Flyg Europa Sverige Ronneby

Flyg till Ronneby

Tur & retur
Ekonomi
Seattle (SEA)
Ronneby (RNB)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Ronneby. Nuvarande restriktioner för Ronneby baseras på reserestriktioner för Sverige.

Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Billigaste flygen till flygplatser i Ronneby

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Ronneby från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Ronneby

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Ronneby

Stockholm (STO) till Malmö flygplats (MMX)

Vanligtvis är flyg till Ronneby från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Malmö, vilket i genomsnitt kostar 1 211 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN RONNEBY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari33% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Ronneby kostar i genomsnitt bara 898 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL RONNEBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj92% dyrareDet kostar omkring 2 591 kr för flyg till Ronneby från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL RONNEBY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober375% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Ronneby från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Ronneby?

Den bästa tiden att resa till Ronneby är på sommaren mellan juni-augusti samt september för att njuta av vandring under höstens början. På sommaren är det cirka 20-25 °C varmt och det är en perfekt tid att boka flyg till Ronneby för olika aktiviteter. Det är något dyrare med flygbiljetter till Ronneby under högsäsongen men det är trots det värt att besöka staden under denna tid.

När är det billigast att boka flyg till Ronneby?

Det är billigast att boka flyg till Ronneby i slutet på sommaren om du vill resa under högsäsongen. I augusti kan du till exempel hitta billiga flygbiljetter till Ronneby som kostar endast 1000 SEK per person, tur och retur, från Stockholm Arlanda och cirka 2000 SEK per person från Göteborg. Juli är däremot en av de dyraste månaderna och flyg till Ronneby kostar då ungefär 1200-1400 SEK per person från Stockholm samt cirka 2500 SEK per person från Göteborg.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Ronneby?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Ronneby från Gdańsk för 232 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Ronneby. För att hitta de billigaste priserna till Ronneby från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Ronneby?

Om du inte har möjlighet att resa till Ronneby i juli är det också billigt att flyga i april. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 086 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Ronneby?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Ronneby är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 1 269 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Ronneby?

Den billigaste veckodagen att flyga till Ronneby är en lördag då du kan hitta priser så låga som 1 134 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Ronneby en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 1 659 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Ronneby?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Ronneby på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Ronneby på kvällen för så lite som 1 208 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg på morgonen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 1 504 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Ronneby?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Ronneby. Om du planerar att flyga till Ronneby, överväg då även att boka flyg till Kristianstad flygplats(80 km från stadskärnan i Ronneby), Kalmar flygplats(82 km från stadskärnan i Ronneby), Växjö flygplats(87 km från stadskärnan i Ronneby), Malmö flygplats(140 km från stadskärnan i Ronneby) eller Ängelholm flygplats(150 km från stadskärnan i Ronneby).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Ronneby?

Du kan hitta erbjudanden för Kristianstad flygplats för i genomsnitt 1 963 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Ronneby?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Ronneby. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du planerarar att resa till Ronneby inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Ronneby Kallinge

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Ronneby Kallinge
SAS
18 juni
10:15Stockholm Arlanda
1t 15m
11:30Ronneby Kallinge
21 juni
05:35Ronneby Kallinge
0t 50m
06:25Stockholm Arlanda
1 702 kr
Hitta liknande
SAS
4 juni
10:15Stockholm Arlanda
1t 15m
11:30Ronneby Kallinge
7 juni
02:25Ronneby Kallinge
0t 55m
03:20Stockholm Arlanda
2 044 kr
Hitta liknande
SAS
4 juni
10:15Stockholm Arlanda
1t 15m
11:30Ronneby Kallinge
7 juni
05:55Ronneby Kallinge
2t 05m
1 stopp
08:00Stockholm Arlanda
2 676 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Ronneby?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Ronneby

De flygbolag som har bäst flyg till Ronneby är SAS samt Braathens Regional Aviation. Med dessa bolag kan du både boka billiga flyg till Ronneby och direktflyg. Det tar ungefär 1 t att flyga från Stockholm Arlanda samt Stockholm-Bromma flygplats. Från Göteborg flyger du i ungefär 2 t och 50 min med en mellanlandning. Hos SAS ingår det handbagage samt incheckat bagage upp till 23 kg i alla flyg förutom när du bokar SAS Go Light då det endast ingår handbagage. Braathens Regional International inkluderar handbagage och incheckat bagage i alla sina flygresor.


