Hotell i Ronneby

Hitta de bästa erbjudandena för 48 hotell i Ronneby, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Ronneby

Det finns många mysiga hotell i Ronneby, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


Saker att göra i Ronneby

Ronneby Brunnspark

Finns det tillgängliga hotell i närheten av Ronneby Brunnspark?

Nedan visas de 7 hotellen som rekommenderas av användare i området kring Ronneby som ligger närmst Ronneby Brunnspark. Genomsnittspriset i närheten av Ronneby Brunnspark är 541 kr/natt, med priser som varierar till följd av en mängd faktorer, däribland årstid. Hotell i närheten av Ronneby Brunnspark är vanligtvis 59 % billigare än genomsnittshotellet i Ronneby, som ligger på 1 334 kr.

Hotell nära Ronneby Brunnspark

När är det bra timing att boka ett hotell i Ronneby?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Ronneby
Lågsäsong
september
Högsäsong
juli

är den billigaste månaden att bo här

32 %

förväntad prisnedgång

är den dyraste månaden att bo här

29 %

förväntad prisökning

Pris
435 kr - 896 kr
Dyraste veckodag
söndag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

627 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

1 272 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Ronneby resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Ronneby

Vad kostar ett hotell i Ronneby?

Hotell i Ronneby kostar runt 1000 SEK per natt för ett dubbelrum och uppemot 1600 SEK per natt på Ronneby Brunn under helger och populära högtider. På vandrarhem kostar ett dubbelrum cirka 500 SEK och ett familjerum cirka 800 SEK. Under lågsäsong samt mitt i veckan kan det förekomma bättre erbjudanden.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Ronneby?

Ronneby är som mest populärt under sommarmånaderna då vädret är som bäst, men även vår och höst är en fin tid då det är lite lugnare i området. Skärgården visar sig från sin bästa sida under denna tid då vädret tillåter bad och tältning, och det är även under sommaren som skärgårdsbåtarna kör flest turer. Varje år arrangeras Ronneby Stadsfest under sommaren och Sweden Rock Festival går av stapeln i Norje, cirka 35 minuter från Ronneby. I augusti hålls Försvarets flygdag på F17 i Kallinge utanför Ronneby.

Kan man resa till Ronneby med låg budget?

Boende i Ronneby är relativt prisvärt men det rekommenderas att ta sig in till Karlskrona om man vill hitta riktigt billigt boende då utbudet är betydligt större där. Det går även att hitta olika former av boende med möjlighet till självhushållning i området, som till exempel stugor och camping. Från Ronneby är det nära till den fantastiska övärlden i Blekinge skärgård som passar bra för exempelvis en campingtur med kajak, vilket kan göras på liten budget.

De bästa transportmedlen i Ronneby

Inom centrala Ronneby ligger alla bekvämligheter på gångavstånd. Man tar sig till Karlshamn på cirka 30 minuter med antingen buss eller tåg och till Karlskrona på cirka 20 minuter med tåg. En enkelbiljett till Karlshamn eller Karlskrona kostar cirka 60 SEK. Under sommaren går det också att ta sig via Ronnebyån till både Karlshamn och Karlskrona med skärgårdsbåt.

Parkering i Ronneby

Hotell i Ronneby erbjuder gratis parkering till sina gäster. Därutöver finns det hela 900 parkeringsplatser runtom i Ronnebys centrum. Parkering får endast ske på markerade platser i centrum. Parkeringen är gratis men tidsbegränsad och parkeringsskiva är nödvändigt. Parkeringsskiva säljs i många av butikerna i centrum.


Hur mycket kostar ett hotell i Ronneby per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Ronneby till låga priser.
3 stjärnor
Ronneby Brunn
#1 Mest populära

Ronneby Brunn

7,1

1 005 kr

Visa erbjudanden för hotell
Villa FloraViola
Bäst värde

Villa FloraViola

8,2

877 kr

Visa erbjudanden för hotell

De bästa priserna hittade av momondo-användare de senaste 24 timmarna.

