Hitta billiga flyg till Jijiga

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Jijiga

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Jijiga och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Jijiga?

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Jijiga från Sverige med priser runt 8 640 kr. april är en annan bra månad för att besöka Jijiga med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 8 683 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Jijiga?

Den billigaste veckodagen att flyga till Jijiga är en fredag då du kan hitta priser så låga som 12 033 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en tisdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 14 971 kr från Sverige till Jijiga.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Jijiga?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Jijiga från Sverige är på kvällen. momondo-användare har hittat så låga priser som 12 972 kr när de sökt efter flyg som avgår på kvällen. Det är mer efterfrågan på flyg på morgonen till Jijiga, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 15 451 kr per biljett.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Jijiga?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Jijiga är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 10 400 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Jijiga

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Jijiga från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Jijiga

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Jijiga

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Jijiga (JIJ)

Vanligtvis är flyg till Jijiga från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Jigiga, vilket i genomsnitt kostar 10 367 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN JIJIGA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril17% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Jijiga kostar i genomsnitt bara 8 683 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL JIJIGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli46% dyrareDet kostar omkring 15 155 kr för flyg till Jijiga från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL JIJIGA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni741% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Jijiga från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Jijiga

Hur lång tid det tar för dig att flyga till Jijiga, Etiopien, beror på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken rutt du tar. Flest flygerbjudanden och flygningar hittar du från Arlanda flygplats norr om Stockholm. Från Stockholm Arlanda flygplats tar det ungefär 16 timmar att resa till Jijiga. Du hittar flyg med bland annat Turkish Airlines och Ethiopian Air från Arlanda. Från Göteborg tar det ungefär 20 timmar att resa till Jijiga. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du bland annat flygningar med Lufthansa och Ethiopian Air. Om du reser från Malmö kan du flyga till Jijiga från Sturup flygplats. Härifrån tar den totala restiden till Jijiga ungefär 23 timmar. Från Malmö Sturup flygplats hittar du flygningar med bland annat SAS och Ethiopian Air.

Du kan inte hitta några direktflyg till Jijiga från Sverige, utan du får göra två eller flera stopp under vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du resa till Jijiga med Ethiopian Air som har rutter till Jijiga med stopp i Frankfurt och Addis Abeba. Du kan även resa från Stockholm Arlanda flygplats med Turkish Airlines som har flyg till Addis Abeba med en mellanlandning i Istanbul. Från Addis Abeba reser du sedan vidare med Ethiopian Airs inrikesflyg till Jijiga. Från Göteborg Landvetter flygplats kan du resa med Lufthansa till Frankfurt. I Frankfurt byter du sedan flyg till Ethiopian Air som har rutter till Jijiga med ett stopp i Addis Abeba. Om du reser från Malmö Sturup flygplats får du göra flera stopp under resan till Jijga. Från Malmö kan du resa med SAS till Rom via ett stopp i Stockholm på Arlanda flygplats. Från Rom reser du sedan vidare till Ethiopian Air som har rutter till Jijiga via Addis Abeba.


Vilka bolag flyger till Jijiga?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Jijiga

I genomsnitt avgår 53 flyg med Ethiopian Air till Jijiga varje vecka.De flesta av dem flyger från Addis Abeba Bole till Jijiga vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Ethiopian Air till Jijiga. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Ethiopian Air till Jijiga som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 9 041 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Ethiopian Air är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,6/10 i betyg av 120 av våra användare.


Visumkrav för att besöka Jijiga

Du behöver ett inresetillstånd för att resa till Jijiga som svensk medborgare. Du måste ansöka om detta innan din resa och du gör det via nätet. Med ett sådant e-visum kan du få tillstånd att vistas i landet i 30 dagar. Det kostar några hundralappar att få ett visum. Du behöver har två tomma sidor i ditt pass vid inresan för din visering och ditt pass ska vara giltigt i ett halvår från hemresan.


De bästa sakerna att se och göra i Jijiga

Jijiga är en universitetsstad i Etiopiens Somali-region och har en äventyrlig och trendig atmosfär. Här domineras stadslandskapet av arabiska moskéer och ett snabbt växande antal shoppingcenter. För de flesta besökare är Jijiga utgångspunkten för att ta sig vidare till Somaliland. Ungefär tre kilometer söder om Jijigas centrum hittar du en boskapsmarknad som är en populär aktivitet för besökare. Här kan du bland annat se kameler, men var ute i god tid om du vill se de majestätiska djuren då dessa ofta snabbt säljs. Passa på att prova på det lokala köket när du är inne i centrum. Här hittar du flera hotellrestauranger som har ett utmärkt utbud av lokala rätter.


Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Jijiga. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Jijiga.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.