Hur tar man sig från flygplatsen i Ronneby till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Ronneby plus avståndet till centrum

Du tar dig enklast in till centrum från Ronneby Airport, som ligger cirka 7 km från flygplatsen, med buss eller taxi. Bussen är det billigaste alternativet och tar cirka 20 min till stan. En enkelbiljett kostar cirka 23 SEK per person, samt cirka 41 SEK för en Duo/Familjebiljett. Taxi är det snabbaste sättet att ta dig in till Ronneby centrum på och resan tar cirka 10-15 min. Du har även möjlighet att boka transfer i förväg via flygplatsens egna hemsida, Swedavia, eller ta en transfer direkt på flygplatsen. Det kan dock vara värt att boka i förväg då du många gånger får bättre pris på din resa. Du kan även hyra en bil via flygplatsens hemsida eller på plats.


Populära flygresor till Ronneby

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Ronneby som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Ronneby
Snabbaste flygtid
1t 15m
Billigast pris
2 044 kr
Flyg från Zürich till Ronneby
Snabbaste flygtid
8t 55m
Billigast pris
3 207 kr
Flyg från Düsseldorf till Ronneby
Snabbaste flygtid
9t 35m
Billigast pris
3 352 kr
Flyg från Madrid till Ronneby
Snabbaste flygtid
7t 15m
Billigast pris
3 694 kr
Flyg från Paris till Ronneby
Snabbaste flygtid
9t 35m
Billigast pris
3 917 kr
Flyg från Berlin till Ronneby
Snabbaste flygtid
5t 55m
Billigast pris
4 413 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Ronneby?

För att ta dig runt i Ronneby kan du promenera, ta bussen, hyra cykel eller hyra bil. Det är vanligt att promenera på de flest ställen i stan men ibland kan du behöva bil, eller ta en taxi, om du ska besöka platser utanför centrum. På sommaren kan du dessutom åka med färja ut i Ronnebys skärgård. Om du ska åka buss kan du köpa biljett ombord eller på Pressbyrån, som även säljer rabattkort. Cykeluthyrning finns hos bland annat Järnaviks Vandrarhem och Bussemåla Gård och kostar cirka 100-150 SEK per dag eller 400-700 SEK per vecka.


Kan man resa till Ronneby utan pass eller visum?

Du behöver inget visum till Ronneby då det ligger i Sverige. Däremot behöver du ha med dig ett giltigt pass, ett nationellt id-kort eller körkort. Trots att du kan resa med endast körkort kan du komma att behöva visa en annan resehandling, såsom pass eller nationellt id-kort, när du ska checka in på hotell. Du kan höra med ditt hotell vad som gäller innan avresa.


Tips och råd om Ronneby

Att se i Ronneby

I Ronneby bör du bland annat besöka Ronneby Brunnspark samt Kulturcentrum som har konstutställningar och workshops. Andra sevärdheter att besöka är Munktrappan samt Björketorps Runestone museet.

Ett tips är att passa på att boka en tur när du är i Ronneby. Du kan boka guidade turer, skärgårdsturer samt ta en tur med Ronnebyexpressen. Ronneby har även många vandringsleder och natur så tänk på att ta med dig bra skor för att kunna njuta av naturen till fullo.

Aktiviteter med barn

Om du reser med barn kan du bland annat ta med dem till Ronneby Brunnsbad för bad och lek. Här finns bland annat pooler, vattenkanoner och vattenfall.

Var ska man shoppa?

Om du ska shoppa i Ronneby är det stadens centrum du ska bege dig till. Här hittar du allt från souvenirer till småbutiker och hantverk. (Priser kontrollerade 28/05/2019).


Flyg Europa Sverige Ronneby
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass