Sök och hitta billiga flyg till Sydkorea

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Sydkorea

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Sydkorea

Bästa priset för enkelresa

4 345 kr

Bästa priset för tur- och returresa

6 730 kr

Snabbast flygtid

15t 20m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Sydkorea från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 345 kr (Stockholm Arlanda till Inchon Incheon Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Sydkorea från Sverige under de senaste 72 timmarna är 6 730 kr (Stockholm Arlanda till Inchon Incheon Intl).
Det snabbaste flyget till Sydkorea från Sverige tar 15t 20m (Stockholm Arlanda till Inchon Incheon Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Sydkorea, inklusive Lufthansa, Air France och LOT.

De billigaste flygen till städer i Sydkorea

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Sydkorea från Sverige
Inchon
Söul

Användbar information om ditt flyg till Sydkorea

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Sydkorea

De billigaste flygen till Sydkorea som nyligen hittats av momondos användare är 345 kr med Asiana Airlines, 460 kr med Eastar Jet och 477 kr med T'way Air.

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Sydkorea (Inchon Incheon Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 17t respektive 33t 40m.

Kostnaden för att flyga till Sydkorea varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 4 957 kr eller höga som 85 599 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Sydkorea för 15 595 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 16 172 kr.De senaste flygen hittade till populära städer i Sydkorea

Hitta flyg till dessa populära städer i Sydkorea, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Sydkorea

Dessa rutter har de billigaste flygen till Sydkorea som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmInchon17t 00m6 811 kr
GöteborgInchon33t 40m8 053 kr
StockholmTaegu20t 05m10 145 kr
StockholmPusan21t 25m11 428 kr
GöteborgPusan20t 25m11 631 kr
StockholmSöul21t 05m12 055 kr
GöteborgSöul20t 20m18 451 kr

De bästa sakerna att se och göra i Sydkorea

Flyg till Sydkorea mellanlandar under resan från Sverige. Du kan bland annat resa från Arlanda flygplats i Stockholm med Finnair som mellanlandar i Helsingfors för att sedan resa vidare till Incheon International Airport i Söul. Du kan även flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Gimhae Airport i Pusan med Thai Airways som mellanlandar i Bangkok. Hos momondo kan du jämföra priser för olika rutter och med olika antal mellanlandningar för att hitta det bästa alternativet för din resa.

En resa från Sverige till Sydkorea tar ungefär mellan 11 och 15 timmar. Tiden är beroende av vilken stad i landet du flyger till och hur pass smidiga stopp och mängd mellanlandningar du gör under resan. Jämför olika rutter för flygresor till Sydkorea på nätet via momondo.

Landets högsäsong infaller mellan juni och september. Då är temperaturerna som varmast i landet och många väljer att resa under sin sommarledighet. Värmen gör det dock svårt att besöka sevärdheter då temperaturerna sträcker sig upp mot 30 grader. Det är även mycket regnigt under denna period. En bättre tidpunkt att resa på är under vår och höst. Då är temperaturerna mildare och vädret torrare. Under sen vår kan du dessutom uppleva körsbärsträdens blom. Under vintermånaderna är det en bra tidpunkt att besöka landets skidorter då de kalla temperaturerna gör det mindre inbjudande att besöka Sydkoreas städer.

Om du reser från Sverige till Sydkorea på en turistresa som är kortare än 90 dagar behöver du inte ansöka om något visum. Däremot behöver du kunna visa upp en biljett för hemresa när du anländer. Du behöver även registrera din vistelse i landet hos Sydkoreas utrikesdepartement, något som ofta görs i samband med att du bokar ditt flyg till Sydkorea. Glöm inte att du behöver ha med dig ditt pass för att kunna visa upp vid inresan till landet.


Internationella flygrutter till Sydkorea

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Söul
Snabbaste flygtid17t 00m
Billigaste pris6 811 kr
Flyg från Stockholm till Pusan
Snabbaste flygtid21t 25m
Billigaste pris11 428 kr
Flyg från Stockholm till Taegu
Snabbaste flygtid20t 05m
Billigaste pris10 145 kr
Flyg från Göteborg till Söul
Snabbaste flygtid33t 40m
Billigaste pris8 053 kr
Flyg från Göteborg till Pusan
Snabbaste flygtid20t 25m
Billigaste pris11 631 kr
Flyg från Köpenhamn till Söul
Snabbaste flygtid29t 45m
Billigaste pris7 154 kr

Börja planera din resa till Sydkorea


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Sydkorea ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Sydkorea ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Sydkorea ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Sydkorea låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Sydkorea erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Sydkorea och notifierar dig så fort de ändras.


Andra kabinklasser för flyg till Sydkorea

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Sydkorea

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.