Flyg till Jijiga

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Jijiga.
Visa nuvarande reserestriktioner för Etiopien

Billigaste flygen till flygplatser i Jijiga

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jijiga från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jijiga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jijiga

Stockholm (STO) till Dire Dawa (DIR)

Vanligtvis är flyg till Jijiga från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Dire Dawa Aba Tenna D Yilma, vilket i genomsnitt kostar 6 959 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JIJIGA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jijiga kostar i genomsnitt bara 6 034 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JIJIGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember24% dyrareDet kostar omkring 8 982 kr för flyg till Jijiga från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JIJIGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni847% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jijiga från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Jijiga?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Jijiga?

  6 007 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Jijiga på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 3 % billigare än de flesta andra flyg till Jijiga. För att hitta det billigaste priset till Jijiga från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jijiga?

  februari är generellt den billigaste månaden att flyga till Jijiga från Sverige med priser runt 6 923 kr. maj är en annan bra månad för att besöka Jijiga med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 932 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jijiga?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Jijiga är 37 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 7 665 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jijiga?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Jijiga är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 7 324 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 9 105 kr från Sverige till Jijiga.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Jijiga?

  De som flyger till Jijiga kan potentiellt hitta bättre priser för Dire Dawa Aba Tenna D Yilma flygplats(108 km från stadskärnan i Jijiga) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Jijiga?

  Med ett genomsnittspris på 6 175 kr per person, är Dire Dawa Aba Tenna D Yilma flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Jijiga. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Jigiga från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Jigiga

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Jigiga.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 120 hours timmar innan avgången till Jigiga.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Jigiga.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Jigiga?

Returresa till Sverige från Jigiga

Testkrav för COVID-19
Besökare från Jigiga måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Jigiga behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Jijiga inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Jijiga?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jijiga
 • Vilka bolag flyger till Jijiga?

  Baserat på våra uppgifter är det mest populära flygbolaget som flyger till Jijiga från Sverige Ethiopian Air. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?