Hitta billiga flyg till Kroatien från 550 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Fri 8/12
Fri 15/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kroatien

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kroatien

Bästa priset för enkelresa

550 kr

Bästa priset för tur- och returresa

912 kr

Snabbast flygtid

2t 20m

Flygs av

9 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kroatien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 550 kr (Göteborg Landvetter till Zagreb Franjo Tuđman).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kroatien från Sverige under de senaste 72 timmarna är 912 kr (Göteborg Landvetter till Zagreb Franjo Tuđman).
Det snabbaste flyget till Kroatien från Sverige tar 2t 20m (Göteborg Landvetter till Zagreb Franjo Tuđman).
Det finns 9 flygbolag som flyger till och från Kroatien, inklusive Lufthansa, Air France och SWISS.

Trender för flygresor till Kroatien

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kroatien och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Kroatien?

De billigaste flygen till Kroatien som nyligen hittats av momondos användare är 333 kr med Ryanair, 452 kr med Croatia Airlines och 546 kr med Eurowings.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kroatien?

Kroatien har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Kroatien är Split, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 60% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Kroatien är Zagreb och Dubrovnik.

Hur långt är flyget från Sverige till Kroatien?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Kroatien beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Zagreb Franjo Tuđman tar i genomsnitt 4t 10m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Zagreb Franjo Tuđman i genomsnitt ligger på 2t 20m. Zagreb Franjo Tuđman är den mest populära flygplatsen i Kroatien.

Vilka flygbolag flyger till Kroatien?

Scandinavian Airlines, Ryanair och Norwegian är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Kroatien enligt våra uppgifter. Scandinavian Airlines är förstahandsvalet då 47% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Kroatien. Tänk på att det finns 15 olika flygbolag som flyger till Kroatien regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Kroatien

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kroatien från Sverige
Split
Split

Användbar information om ditt flyg till Kroatien

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kroatien

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Kroatien?

Hur mycket kostar flyg till Kroatien?

Kostnaden för att flyga till Kroatien varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 173 kr eller höga som 6 587 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Kroatien för 996 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 1 387 kr.

Vart är det billigast att flyga till för Kroatien?

Zadar flygplats i Zadar har de billigaste flygen för att ta sig till Kroatien, med ett genomsnittligt biljettpris på 173 kr. Zagreb Franjo Tuđman flygplats i Zagreb är den näst billigaste destinationen i Kroatien med ett genomsnittligt biljettpris på 175 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kroatien?

Priserna för flyg till Kroatien uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kroatien?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kroatien är 17 från och med december. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kroatien?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kroatien.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kroatien?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kroatien kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Kroatien. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kroatien

Hitta flyg till dessa populära städer i Kroatien, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Kroatien

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kroatien som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
GöteborgZagreb2t 20m798 kr
StockholmZagreb4t 10m1 763 kr
GöteborgDubrovnik2t 35m1 918 kr
StockholmSplit2t 45m2 095 kr
GöteborgSplit2t 30m2 323 kr
GöteborgZadar23t 05m3 360 kr
GöteborgRijeka5t 10m3 370 kr
StockholmPula29t 45m3 411 kr
StockholmDubrovnik11t 00m3 515 kr
StockholmZadar30t 40m3 557 kr
GöteborgPula5t 05m3 557 kr
MalmöDubrovnik11t 00m3 774 kr
MalmöSplit16t 30m6 273 kr
JönköpingSplit15t 20m6 450 kr
KalmarSplit5t 55m6 781 kr
JönköpingDubrovnik19t 55m10 058 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kroatien

Vilka flygbolag flyger direkt till Kroatien?

Direktflyg med Norwegian och SAS avgår från Göteborgs flygplats Landvetter och Stockholms flygplats Arlanda till städerna Zagreb och Split. Du kan sedan flyga vidare med inrikesflyg mellan de kroatiska städerna där Croatia Airlines trafikerar de flesta inrikeslinjerna. Mellanlandningen är smidig och en flygresa mellan Split och Zagreb tar under en timme.

När är bästa tiden att åka till Kroatien?

Kroatiens kust har ett härligt medelhavsklimat där du bjuds på bäst väder under sommarmånaderna. Billiga flyg till Kroatien hittar du i maj och september då du kan njuta av det varma badvädret och samtidigt undvika högsäsongens priser. Resor till Kroatiens inland, där huvudstaden Zagreb är belägen, rekommenderas däremot under vår eller höst då inlandets klimat är som behagligast.

Hur många timmar tar det att flyga till Kroatien?

Med direktflyg från Arlanda eller Landvetter tar det ungefär två och en halv timme till Kroatien. Många flygbolag mellanlandar i Köpenhamn under resans gång vilket ger en total restid på ungefär fyra timmar. Du kan uppgradera din bokning online för att få en rymligare och bekvämare flygstol under resan, men då restiden är relativt kort kan det vara ett tips att istället välja en standardstol till ett billigt pris.

Kan man resa till Kroatien utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för resor från Sverige till Kroatien om du inte planerar att stanna i landet längre än tre månader. Sedan 2013 är Kroatien medlem i EU vilket innebär att du endast behöver visa ett nationellt id-kort vid inresa till landet och inte nödvändigtvis behöver ta med dig ditt pass.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kroatien

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kroatien?

    Sök flygerbjudanden till Kroatien. Under tiden som du söker genom erbjudandena kan du skapa en prisbevakning.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kroatien med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi hämtar våra priser från fler än 700 konkurrenter bland flygbolag och resebyråer. Vi är verksamma på över 30 internationella marknader för att kunna förse dig med ett brett utbud av resealternativ.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kroatien?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kroatien. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Kroatien ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kroatien så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kroatien?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kroatien genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kroatien ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kroatien erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kroatien och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kroatien

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.