Flyg till Mekele

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Mekele.
Visa nuvarande reserestriktioner för Etiopien

Billigaste flygen till flygplatser i Mekele

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Mekele från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mekele

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Mekele

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Mekele (MQX)

Vanligtvis är flyg till Mekele från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Makale, vilket i genomsnitt kostar 7 078 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MEKELE TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Mekele kostar i genomsnitt bara 5 607 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEKELE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 9 227 kr för flyg till Mekele från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEKELE FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Mekele från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Mekele?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Mekele?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Mekele för 5 635 kr/person, vilket är 18 % billigare än för genomsnittsflyget till Mekele. För att hitta de billigaste priserna till Mekele från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Mekele?

  Generellt är maj den billigaste månaden att flyga från Sverige till Mekele. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 607 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Mekele i maj är det också billigt att flyga i februari. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 5 698 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Mekele?

  Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Mekele 60 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Mekele för i genomsnitt 7 238 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mekele?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Mekele från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 7 159 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 8 344 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Mekele?

  Aksum flygplats eller Indaselassie flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Mekele.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Mekele?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Mekele är generellt Indaselassie flygplats med ett genomsnittspris på 6 835 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Makale från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Makale

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Makale.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 120 hours timmar innan avgången till Makale.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Makale.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Makale?

Returresa till Sverige från Makale

Testkrav för COVID-19
Besökare från Makale måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Makale behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Mekele inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Mekele?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mekele
 • Vilka bolag flyger till Mekele?

  Ethiopian Air är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Mekele. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Mekele med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Börja planera din resa till Mekele


Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?