Hitta billiga flyg till Cincinnati

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Cincinnati

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cincinnati och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cincinnati?

Generellt är februari den billigaste månaden att flyga från Sverige till Cincinnati. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 418 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Cincinnati under februari, är det även billigt att resa från Sverige i mars. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 5 594 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cincinnati?

Det bästa priset som hittats på momondo till Cincinnati var 1 334 kr/per person från New York, vilket är 84 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Cincinnati. För att hitta det billigaste priset till Cincinnati från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cincinnati?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Cincinnati är en torsdag. Resenärer som väljer att resa till Cincinnati på en torsdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 6 626 kr. Undvik att boka avgångar för en tisdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Cincinnati för flygningar en tisdag på 8 734 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cincinnati?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Cincinnati på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Cincinnati på kvällen för så lite som 4 789 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Cincinnati mitt på dagen då priserna ligger på omkring 8 177 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Cincinnati?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Cincinnati beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Cincinnati Cinci./N. Kentucky tar i genomsnitt 34t 54m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Cincinnati Cinci./N. Kentucky i genomsnitt ligger på . Cincinnati Cinci./N. Kentucky är den mest populära flygplatsen i Cincinnati.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Cincinnati?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Cincinnati från Sverige är större om du bokar 1 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Cincinnati för ungefär 8 059 kr om du gör din sökning 1 dagar innan.

Billigaste flygen till flygplatser i Cincinnati

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cincinnati från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cincinnati

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cincinnati

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Indianapolis (IND)

Vanligtvis är flyg till Cincinnati från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Indianapolis Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 282 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CINCINNATI TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari43% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cincinnati kostar i genomsnitt bara 4 367 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CINCINNATI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli62% dyrareDet kostar omkring 12 457 kr för flyg till Cincinnati från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CINCINNATI FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti500% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cincinnati från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cincinnati

Cincinnati Cinci./N. Kentucky flygplats, James Cox Dayton flygplats, Lexington Blue Grass flygplats, Louisville Intl flygplats eller Columbus Rickenbacker flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Cincinnati.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cincinnati Louisville Intl flygplats med ett genomsnittspris på 6 250 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Cincinnati

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cincinnati
British Airways
ARNStockholm Arlanda
34t 54m
CVGCincinnati Cinci./N. Kentucky

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cincinnati

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cincinnati, visa några av våra erbjudanden nedan av British Airways
British Airways
ARNStockholm Arlanda
34t 54m
CVGCincinnati Cinci./N. Kentucky

Vilka bolag flyger till Cincinnati?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cincinnati

KLM flyger omkring 17 flyg till Cincinnati under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Atlanta Hartsfield Jackson, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med KLM var 4 445 kr (Göteborg Landvetter till Cincinnati). Användare har betygsatt KLM med 7,5/10 med över 182 omdömen på momondo.

Scandinavian Airlines (7,1/10, 371 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Cincinnati med erbjudanden så låga som 5 413 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Scandinavian Airlines i genomsnitt har 11 flyg som avgår till Cincinnati varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Populära flygresor till Cincinnati

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cincinnati som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cincinnati
Snabbaste flygtid34t 54m
Billigaste pris5 802 kr

Börja planera din resa till Cincinnati


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Cincinnati ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Cincinnati ​​för just dig.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Cincinnati så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.