Flyg till Ronneby

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 30/9
tors 7/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Ronneby.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Ronneby

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ronneby från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ronneby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ronneby

Stockholm (STO) till Malmö flygplats (MMX)

Vanligtvis är flyg till Ronneby från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Malmö, vilket i genomsnitt kostar 1 224 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RONNEBY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ronneby kostar i genomsnitt bara 907 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RONNEBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj92% dyrareDet kostar omkring 2 618 kr för flyg till Ronneby från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RONNEBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober375% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ronneby från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Ronneby?

Den bästa tiden att resa till Ronneby är på sommaren mellan juni-augusti samt september för att njuta av vandring under höstens början. På sommaren är det cirka 20-25 °C varmt och det är en perfekt tid att boka flyg till Ronneby för olika aktiviteter. Det är något dyrare med flygbiljetter till Ronneby under högsäsongen men det är trots det värt att besöka staden under denna tid.

När är det billigast att boka flyg till Ronneby?

Det är billigast att boka flyg till Ronneby i slutet på sommaren om du vill resa under högsäsongen. I augusti kan du till exempel hitta billiga flygbiljetter till Ronneby som kostar endast 1000 SEK per person, tur och retur, från Stockholm Arlanda och cirka 2000 SEK per person från Göteborg. Juli är däremot en av de dyraste månaderna och flyg till Ronneby kostar då ungefär 1200-1400 SEK per person från Stockholm samt cirka 2500 SEK per person från Göteborg.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Ronneby?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ronneby från Gdansk för 235 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ronneby. För att hitta de billigaste priserna till Ronneby från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ronneby?

  Den billigaste månaden att flyga till Ronneby från Sverige är juli. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 579 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i juli kan du istället boka flyg till Ronneby från Sverige för april. Flyg till Ronneby i april är kanske inte lika billiga som i juli, men genomsnittet ligger fortfarande runt 1 098 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ronneby?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Ronneby är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 282 kr. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Ronneby. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 743 kr under de senaste 72 timmarna.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ronneby?

  Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Ronneby är en lördag. Resenärer som väljer att resa till Ronneby på en lördag kan ofta hitta biljetter för så lite som 1 146 kr. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en onsdag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 1 676 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Ronneby.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ronneby?

  Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Ronneby är på kvällen. Flyg från Sverige till Ronneby kan då kosta så lite som 1 220 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Ronneby på morgonen då priserna ligger på omkring 1 520 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ronneby?

  Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ronneby. Om du planerar att flyga till Ronneby, överväg då även att boka flyg till Kristianstad flygplats(80 km från stadskärnan i Ronneby), Kalmar flygplats(82 km från stadskärnan i Ronneby), Växjö flygplats(87 km från stadskärnan i Ronneby), Malmö flygplats(140 km från stadskärnan i Ronneby) eller Ängelholm flygplats(150 km från stadskärnan i Ronneby).

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ronneby?

  Du kan hitta erbjudanden för Kristianstad flygplats för i genomsnitt 1 984 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Ronneby?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Ronneby. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Ronneby inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Ronneby

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ronneby
SAS
11 jan.
ARN03:15Stockholm Arlanda
0t 55m
RNB04:10Ronneby Kallinge
14 jan.
RNB11:10Ronneby Kallinge
1t 00m
ARN12:10Stockholm Arlanda
Braathens Regional Aviation
20 okt.
BMA09:15Stockholm-Bromma
1t 05m
RNB10:20Ronneby Kallinge
24 okt.
RNB09:45Ronneby Kallinge
1t 05m
BMA10:50Stockholm-Bromma
1 910 kr
Hitta liknande
SAS
11 jan.
ARN03:15Stockholm Arlanda
0t 55m
RNB04:10Ronneby Kallinge
14 jan.
RNB14:30Ronneby Kallinge
1t 00m
ARN15:30Stockholm Arlanda
2 039 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 okt.
BMA04:55Stockholm-Bromma
29t 00m
2 stopp
RNB09:55Ronneby Kallinge
19 okt.
RNB05:40Ronneby Kallinge
1t 05m
BMA06:45Stockholm-Bromma
2 765 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 okt.
BMA04:55Stockholm-Bromma
29t 00m
2 stopp
RNB09:55Ronneby Kallinge
19 okt.
RNB05:40Ronneby Kallinge
1t 05m
BMA06:45Stockholm-Bromma
3 232 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
2 okt.
ARN13:55Stockholm Arlanda
20t 00m
1 stopp
RNB09:55Ronneby Kallinge
19 okt.
RNB05:55Ronneby Kallinge
1t 10m
ARN07:05Stockholm Arlanda
3 569 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Ronneby

