Hitta billiga flyg till Dubrovnik från 1 945 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 15/12
fre 22/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Dubrovnik

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Dubrovnik

Bästa priset för enkelresa

1 945 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 457 kr

Snabbast flygtid

8t 00m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Dubrovnik från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 945 kr (Göteborg Landvetter till Dubrovnik).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Dubrovnik från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 457 kr (Göteborg Landvetter till Dubrovnik).
Det snabbaste flyget till Dubrovnik från Sverige tar 8t 00m (Stockholm Arlanda till Dubrovnik).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Dubrovnik, inklusive Austrian Airlines och Turkish Airlines.

Trender för flygresor till Dubrovnik

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Dubrovnik och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Dubrovnik?

Om du inte har möjlighet att resa i oktober kan du istället boka flyg till Dubrovnik från Sverige för maj. Flyg till Dubrovnik i maj är kanske inte lika billiga som i oktober, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 489 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Dubrovnik?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Dubrovnik?

Enligt våra data är onsdag den billigaste veckodagen att flyga till Dubrovnik från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en onsdag var 3 014 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en torsdag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Dubrovnik för flygningar en torsdag på 3 990 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Dubrovnik?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Dubrovnik är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 3 153 kr. Försök att inte köpa biljetter mitt på dagen eftersom de ligger runt 3 654 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Dubrovnik?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Dubrovnik beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Dubrovnik tar i genomsnitt 5t 55m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Dubrovnik i genomsnitt ligger på 2t 35m. Dubrovnik är den mest populära flygplatsen i Dubrovnik.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Dubrovnik?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Dubrovnik är 44 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 509 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Dubrovnik

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Dubrovnik från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Dubrovnik

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Dubrovnik

Stockholm (STO) till Dubrovnik (DBV)

Vanligtvis är flyg till Dubrovnik från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Dubrovnik, vilket i genomsnitt kostar 3 509 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DUBROVNIK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober34% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Dubrovnik kostar i genomsnitt bara 2 384 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBROVNIK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars27% dyrareDet kostar omkring 4 601 kr för flyg till Dubrovnik från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DUBROVNIK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli564% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Dubrovnik från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Dubrovnik

Sommarmånaderna utgör den kroatiska stadens högsäsong och då säljs många flygresor till Dubrovnik liksom resor med hotell. Under mitten av sommaren blir det oerhört varmt i staden medan maj och juni samt september och oktober bjuder på lite lägre, men fortfarande badvänliga, temperaturer. Priset på flygbiljetter till Dubrovnik varierar efter säsong så titta i momondos priskalender på nätet för att hitta ett flyg till billigt pris.

När är det billigast att boka flyg till Dubrovnik? I november och januari, under stadens lågsäsong, kan du hitta billiga flyg till Dubrovnik. Bäst pris på din flygstol får du om du bokar ungefär två månader innan avresa, men under lågsäsongen är det enkelt att hitta billiga sista minuten biljetter. Den billigaste rutten till Dubrovnik avgår från Bromma flygplats i Stockholm.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Dubrovnik?

De som flyger till Dubrovnik kan potentiellt hitta bättre priser för Bol flygplats(137 km från stadskärnan i Dubrovnik) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Dubrovnik flygplats?

Priserna för flyg till Dubrovnik flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Dubrovnik flygplats?

Det finns 10 bolag tillgängliga för flyg till Dubrovnik flygplats från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Dubrovnik flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Dubrovnik flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Dubrovnik flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Dubrovnik flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Dubrovnik flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Dubrovnik

