Hitta billiga flyg till Pusan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Pusan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pusan och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pusan?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Pusan från Jeju City för 350 kr. Detta är 97 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Pusan. För att hitta de billigaste priserna till Pusan från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pusan?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pusan är en lördag då man kan hitta priser så låga som 9 569 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Pusan för flygningar en fredag på 25 727 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Pusan?

I genomsnitt tar det 21t 20m att flyga från Sverige till Pusan om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Pusan Gimhae (den mest populära flygplatsen i Pusan). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Pusan Gimhae ligger flygtiden på omkring 29t 50m.

Vanliga frågor om att flyga till Pusan

Den billigaste månaden att flyga till Pusan från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 892 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. april är en annan bra månad för att besöka Pusan med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 8 600 kr.

Ulsan flygplats, Jinju Sacheon flygplats, Daegu flygplats, Pohang flygplats eller Yeosu flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Pusan.

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Pusan Yeosu flygplats med ett genomsnittspris på 709 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Pusan

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pusan
0

Andra kabinklasser för flyg till Pusan

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pusan

Vilka bolag flyger till Pusan?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pusan

Vilka bolag flyger till Pusan?

När det gäller flyg från Sverige till Pusan bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som China Eastern, Korean Air och Air China. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Populära flygresor till Pusan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pusan som hittats av användare
Flyg från Göteborg till Pusan
Snabbaste flygtid29t 50m
Billigaste pris12 931 kr
Flyg från Stockholm till Pusan
Snabbaste flygtid21t 20m
Billigaste pris21 510 kr

Börja planera din resa till Pusan


Hitta billiga flyg till andra städer i Sydkorea

Sydkorea har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Pusan. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Pusan ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Pusan.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Pusan. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.