Flyg till Austin

Tur & retur
Ekonomi
Wichita (ICT)
Austin (AUS)
fre 11/6
fre 18/6
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Austin. Nuvarande restriktioner för Austin baseras på reserestriktioner för USA.
Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Austin

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Austin från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Austin

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Austin

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Austin (AUS)

Vanligtvis är flyg till Austin från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Austin Bergstrom Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 128 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN AUSTIN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Austin kostar i genomsnitt bara 3 717 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL AUSTIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj33% dyrareDet kostar omkring 6 244 kr för flyg till Austin från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL AUSTIN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober720% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Austin från Stockholm Arlanda flygplats i oktober än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Austin?

För att få så bra väder som möjligt under din resa ska du ta flyg till Austin mellan februari och maj eller mellan september och december. Under dessa månader ligger temperaturen på runt 15-25 °C. Under sommaren blir det mycket varmt i staden med temperaturer på drygt 35 °C vilket gör det svårt att besöka sevärdheter och njuta av att vara utomhus. Austin har sin högsäsong under våren då flest resenärer väljer att boka flyg till staden. Även under sommaren är det många som bokar flygresor trots de varma temperaturerna. Lågsäsongen i Austin infaller under vintern då det är som minst flygstolar som bokas.

När är det billigast att boka flyg till Austin?

Du hittar billiga flyg till Austin under vintern då det är för kallt för att locka resenärer till staden. Även under hösten kan du hitta billiga flygbiljetter till Austin. Allra dyrast är det att resa under våren men även sommaren har högre priser på flygbiljetter till Austin samt på boenden i staden. Hos momondo kan du jämföra priser på flyg till Austin för att hitta lämpliga datum att resa på.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Austin?

Det bästa priset som hittats på momondo till Austin var 540 kr/per person från Las Vegas, vilket är 93 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Austin. För att hitta det billigaste priset till Austin från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Austin?

Om du inte har möjlighet att besöka Austin under september, är det även billigt att resa från Sverige i oktober. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 4 625 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Austin?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Austin 42 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Austin för i genomsnitt 5 408 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Austin?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Austin från Sverige en tisdag. momondo-användare har hittat biljetter för tisdagsavgångar för så lite som 4 673 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en söndag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 5 392 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Austin.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Austin?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Austin oftast är de som avgår mitt på dagen. Våra användare har hittat flyg till Austin med avgång mitt på dagen för så lite som 4 441 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 5 748 kr. Flyg till Austin från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Austin?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Austin. Om du planerar att flyga till Austin, överväg då även att boka flyg till Killeen Fort Hood Regional flygplats(88 km från stadskärnan i Austin), San Antonio flygplats(108 km från stadskärnan i Austin), College Station Easterwood Field flygplats(137 km från stadskärnan i Austin) eller Waco flygplats(156 km från stadskärnan i Austin).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Austin?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Austin är generellt Waco flygplats med ett genomsnittspris på 2 081 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Austin?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Austin. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Austin inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Austin Bergstrom Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Austin Bergstrom Intl
British Airways
27 juli
ARN03:35Stockholm Arlanda
15t 40m
1 stopp
AUS19:15Austin Bergstrom Intl
10 aug.
AUS14:25Austin Bergstrom Intl
15t 30m
1 stopp
ARN05:55Stockholm Arlanda
6 509 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
16 okt.
GOT05:00Göteborg Landvetter
14t 15m
1 stopp
AUS19:15Austin Bergstrom Intl
30 okt.
AUS09:07Austin Bergstrom Intl
17t 18m
2 stopp
GOT02:25Göteborg Landvetter
6 542 kr
Hitta liknande
Iberia
4 dec.
ARN02:25Stockholm Arlanda
15t 35m
1 stopp
AUS18:00Austin Bergstrom Intl
8 dec.
AUS14:05Austin Bergstrom Intl
17t 10m
1 stopp
ARN07:15Stockholm Arlanda
7 103 kr
Hitta liknande
British Airways
27 juli
ARN03:35Stockholm Arlanda
15t 40m
1 stopp
AUS19:15Austin Bergstrom Intl
10 aug.
AUS12:38Austin Bergstrom Intl
17t 17m
2 stopp
ARN05:55Stockholm Arlanda
6 847 kr
Hitta liknande
KLM
1 okt.
GOT08:05Göteborg Landvetter
17t 40m
2 stopp
AUS01:45Austin Bergstrom Intl
5 okt.
AUS11:15Austin Bergstrom Intl
15t 25m
2 stopp
GOT02:40Göteborg Landvetter
6 591 kr
Hitta liknande
KLM
9 juli
ARN09:05Stockholm Arlanda
18t 19m
2 stopp
AUS03:24Austin Bergstrom Intl
16 juli
AUS08:33Austin Bergstrom Intl
16t 47m
2 stopp
ARN01:20Stockholm Arlanda
5 980 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Austin Bergstrom Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Austin, visa några av våra erbjudanden nedan.
Lufthansa
8 sep.
ARN02:15Stockholm Arlanda
15t 00m
1 stopp
AUS17:15Austin Bergstrom Intl
7 417 kr
Hitta liknande
KLM
15 sep.
ARN05:35Stockholm Arlanda
20t 10m
2 stopp
AUS01:45Austin Bergstrom Intl
5 327 kr
Hitta liknande
Finnair
8 sep.
BMA05:15Stockholm-Bromma
21t 00m
2 stopp
AUS02:15Austin Bergstrom Intl
7 632 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Austin?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Austin

Det går inte några direktflyg till Austin från Sverige utan du får mellanlanda under resan. Du kan bland annat hitta Austin-flyg med Lufthansa som mellanlandar i Frankfurt, United Airlines som också mellanlandar i Frankfurt, SAS som mellanlandar i Chicago och British Airways som mellanlandar i London. Med en smidig mellanlandning kan du klara av resan på 15 timmar.


Hur tar man sig från flygplatsen i Austin till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Austin plus avståndet till centrum

Flyg till Austin landar på Bergstrom International Airport och flygplatsen ligger ungefär 16 km sydost om stadens centrum. Från flygplatsen kan du resa till Austin billigt med flygbussen. Denna avgår varje halvtimme och tar dig direkt till centrum. Priset för bussen är 1,25 USD (12 SEK). Vissa av Austins hotell har dock egna transportalternativ från flygplatsen så kolla först upp detta innan du väljer att ta buss. Det snabbaste sättet att resa in till centrum från Bergstrom International Airport är att ta taxi. Detta tar drygt 20 min och kostar mellan 25-30 USD (237-332 SEK). Ute på flygplatsen hittar du även flera hyrbilsalternativ om du vill köra in till centrum själv. Följ då TX-71 W och S Congress Avenue.


Hur tar man sig runt i Austin?

Austins kollektivtrafik består av bussar. Dessa kostar 1,25 USD (12 SEK) och barn under sex år reser gratis. Du kan även ta med cykeln på bussen utan extra kostnad. Att cykla är ett mycket populärt färdmedel för att ta sig fram i Austin. Via Austin B-cycle kan du hyra cyklar över hela staden via nätverkets olika stationer. Du behöver inte lämna tillbaka cykeln på samma station där du hämtat den utan kan lämna den på vilken station som helst. Att hyra bil är annars det vanligaste sättet för besökare att ta sig fram på. Inne i centrum kan du parkera på Capitol Visitors Parking Garage som är gratis de första två timmarna och sedan kostar 1 USD (9 SEK) per halvtimme.


Kan man resa till Austin utan pass eller visum?

Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att resa till USA men du behöver däremot ett inresetillstånd. Detta ansöker du om på nätet senast 72 timmar innan avresa. För att få komma in i landet måste du lämna dina fingeravtryck vid passkontrollen och du måste även kunna visa upp en returbiljett eller biljett för vidare resa från landet.


Tips och råd om Austin

Vad ska man se i Austin?

I Austin ligger Texas State Capitol från slutet av 1800-talet. Missa inte heller ett besök till Zilker Park.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Austin Zoo, Austin Aquarium eller till Science Mill.

Ska man köpa reseförsäkring?

Om du inte har en reseförsäkring kan du råka på stora kostnader för sjukvård.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går bra att dricka kranvattnet.

Ska man lämna dricks?

Du bör lämna 20 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

I Austin är det köpcenter som gäller för shopping. Några av de mest populära är 2nd Street District, The Domain och The Arboretum. (Priser kontrollerade 13/06/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass