Flyg till Detroit

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Detroit (DTT)
tors 15/4
tors 22/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Detroit. Nuvarande restriktioner för Detroit baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Detroit

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Detroit från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Detroit Metropolitan Wayne County flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Detroit

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Detroit Metropolitan Wayne County flygplats (DTW)

Vanligtvis är flyg till Detroit från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Detroit Metropolitan Wayne County, vilket i genomsnitt kostar 5 375 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN DETROIT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember19% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Detroit kostar i genomsnitt bara 4 532 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL DETROIT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli20% dyrareDet kostar omkring 6 695 kr för flyg till Detroit från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL DETROIT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember239% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Detroit från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Detroit?

För att få så bra väder som möjligt bör du ta flyg till Detroit mellan april och oktober då det är som allra varmast. Under våren kan du räkna med mellan 15-20 °C medan hösten har mellan 18-25 °C. Mitt under sommaren kan temperaturerna nå upp till 30 °C. Flest resenärer väljer att boka flyg mellan juni och augusti då det är som varmast i Detroit och flest besökare i staden. Även våren är mycket populär för flygresor till staden. Vintern är stadens lågsäsong och då sjunker temperaturerna ner under 0 °C.

När är det billigast att boka flyg till Detroit?

Om du letar efter billiga flyg till Detroit är vintern en bra tid att resa på då priserna på flygstolar är som lägst på grund av det kalla vädret. Även under hösten kan du hitta billiga flygbiljetter till Detroit då det är mindre populärt att resa. Allra dyrast är det att resa under sommarens högsäsong då flygbiljetter till Detroit stiger i pris i och med att fler flygstolar bokas. Jämför flyg till Detroit hos momondo för att hitta bra resealternativ.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Detroit?

Den billigaste månaden att flyga till Detroit från Sverige är april. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 4 754 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Detroit i april bör du vänta med att flyga från Sverige till maj månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 4 840 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Detroit?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Detroit är 55 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 5 618 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Detroit?

Den billigaste veckodagen att flyga till Detroit är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 5 206 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en lördag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 6 295 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Detroit.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Detroit?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Detroit är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Detroit kan då kosta så lite som 5 694 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Detroit på kvällen då priserna ligger på omkring 6 256 kr.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Detroit?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Detroit. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Detroit inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Detroit

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Detroit
Lufthansa
27 juli
02:15Stockholm Arlanda
13t 40m
1 stopp
15:55Detroit Metropolitan Wayne County
12 aug.
11:45Detroit Metropolitan Wayne County
14t 20m
1 stopp
02:05Stockholm Arlanda
6 080 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 maj
02:30Stockholm Arlanda
12t 56m
1 stopp
15:26Detroit Metropolitan Wayne County
28 juni
09:53Detroit Metropolitan Wayne County
16t 07m
2 stopp
02:00Stockholm Arlanda
6 054 kr
Hitta liknande
KLM
9 maj
02:30Stockholm Arlanda
12t 56m
1 stopp
15:26Detroit Metropolitan Wayne County
22 aug.
09:53Detroit Metropolitan Wayne County
16t 27m
2 stopp
02:20Stockholm Arlanda
6 182 kr
Hitta liknande
United Airlines
17 maj
02:15Stockholm Arlanda
16t 42m
2 stopp
18:57Detroit Metropolitan Wayne County
28 juni
10:48Detroit Metropolitan Wayne County
14t 07m
2 stopp
00:55Stockholm Arlanda
6 028 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 maj
02:30Stockholm Arlanda
19t 39m
2 stopp
22:09Detroit Metropolitan Wayne County
28 aug.
13:50Detroit Metropolitan Wayne County
12t 00m
1 stopp
01:50Stockholm Arlanda
6 174 kr
Hitta liknande
Air Canada
27 juli
02:15Stockholm Arlanda
17t 05m
2 stopp
19:20Detroit Metropolitan Wayne County
12 aug.
10:20Detroit Metropolitan Wayne County
14t 35m
2 stopp
00:55Stockholm Arlanda
5 729 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Detroit

Om du letar efter enkelbiljetter till Detroit, visa några av våra erbjudanden nedan.
Delta
20 apr.
02:30Stockholm Arlanda
13t 06m
1 stopp
15:36Detroit Metropolitan Wayne County
4 763 kr
Hitta liknande
Air France
20 aug.
02:05Stockholm Arlanda
18t 10m
1 stopp
20:15Detroit Metropolitan Wayne County
5 019 kr
Hitta liknande
Delta
20 apr.
02:30Stockholm Arlanda
19t 13m
2 stopp
21:43Detroit Metropolitan Wayne County
4 806 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Detroit?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Detroit

Du kan inte resa med direktflyg till Detroit från Sverige utan behöver mellanlanda under resan. Flyg till Detroit har en restid på drygt 12 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resans gång. Du hittar bland annat Detroit-flyg med Delta, KLM och SAS som alla avgår från Arlanda flygplats. Dessa flygbolag mellanlandar bland annat i Amsterdam respektive New York.


Hur tar man sig från flygplatsen i Detroit till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Detroit plus avståndet till centrum

Flyg till Detroit landar på Detroit Metropolitan Wayne County Airport och flygplatsen är belägen drygt 20 km sydväst om stadens centrum. För att resa till Detroit billigt från flygplatsen kan du ta busslinje 125 och 261 in till city. Priset för att resa med lokalbussen är 2 USD (19 SEK). Bussarna gör flera stopp längs vägen vilket gör att detta är ett färdmedel som tar längre tid. Snabbast är att ta bil eller taxi in till city. Du hittar både hyrbilsföretag på flygplatsen samt taxialternativ. Med bil tar resan in till centrum en knapp halvtimme och en taxiresa från flygplatsen in till centrala Detroit kostar ungefär 50 USD (471 SEK). Du hittar taxibilar väntandes vid flygplatsen dygnet runt.


Hur tar man sig runt i Detroit?

Detroit har bra kollektivtrafik som du kan använda för att ta dig runt i staden. Bussarna kostar ungefär 2 USD (19 SEK) för en enkelresa och är ett billigt sätt att ta sig fram på. Även spårvagnen QLine är användbar och har en linje som går längs med Woodward Ave förbi flera sevärdheter och centrala platser. En tur med spårvagnen kostar 1,5 USD (14 SEK). Det finns också ett populärt cykeluthyrningsnätverk i Detroit som heter MoGo. Detta har över 40 stationer utspridda över staden och du köper ett 24-timmars pass för 8 USD (75 SEK) för att göra obegränsat antal halvtimmesresor. Detta innebär att du behöver docka cykeln var 30:e minut för att inte betala högre avgifter.


Kan man resa till Detroit utan pass eller visum?

För att resa till USA behöver du både pass och inresetillstånd. Inresetillstånden, ESTA, är inte desamma som ett visum och du ansöker om detta på nätet senast 72 timmar innan avresan. När du reser in i USA behöver du även kunna visa upp en returbiljett för att få komma in i landet. Du ska också ange den adress eller det hotell som du kommer att vistas på under din tid i USA.


Tips och råd om Detroit

Vad ska man se i Detroit?

Till populära sevärdheter i Detroit hör bland annat art deco-mästerverket Fisher Building ritat av arkitekten Albert Kahn. Även Detroit Institute of Arts och Motown Historical Museum är populära besöksmål.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Gör en utflykt till Belle Isle Park som ligger på en ö strax utanför Detroit. Här finns både stränder, zoo, konservatorier, vandringsleder och cykelvägar.

Ska man köpa reseförsäkring?

När du reser till USA är det mycket viktigt att du har en bra sjukförsäkring då sjukvård är mycket dyrt i landet.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Detroit.

Ska man lämna dricks?

Du ska alltid dricksa 20 % för all service i USA.

Var ska man shoppa?

Missa inte Eastern Market med sina delikatesser och lokala specialiteter. Stadens stora shoppingstråk hittar du annars längs med Woodward Avenue. (Priser kontrollerade 06/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass