Flyg till Cincinnati

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Cincinnati.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Cincinnati

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cincinnati från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cincinnati

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cincinnati

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Cincinnati (CVG)

Vanligtvis är flyg till Cincinnati från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Cincinnati Cinci./N. Kentucky, vilket i genomsnitt kostar 4 458 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CINCINNATI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cincinnati kostar i genomsnitt bara 3 520 kr i augusti
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CINCINNATI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni37% dyrareDet kostar omkring 6 115 kr för flyg till Cincinnati från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CINCINNATI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember634% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cincinnati från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cincinnati?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Cincinnati?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Cincinnati var 4 842 kr/per person från Göteborg, vilket är 39 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Cincinnati. För att hitta det billigaste priset till Cincinnati från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cincinnati?

  Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Cincinnati. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 3 747 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Cincinnati under april, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 3 929 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cincinnati?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Cincinnati från Sverige är större om du bokar 36 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Cincinnati för ungefär 5 178 kr om du gör din sökning 36 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cincinnati?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Cincinnati är en fredag. Resenärer som väljer att resa till Cincinnati på en fredag kan ofta hitta biljetter för så lite som 4 558 kr. Undvik att boka avgångar för en måndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Cincinnati för flygningar en måndag på 5 610 kr.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cincinnati?

  Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Cincinnati mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Cincinnati mitt på dagen för så lite som 3 922 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Cincinnati på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 5 835 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cincinnati?

  Cincinnati Cinci./N. Kentucky flygplats, Dayton flygplats, Lexington Blue Grass flygplats, Louisville Intl flygplats eller Columbus Rickenbacker flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Cincinnati.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cincinnati?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cincinnati Louisville Intl flygplats med ett genomsnittspris på 7 294 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Cincinnati Cinci./N. Kentucky från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Cincinnati Cinci./N. Kentucky

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Cincinnati Cinci./N. Kentucky.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Cincinnati Cinci./N. Kentucky.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Cincinnati Cinci./N. Kentucky.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Cincinnati Cinci./N. Kentucky?

Returresa till Sverige från Cincinnati Cinci./N. Kentucky

Testkrav för COVID-19
Besökare från Cincinnati Cinci./N. Kentucky måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Cincinnati Cinci./N. Kentucky behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Cincinnati inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Cincinnati

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cincinnati
Air France
ARNStockholm Arlanda
20t 41m
CVGCincinnati Cinci./N. Kentucky

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cincinnati

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cincinnati, visa några av våra erbjudanden nedan av Air France
Air France
ARNStockholm Arlanda
20t 41m
CVGCincinnati Cinci./N. Kentucky

Vilka bolag flyger till Cincinnati?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cincinnati
 • Vilka bolag flyger till Cincinnati?

  För flygresor till Cincinnati från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Air France, SAS, British Airways eller United Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.


Populära flygresor till Cincinnati

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cincinnati som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cincinnati
Snabbast flygtid20t 41m
Billigaste pris6 687 kr

Börja planera din resa till Cincinnati