakulära stränderna som brukar hänföra resenärer.


Hitta billiga flyg till andra städer i Costa Rica

Costa Rica har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Tamarindo. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Tamarindo ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Tamarindo låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Tamarindo på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.