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Dubrovnik
Flera flygbolag
1 maj
GOT16:50Göteborg Landvetter
2t 35m
DBV19:25Dubrovnik
5 maj
DBV15:15Dubrovnik
4t 25m
1 stopp
GOT19:40Göteborg Landvetter
2 457 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 maj
GOT18:25Göteborg Landvetter
18t 00m
2 stopp
DBV12:25Dubrovnik
5 maj
DBV06:15Dubrovnik
7t 50m
2 stopp
GOT14:05Göteborg Landvetter
2 970 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 maj
GOT06:20Göteborg Landvetter
11t 00m
2 stopp
DBV17:20Dubrovnik
5 maj
DBV15:15Dubrovnik
4t 25m
1 stopp
GOT19:40Göteborg Landvetter
2 991 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
9t 05m
1 stopp
DBV21:10Dubrovnik
16 jan.
DBV16:20Dubrovnik
6t 55m
2 stopp
GOT23:15Göteborg Landvetter
3 241 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
9t 05m
1 stopp
DBV21:10Dubrovnik
16 jan.
DBV13:00Dubrovnik
10t 15m
2 stopp
GOT23:15Göteborg Landvetter
3 325 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
9 jan.
GOT12:05Göteborg Landvetter
9t 50m
2 stopp
DBV21:55Dubrovnik
16 jan.
DBV16:20Dubrovnik
6t 55m
2 stopp
GOT23:15Göteborg Landvetter
3 430 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Dubrovnik

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Dubrovnik, visa några av våra erbjudanden nedan av Austrian Airlines och Turkish Airlines
Flera flygbolag
17 feb.
GOT16:00Göteborg Landvetter
29t 55m
2 stopp
DBV21:55Dubrovnik
1 945 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 dec.
NYO08:15Stockholm Skavsta
13t 40m
2 stopp
DBV21:55Dubrovnik
2 457 kr
Hitta liknande
Austrian Airlines
17 feb.
GOT10:25Göteborg Landvetter
11t 30m
3 stopp
DBV21:55Dubrovnik
2 656 kr
Hitta liknande

Så tar du dig runt i Dubrovnik

Dubrovniks gamla medeltida stadskärna är mycket gåvänlig – och att gå är också det enda alternativet. På de kullerstensbelagda gatorna är nämligen biltrafik inte tillåten vilket adderar till den gemytliga atmosfären.

Stadens kollektivtrafik består av ett utmärkt bussnät som tar dig runt till de olika stadsdelarna och områden utanför centrum. Bussarna går ofta och brukar för det mesta vara i tid. Busslinjerna är öppna fram till klockan två på natten och därefter är det taxi som gäller. Tänk dock på att du inte kan vinka in bilar från gatan utan du måste istället infinna dig vid en taxistation. Taxi är inte det billigaste sättet att ta sig runt på, men det är en reglerad marknad så då lär inte åka på något lurendrejeri!


Visumkrav för att besöka Dubrovnik

Sedan 2013 är Kroatien med i EU vilket göra att du inte behöver ansöka om något visum när du som svensk medborgare reser från ett annat EU-land. Du får stanna 90 dagar i landet och om du vill ha en ännu längre resa måste du registrera uppehållsrätt hos de kroatiska myndigheterna. När du reser från Sverige behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass så länge du har ett nationellt id-kort. Det nationella id-kortet ges ut av den svenska polisen och ska inte förväxlas med körkort eller vanlig legitimation som alltså inte räcker som identifiering under resan. Du ska dock alltid kontrollera vad de aktuella bestämmelserna angående pass och visum är då länders inresebestämmelser kan förändras vid särskilda omständigheter. Du kollar upp detta hos den kroatiska ambassaden i Stockholm eller hos de kroatiska myndigheterna.


De bästa sakerna att se och göra i Dubrovnik

Intresserad av sevärdheter i Dubrovnik?

Ta en promenad längs de medeltida stadsmurarna för att få en överblick över staden. Missa inte heller en linbanetur upp till berget Mt Srd för vackra vyer över det Adriatiska havet. Ett annat måste under resan är ett besök till Sponzapalatset.

Vad bör jag packa för min resa?

Packa med badkläder om du åker under sommarmånaderna.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Köp ett lokalt SIM-kort för att undvika höga kostnader för surf.

Kan jag dricka kranvattnet?

Ja, det går bra.

Ska jag dricksa i Dubrovnik?

Du bör lämna ungefär tio procent.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Dubrovnik?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Dubrovnik. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Dubrovnik ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Dubrovnik ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Dubrovnik?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Dubrovnik. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Dubrovnik ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Dubrovnik på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Dubrovnik

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.