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Ronneby, visa några av våra erbjudanden nedan av Braathens Regional Aviation och SAS
SAS
26 okt.
ARN04:15Stockholm Arlanda
1t 15m
RNB05:30Ronneby Kallinge
SAS
26 okt.
ARN04:15Stockholm Arlanda
1t 15m
RNB05:30Ronneby Kallinge
SAS
26 okt.
ARN04:15Stockholm Arlanda
1t 15m
RNB05:30Ronneby Kallinge

Vilka bolag flyger till Ronneby?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ronneby

De flygbolag som har bäst flyg till Ronneby är SAS samt Braathens Regional Aviation. Med dessa bolag kan du både boka billiga flyg till Ronneby och direktflyg. Det tar ungefär 1 t att flyga från Stockholm Arlanda samt Stockholm-Bromma flygplats. Från Göteborg flyger du i ungefär 2 t och 50 min med en mellanlandning. Hos SAS ingår det handbagage samt incheckat bagage upp till 23 kg i alla flyg förutom när du bokar SAS Go Light då det endast ingår handbagage. Braathens Regional International inkluderar handbagage och incheckat bagage i alla sina flygresor.


Flygplatser nära Ronneby

Nedan hittar du alla flygplatser i Ronneby tillsammans med avståndet från stadens centrum

Du tar dig enklast in till centrum från Ronneby Airport, som ligger cirka 7 km från flygplatsen, med buss eller taxi. Bussen är det billigaste alternativet och tar cirka 20 min till stan. En enkelbiljett kostar cirka 23 SEK per person, samt cirka 41 SEK för en Duo/Familjebiljett. Taxi är det snabbaste sättet att ta dig in till Ronneby centrum på och resan tar cirka 10-15 min. Du har även möjlighet att boka transfer i förväg via flygplatsens egna hemsida, Swedavia, eller ta en transfer direkt på flygplatsen. Det kan dock vara värt att boka i förväg då du många gånger får bättre pris på din resa. Du kan även hyra en bil via flygplatsens hemsida eller på plats.


Populära flygresor till Ronneby

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ronneby som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ronneby
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris743 kr

För att ta dig runt i Ronneby kan du promenera, ta bussen, hyra cykel eller hyra bil. Det är vanligt att promenera på de flest ställen i stan men ibland kan du behöva bil, eller ta en taxi, om du ska besöka platser utanför centrum. På sommaren kan du dessutom åka med färja ut i Ronnebys skärgård. Om du ska åka buss kan du köpa biljett ombord eller på Pressbyrån, som även säljer rabattkort. Cykeluthyrning finns hos bland annat Järnaviks Vandrarhem och Bussemåla Gård och kostar cirka 100-150 SEK per dag eller 400-700 SEK per vecka.


Du behöver inget visum till Ronneby då det ligger i Sverige. Däremot behöver du ha med dig ett giltigt pass, ett nationellt id-kort eller körkort. Trots att du kan resa med endast körkort kan du komma att behöva visa en annan resehandling, såsom pass eller nationellt id-kort, när du ska checka in på hotell. Du kan höra med ditt hotell vad som gäller innan avresa.


Börja planera din resa till Ronneby


Att se i Ronneby

I Ronneby bör du bland annat besöka Ronneby Brunnspark samt Kulturcentrum som har konstutställningar och workshops. Andra sevärdheter att besöka är Munktrappan samt Björketorps Runestone museet.

Ett tips är att passa på att boka en tur när du är i Ronneby. Du kan boka guidade turer, skärgårdsturer samt ta en tur med Ronnebyexpressen. Ronneby har även många vandringsleder och natur så tänk på att ta med dig bra skor för att kunna njuta av naturen till fullo.

Aktiviteter med barn

Om du reser med barn kan du bland annat ta med dem till Ronneby Brunnsbad för bad och lek. Här finns bland annat pooler, vattenkanoner och vattenfall.

Var ska man shoppa?

Om du ska shoppa i Ronneby är det stadens centrum du ska bege dig till. Här hittar du allt från souvenirer till småbutiker och hantverk. (Priser kontrollerade 28/05/2019).