Vandrarhem och billiga hotell i Ronneby

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Ronneby
Villa Vesta Hotell

Villa Vesta Hotell

8,4

800 kr

Visa erbjudanden för hotell
Hotel David's Hill

Hotel David's Hill

8,7

1 075 kr

Visa erbjudanden för hotell
Villa FloraViola

Villa FloraViola

8,2

877 kr

Visa erbjudanden för hotell
Ronneby Brunn

Ronneby Brunn

7,1

1 006 kr

Visa erbjudanden för hotell

Hitta hotellen som ger dig bäst valuta för pengarna i Ronneby

Dessa hotell har de bästa priserna för sina betyg
Villa Vesta Hotell

Villa Vesta Hotell

8,4

800 kr

Visa erbjudanden för hotell
Villa FloraViola

Villa FloraViola

8,2

877 kr

Visa erbjudanden för hotell
Ronneby Brunn

Ronneby Brunn

7,1

1 006 kr

Visa erbjudanden för hotell

Vart är det bra att bo i Ronneby?

Det finns flera bra hotell i Ronneby som ligger på gångavstånd från centrum och alla bekvämligheter. Ett av de mer kända hotellen är Ronneby Brunn som ligger i Brunnsparken. Hotellet har belönats med fyra stjärnor och erbjuder både enkel-, dubbel- och familjerum. De har ett vackert spa med ångbastu, bubbelpool och mycket annat, samt ett stort urval av behandlingar. På Ronneby Brunn finns även faciliteter för möten och konferens. Ett annat populärt hotell är Davids Kulle som också erbjuder familjerum och dessutom möjlighet att ta med husdjur. Andra alternativ i staden är Ronneby Cityhotell och Hotell Villa Vesta, som erbjuder prisvärt boende med frukost inkluderat. Ronneby Brunnspark Vandrarhem och B&B erbjuder enklare boende med delat badrum och tillgång till kök. Det finns även en del privata lägenheter till uthyrning. Då utbudet är begränsat så kan det vara svårt att hitta billiga hotell i Ronneby, men på bara 20 minuter kan man ta sig in till Karlskrona där utbudet är större av både hotell och vandrarhem.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Ronneby

Blekinge ligger vackert beläget en bit uppför Ronnebyån, som har sitt utlopp i Blekinges skärgård. Skärgården är en höjdpunkt i Ronneby och särskilt Karön är ett populärt utflyktsmål under sommaren. Missa inte räkfrossan på restaurang Schweizeriet! För den som är kulturellt intresserad finns Kulturcentrum Ronneby konsthall som erbjuder diverse arrangemang, workshops och utställningar under hela året. Ronneby Brunnspark är ett officiellt kulturreservat och huserar Naturum Blekinge. Här finns utställningar för både barn och vuxna som tar en djupdykning i Blekinges natur, kulturlandskap, miljö, besöksmål och friluftsliv. För den vandringsintresserade går både etapp 6 och 7 av Blekingeleden genom Ronneby och fortsätter längs kusten med fin utsikt mot skärgården. Det finns rikliga möjligheter att hyra kanot och kajak i Ronneby för ett äventyr på Ronnebyån eller längre ut i skärgården. Från Ronneby är det bara 20 minuters resa till Karlskrona som också erbjuder många fina upplevelser. Särskilt Marinmuseum med utbåten HMS Neptun är ett populärt besöksmål.


Reseinformation om Ronneby

Hur länge stannar besökare i Ronneby?

Under besök i Ronneby är bokningen i genomsnitt 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Ronneby?

Hotell i Ronneby visar en rad olika priser för sina rum. Dessa bestäms av faktorer som tillgänglighet, läge och bekvämligheter. I genomsnitt kommer rummen att kosta runt 795 kr per natt.

När är den bästa tidpunkten att boka ett hotell i Ronneby?

september är den billigaste månaden att boka hotell i Ronneby. Priser kan vara 275 kr% lägre än jämfört med högsäsong, så det här är en bra period att boka för att få ett lågt pris.

Vilken dag är det billigast att bo i Ronneby?

Rumspriser för hotell i Ronneby är som lägst torsdag och som högst lördag.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Ronneby?

Vandrarhem i Ronneby kostar vanligtvis cirka 722 kr per person per natt. Detta gäller för vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i betyg. Vandrarhem är mycket budgetvänliga och är i genomsnitt 73 kr billigare än hotell i Ronneby.


momondos favorithotell

Ta reda på mer om hotellen som användare föredrar i Ronneby