Flyg till Cleveland

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 31/1
mån 7/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Cleveland.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Cleveland

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cleveland från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cleveland

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cleveland

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Detroit Metropolitan Wayne County flygplats (DTW)

Vanligtvis är flyg till Cleveland från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Detroit Metropolitan Wayne County, vilket i genomsnitt kostar 5 832 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CLEVELAND TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cleveland kostar i genomsnitt bara 4 063 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CLEVELAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli43% dyrareDet kostar omkring 8 684 kr för flyg till Cleveland från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CLEVELAND FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember262% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cleveland från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Cleveland?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Cleveland?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Cleveland för 5 081 kr/person, vilket är 31 % billigare än för genomsnittsflyget till Cleveland. För att hitta de billigaste priserna till Cleveland från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cleveland?

  oktober är generellt den billigaste månaden att flyga till Cleveland från Sverige med priser runt 3 943 kr. januari är en annan bra månad för att besöka Cleveland med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 5 770 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cleveland?

  Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Cleveland. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 4 468 kr. Flyg från Sverige till Cleveland en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 911 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cleveland?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cleveland. Om du planerar att flyga till Cleveland, överväg då även att boka flyg till Cleveland Cuyahoga County flygplats(18 km från stadskärnan i Cleveland), Akron/Canton flygplats(68 km från stadskärnan i Cleveland), Youngstown flygplats(90 km från stadskärnan i Cleveland) eller Detroit Metropolitan Wayne County flygplats(159 km från stadskärnan i Cleveland).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cleveland?

  Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cleveland Akron/Canton flygplats med ett genomsnittspris på 6 768 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Cleveland Hopkins Int från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Cleveland Hopkins Int

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Cleveland Hopkins Int.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 24 timmar innan avgången till Cleveland Hopkins Int.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Cleveland Hopkins Int.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Cleveland Hopkins Int?

Returresa till Sverige från Cleveland Hopkins Int

Testkrav för COVID-19
Besökare från Cleveland Hopkins Int måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Cleveland Hopkins Int behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Cleveland inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Cleveland?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Cleveland
 • Vilka bolag flyger till Cleveland?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Cleveland från Sverige KLM, SAS, United Airlines och British Airways. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Populära flygresor till Cleveland

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Cleveland som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Cleveland
Snabbast flygtid17t 31m
Billigaste pris8 350 kr

Börja planera din resa till Cleveland