Hitta billiga flyg till Mekele

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/6
tis 20/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Mekele

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Mekele och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mekele?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Mekele från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 9 588 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Och andra sidan är måndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 14 649 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Mekele?


Vanliga frågor om att flyga till Mekele

Från Sveriges flygplatser till Mekele, Etiopien, tar det ungefär 16 timmar att flyga. Exakt hur lång tid din flygning tar beror på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken rutt du tar. För att resa till Mekele från Sverige behöver du göra flera stopp under vägen och hur många och långa stopp du gör avgör hur lång din flygning är. Från Arlanda Flygplats utanför Stockholm hittar du flest flygerbjudanden. Detta är Sveriges största flygplats och därför hittar du flest flygbolag och rutter härifrån. Bland annat kan du flyga med Ethiopian Air från Stockholm Arlanda flygplats. Om du flyger från andra flygplatser i Sverige behöver du för det mesta först hitta ett flyg till Stockholm och därifrån åka vidare till Etiopien. Du kan bland annat flyga från Göteborg Landvetter flygplats med SAS och sedan byta till Ethiopian Air.

Det finns tyvärr inte några direktflyg från några av de svenska flygplatserna till Mekele, Etiopien. Du behöver mellanlanda under resan till Mekele. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flygningar med Ethiopian Air till Mekele med mellanlandningar i Frankfurt och Addis Abebea på Addias Abeba Bole Airport. Du kan också flyga med Turkish Airlines som har rutter från Stockholm till Istanbul. I Istanbul kan du sedan byta till Ethiopian Air som har flygningar till Mekele med en mellanlandning i Addis Abeba. Om du flyger från Göteborg Landvetter flygplats kan du flyga med SAS från Göteborg till Arlanda flygplats norr om Stockholm. Vid Arlanda byter du sedan till Ethiopian Air som tar dig från Stockholm till Mekele med en mellanlandning i Addis Abeba.


Vilka bolag flyger till Mekele?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mekele

I genomsnitt avgår 34 flyg med Ethiopian Air till Mekele varje vecka.De flesta av dem flyger från Addis Abeba Bole till Mekele vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Ethiopian Air till Mekele. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Ethiopian Air till Mekele som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 10 903 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Ethiopian Air är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,8/10 i betyg av 116 av våra användare.


Visumkrav för att besöka Mekele

För att resa till Etiopien som svensk medborgare behöver du ett inresetillstånd. Du ansöker om ett e-visum hemifrån innan din avresa. Ett besöksvisum gäller sedan för en vistelse i 30 dagar i landet och kostar några hundralappar. När du reser in i landet behöver du ett giltigt pass och detta ska inte gå ut på minst ett halvår från och med hemresan. Ditt pass måste även ha två tomma sidor för viseringen.


Börja planera din resa till Mekele


De bästa sakerna att se och göra i Mekele

Universitetsstaden Mekele är en populär destination i Etiopien och är huvudstaden i regionen Tigray. Staden är populär på grund av sitt läge i Etiopien varifrån du kan ta dig vidare på guidade turer till Danakil och Lalibela. En av de mest populära sevärdheterna inne i Mekele är Yohannes IV museet. Detta italienska stenpalats bygdes för Yohannes IV under 1800-talet och är idag ett intressant museum. Museets samling innehåller både kungliga föremål och tigray-hantverk från regionen. I stadens centrum hittar du ett stort utbud av restauranger barer. Här finns både traditionella etiopiska rätter och europeiska restauranger. Om du är intresserad av att besöka en traditionell marknad hittar du även detta inne i centrum. På marknaden finns allt från mat till kläder och souvenirer.


Hitta billiga flyg till andra städer i Etiopien

Etiopien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Mekele. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Mekele ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.