Hitta billiga flyg till Dubrovnik

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
fre 2/12
fre 9/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dubrovnik

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dubrovnik

Bästa priset för enkelresa

1 082 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 164 kr

Snabbast flygtid

8t 40m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dubrovnik från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 082 kr (Stockholm Arlanda till Dubrovnik).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dubrovnik från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 164 kr (Stockholm Arlanda till Dubrovnik).
Det snabbaste flyget till Dubrovnik från Sverige tar 8t 40m (Stockholm Arlanda till Dubrovnik).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Dubrovnik, inklusive Norwegian och Croatia Airlines.

Trender för flygresor till Dubrovnik

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dubrovnik och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dubrovnik?

Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Dubrovnik från Sverige för maj. Flyg till Dubrovnik i maj är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 455 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dubrovnik?

Användare som bokade resor till Dubrovnik från Neapel hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Dubrovnik. För att hitta det billigaste priset till Dubrovnik från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dubrovnik?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Dubrovnik från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 2 532 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Dubrovnik för flygningar en söndag på 3 452 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dubrovnik?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Dubrovnik är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 2 886 kr. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 3 542 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Dubrovnik?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dubrovnik beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dubrovnik tar i genomsnitt 8t 35m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dubrovnik i genomsnitt ligger på 8t 45m. Dubrovnik är den mest populära flygplatsen i Dubrovnik.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dubrovnik?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Dubrovnik är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 204 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dubrovnik

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dubrovnik från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dubrovnik

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dubrovnik

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Dubrovnik (DBV)

Vanligtvis är flyg till Dubrovnik från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Dubrovnik, vilket i genomsnitt kostar 3 072 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DUBROVNIK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober25% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dubrovnik kostar i genomsnitt bara 2 289 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBROVNIK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember35% dyrareDet kostar omkring 4 151 kr för flyg till Dubrovnik från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBROVNIK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli554% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dubrovnik från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dubrovnik

Sommarmånaderna utgör den kroatiska stadens högsäsong och då säljs många flygresor till Dubrovnik liksom resor med hotell. Under mitten av sommaren blir det oerhört varmt i staden medan maj och juni samt september och oktober bjuder på lite lägre, men fortfarande badvänliga, temperaturer. Priset på flygbiljetter till Dubrovnik varierar efter säsong så titta i momondos priskalender på nätet för att hitta ett flyg till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Dubrovnik? I november och januari, under stadens lågsäsong, kan du hitta billiga flyg till Dubrovnik. Bäst pris på din flygstol får du om du bokar ungefär två månader innan avresa, men under lågsäsongen är det enkelt att hitta billiga sista minuten biljetter. Den billigaste rutten till Dubrovnik avgår från Bromma flygplats i Stockholm.

De som flyger till Dubrovnik kan potentiellt hitta bättre priser för Bol flygplats(137 km från stadskärnan i Dubrovnik) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 6 257 kr per person, är Bol flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Dubrovnik. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Hitta billiga flygbiljetter till Dubrovnik

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dubrovnik

Andra kabinklasser för flyg till Dubrovnik

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Dubrovnik

Vilka bolag flyger till Dubrovnik?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Dubrovnik

Vilka bolag flyger till Dubrovnik?

När det gäller flyg från Sverige till Dubrovnik bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Norwegian, Lufthansa, Austrian Airlines och Scandinavian Airlines. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med LOT till Dubrovnik

LOT flyger omkring 4 flyg till Dubrovnik under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Zagreb Franjo Tuđman, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med LOT var 1 572 kr (Göteborg Landvetter till Dubrovnik). Användare har betygsatt LOT med 7,2/10 med över 205 omdömen på momondo.

Flyg med Lufthansa till Dubrovnik

Flygerbjudanden med Lufthansa till Dubrovnik startar från 2 136 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Lufthansa vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Zagreb Franjo Tuđman är den populäraste avgångspunkten för Lufthansa till Dubrovnik och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Lufthansa får 7,2/10 i betyg av 443 omdömen.


Flygplatser nära Dubrovnik

Nedan hittar du alla flygplatser i Dubrovnik tillsammans med avståndet från stadens centrum

Dubrovnik Airport är Kroatiens tredje största flygplats och här landar billiga flyg till Dubrovnik. På grund av stadens goda rykte som härlig semesterort ökar antalet flygningar till Dubrovnik Airport framför allt under sommaren. Utanför ankomsthallen hittar du både busstation och taxistation med bilar väntandes. Det finns även flera hyrbilsalternativ på flygplatsen om du föredrar att köra själv.


Populära flygresor till Dubrovnik

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Dubrovnik som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Dubrovnik
Snabbaste flygtid8t 35m
Billigaste pris2 955 kr
Flyg från Malmö till Dubrovnik
Snabbaste flygtid12t 05m
Billigaste pris9 125 kr
Flyg från Köpenhamn till Dubrovnik
Snabbaste flygtid4t 00m
Billigaste pris2 279 kr
Flyg från Göteborg till Dubrovnik
Snabbaste flygtid8t 45m
Billigaste pris3 652 kr

Så tar du dig runt i Dubrovnik

Dubrovniks gamla medeltida stadskärna är mycket gåvänlig – och att gå är också det enda alternativet. På de kullerstensbelagda gatorna är nämligen biltrafik inte tillåten vilket adderar till den gemytliga atmosfären.

Stadens kollektivtrafik består av ett utmärkt bussnät som tar dig runt till de olika stadsdelarna och områden utanför centrum. Bussarna går ofta och brukar för det mesta vara i tid. Busslinjerna är öppna fram till klockan två på natten och därefter är det taxi som gäller. Tänk dock på att du inte kan vinka in bilar från gatan utan du måste istället infinna dig vid en taxistation. Taxi är inte det billigaste sättet att ta sig runt på, men det är en reglerad marknad så då lär inte åka på något lurendrejeri!


Visumkrav för att besöka Dubrovnik

Sedan 2013 är Kroatien med i EU vilket göra att du inte behöver ansöka om något visum när du som svensk medborgare reser från ett annat EU-land. Du får stanna 90 dagar i landet och om du vill ha en ännu längre resa måste du registrera uppehållsrätt hos de kroatiska myndigheterna. När du reser från Sverige behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass så länge du har ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation som alltså inte räcker som identifiering under resan. Du ska dock alltid kontrollera vad de aktuella bestämmelserna angående pass och visum är då länders inresebestämmelser kan förändras vid särskilda omständigheter. Du kollar upp detta hos den kroatiska ambassaden i Stockholm eller hos de kroatiska myndigheterna.


Börja planera din resa till Dubrovnik


De bästa sakerna att se och göra i Dubrovnik

Ta en promenad längs de medeltida stadsmurarna för att få en överblick över staden. Missa inte heller en linbanetur upp till berget Mt Srd för vackra vyer över det Adriatiska havet. Ett annat måste under resan är ett besök till Sponzapalatset.

Packa med badkläder om du åker under sommarmånaderna.

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för surf.

Ja, det går bra.

Du bör lämna ungefär tio procent.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kroatien

Kroatien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Dubrovnik. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Dubrovnik ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Dubrovnik. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Dubrovnik på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.